няма да ни дойде много!Диди81, и моята има още крустички, но насилствено няма да ги махам.
Eti, дано е все така с чувствата ви!
Иначе за най-дългочакваното- аз ти взимам приза, но това най- е с малко тъжен оттенък, по-добре да не напомням.Синеоче, с риск да стане много офф, и да звучи като клюка, ще кажа какво се случи. С оправданието че случката е поучителна за всички, които участват във форума. Въпросът си опира да форумската етика, затова. Та гореспоменатите априлки 2006 са се самономинирали за банда на годината, останали по някакъв начин след пресяването и натиснали яко педала. В смисъл- тръгнали да агитират във всички отчетни да гласуват за тях. Ако си спомняте- вчера или онзи ден беше влязла една от тях и при нас и агитираше- с ник Фурор. Така те събраха най- много гласове. И далеч по-достойни за избор като бабиейросите, СНБМ и др. изпаднаха от класацията. И така целия Форум замириса от априлската им линия. А спамърката сигурно гордо си се хихика. Аз затова с ирония бях казала "я че гласувам за мене си"
Хайде на разходка!

), но няма да я разкривам, че все се бия в гърдите, че ще съм либерална мама и тъщо-свекърва някой ден

Не ми се иска пак да настива
А и какво олио- това дето му мажа тялото или не 
сетих се за 
Преди имаше над ушетата, но тях вече ги няма