Разлика в годините

• 8 766
  • 268
  •   1
Отговори
# 225
12г разлика са значими. На 18 тя го търси в инстаграм, пък той може и фейсбук да няма.
Тези с голямата разлика им се е получило, защото не са си задавали въпроса "разлика в годините"

# 226
Не са значими. Повярвайте ми. А аз съм жена.
Гледайте да имате общо с хората, с които се събирате, а не годините.

# 227
  • София
За някои са значими. За други не. Всеки си преценява за себе си.

# 228
Скрит текст:
12г разлика са значими. На 18
... тя го търси в инстаграм, пък той може и фейсбук да няма.
Скрит текст:
Тези с голямата разлика им се е получило, защото не са си задавали въпроса "разлика в годините"

Не вярвам.
Мъжете не живеят толкова дълго.

# 229
Житейският опит винаги е ценен и води до  различни интереси и реакции.

Едно е дете на17-18г (все още )обгрижвано от мама и тати да бъде  с мъж на 30г. учил, работил, врял, кипял.

Друго е жена 30г и мъж 42г, разликата едва ли е голяма, освен с натрупаните ергенски навици на мъжа ...

# 230
  • София
Някои хора броят за позитив, мъжът да е "учил, работил, врял и кипял".
Интересно, тези, които го смятат за негатив дали харесват неучили, неработили, неопитни, неумели и нерешителни мъже.

От пам ти века, за жената силата е младост, здраве, фертилност, за мъжа силата е труд, лоялност, интелект, умения, кариера, дом, стабилност, защита, сила, опит.
То хубаво, на някои им харесва да вървят срещу вечната Природа, ама защо си проповядват въобразяванията на другите, това недоумявам. Ми, да си експериментират сами.

# 231
Да започваме като едни други хора, още с първият цикъл, м?
Притеснително е колко мъже тук гледат на 17-18годишно като на сексуален обект.

# 232
  • София
За мен пък е притеснително колко жени си мислят, че един мъж на 30 трябва да гледа като сексуален обект само жени 30+.
Това е някаква нова мода. Хиляди години човешка история е било друго.

Аз лично около 30 съм имал връзки с момичета на 18-19-20. И са имали всички шансове да прерастнат в нещо по-голямо, брак, деца. Възрастни хора сме били и от 2те страни.
Даже на една от 1те срещи дойде бащата да си прибира момичето, защото акумулаторът беше паднал, да слушаме цяла нощ музика в колата и не можах да запаля. И какво, нищо. Запознахме се, здрависахме се и продължих да излизам с дъщеря му, да им ходя на гости и да ми показват "румънска кухня".
Точно 12г разлика имахме.
Толкова много съдене на чуждите съдби, наистина ми е непонятно.
Според мен една жена на 25+ години вече трябва да има сериозна връзка, а не тепърва да я търси. И да се започват децата. И това е дори късно откъм биологична гледна точка. Питайте лекари.

# 233
Цитат
Аз лично около 30 съм имал връзки с момичета на 18--19-20.
Явно ти е било отдавна.
И какво за серизоните връзки?
Краварката е в долния ъгъл. Ма и тя не ти е помогнала май.

# 234
Питали сме лекари, не се притеснявай. На 25 не е късно, и на 30 не е, дори на 40, ако си родена с богат яйчников резерв Wink
Тези неща е добре да се случват, ако обстоятелствата го позволяват, а не защото "трябва", или защото си навършила някаква възраст. Ако има подходящ човек до теб, супер. Ако няма, и донорите вършат работа. Далеч не е нужно последният влак за деца, да е същият мъж, с когото ще остарееш някой ден.

От много трябване и бързане, после ги четем в другите теми - безпарични, без шанс за собствен дом, напълно зависими от мъжа до тях, защото когато е трябвало да учат и да изградят поне малко независимост, са били ангажирани само с деца.

Толкова ли те е страх от независими жени? Защото най-често, за да стане независима, трябва и да поучи и да поработи малко преди да роди дете.

# 235
Вие не виждате ли как изглеждат повечето момичета на тази възраст? Те даже още на 15 изглеждат поне на 25.. Как няма мъжете да гледат на тях като на сексуален обект.. Те точно това искат и сами ги предизвикват с облеклото и с поведението си..
Нека не се лъжем - едно е един мъж да е с младо момиче на около 20, друго е с жена на 35-40-45 и т.н. Дали повечето няма да предпочетат младото момиче? Grinning Това е реалността.

# 236
Вие не виждате ли как изглеждат повечето момичета на тази възраст? Те даже още на 15 изглеждат поне на 25.. Как няма мъжете да гледат на тях като на сексуален обект.. Те точно това искат и сами ги предизвикват с облеклото и с поведението си..
Нека не се лъжем - едно е един мъж да е с младо момиче на около 20, друго е с жена на 35-40-45 и т.н. Дали повечето няма да предпочетат младото момиче? Grinning Това е реалността.

Само искам да вметна, че ей това е много опасно мислене. Често съм го чувала, когато става въпрос и за изнасилвания. Момичето било предизвикало, защото еди как се облякло и държало. Много опасно мислене е това.
Няма никакво значение кой как се бил облякъл. Лято е. Имам право да се облека с къса рокля или къси гащи, без да желая мъжко внимание. И това, че съм облякла къса рокля, не означава, че търся подобно внимание. На който му е слаб ангела, да не гледа. Облеклото на жената не е покана към мъжете. Горещо е, по ягодите. Искам да си нося късите дрехи, без да се притеснявам от някакви извратеняци. Но точно това вкоренено мислене е причината. И то жена го пише. Ти като си с къса рокля навън, секс ли си търсиш, искаш да ти се лендзят някакви ли, че го подстрекаваш това опасно мислене? Или иска да живееш в свят, където можеш спокойно да си ходиш с рокличката без да се притесняваш и да се чувстваш като сексуален обект на случайните минувачи? Това трябва да се изкорени. Облеклото не е покана за нещо си. Просто облекло. Това е.

# 237
То може да е покана, ама зависи за кого. Ако изляза да се видя с мъж, когото искам да впечатля, и съм се понагласила, на път за срещата не бих искала да впечатлявам всички минувачи. Smile
Значи, баланс трябва (или вземане от вкъщи с кола). Thinking

# 238
Скрит текст:
За мен пък е притеснително колко жени си мислят, че един мъж на 30 трябва да гледа като сексуален обект само жени 30+.
Това е някаква нова мода. Хиляди години човешка история е било друго.

Аз лично около 30 съм имал връзки с момичета на 18-19-20. И са имали всички шансове да прерастнат в нещо по-голямо, брак, деца. Възрастни хора сме били и от 2те страни.
Даже на една от 1те срещи дойде бащата да си прибира момичето, защото акумулаторът беше паднал, да слушаме цяла нощ музика в колата и не можах да запаля. И какво, нищо. Запознахме се, здрависахме се и продължих да излизам с дъщеря му, да им ходя на гости и да ми показват "румънска кухня".
Точно 12г разлика имахме.
Толкова много съдене на чуждите съдби, наистина ми е непонятно.
Според мен една жена на 25+ години вече трябва да има сериозна връзка, а не тепърва да я търси. И да се започват децата.
Да кажем, че на теория е така, но на практика животът не се случва по график.

# 239
О, да, задължително с кола, ако си по-нагласена, защото наистина може да бъде опасно. Особено вечер. Ето до какво води това опасно мислене като на rose_33. Стигаме до там сами да си налагаме ограничения, заради невъзможността на други да си контролират нагона.

Общи условия

Активация на акаунт