Разлика в годините

• 8 898
  • 268
  •   1
Отговори
# 210
Сега хората порастват още на 14 с този достъп до информация, джаджи, технологии и динамичност на живота. Годините не са това, което бяха. В днешно време хората се привличат много повече по близост на интереси, светоглед и сексуалност, отколкото по някакви отживелици като възраст или купуване на апартамент, работа.

# 211
  • София
Някои са невинни, някои не са, но дори да не са невинни, на 17 няма как да са особено зрели. Че и много от 30-годишните не са, също факт, но тогава защо й е 30-годишен незрял на девойката, като си има незрели набори, които обаче са й доста по-близко до физиката? То залитането става или по зрялост, или по пари. Някои биват увличани с опит, други пък си търсят заместител на тати и спонсор. Всичко това подплатено с плеяда незрави емоции и представи на девойката за собствените й възможности и за отношенията като цяло.

# 212
Тангра, и какво? Значи е малка разликата, да търси (чакай да сметна... 18+25) 43 годишен?

Ти нещо май лично се засегна, та така заръфа кротките лели / чичаци в темата.

За да е ясно, предварително се признавам за злобна, завислива и джендър идеологична.

# 213
Момичето си го е харесала и пита дали може да се получи нещо с тази разлика, вие тука ги оженихте и рязведохте по няколко пъти. Много хора май си нямат друга работа. Пък 30 годишния чичко в темата може да си хване и той едно готино младо гадже, ама така по яко да е, да му намества хубаво всичките чакри и няма да се чувства вече чичко.

Чичкото на 30 върти повече гаджета, отколкото жена ти харчи левове изкарани със замазване на селски къщи от теб и братовчедите ти. С издръжката от 10 бона, която ѝ отпускаш, сам си направи сметките.

Ах, къв палавник си имаме тук!!! Само така, тва да се чува Simple Smile

# 214
Не мисля, че зрелостта е в основата не избора на повечето хора. Зрялост на емоциите можеш да имаш или нямаш на всякаква възраст. Дъщеря ми показва зрели емоции от 80% от 30-40 годишните. Така че, не мисля, че е определяща зрелостта. Опитът житейски не винаги води до зрялост.

# 215
Скрит текст:
Кат има, та някоя ти върза дългосрочно ли?

Завист никоя не изпитва, изпитваме майчински инстинкти, какъвто ти нямаш, нямаш и бащински. 
Разбираш ли разликата?
Не съм поискал, не ми е вързала. Подбирам. Да, необяснимо за някои, които чакат "първия" влак. (а той и последния минал)
Разбирам много добре разликата, негативни сте и сте озлобени, и затова стереотипизирате на едро. За мен това не е ок, и го отбелязвам. Нищо повече.

Ауу, Тангра, що си в такова лошо настроение Joy Каква подмяна на ценности, какво чудо... тези неща винаги са се менили и винаги ще се менят спорeд конюктурата. Кое е естественото и нормалното, ако изобщо има такова, е много трудно да се извади от контекста. Всеки с предпочитанията си, ако му позволяват възможностите Wink

Иначе аз съм си с набор и сега, та не знам кой е тоз дето подскача и се мъчи да си нагоди да му връзват от неговия таргет Satisfied
Хайде, още от вратата започна с демагогия, подмяна и фантазии. Не аз, а вие сте "в такова лошо настроение". Моето настроение си е супер, мерси. Аз знам твоето мнение, че си много "модерна" и ти харесва новата подмяна. Също знам, че си с набори, проглушаваш ни ушите във всеки постинг. Никой не те пита, ама ти да си кажеш ... всеки път. Ми хубаво, де, браво. А защо реши, че твоето е единственото? И защо реши, че твоето е успешно? Деца, внуци, нещо? И да, знам, за теб не било приоритет. Хубаво, ама за други може и да е.  Не всеки държи да се наживява (оте*ава) с 3 цифрена бройка преди да се "кротне" на 40-.

Скрит текст:
Това изказване не е много любезно. Ако една жена не е обвързана и няма деца, не е задължително да е неориентирана. Може да е осъзнат избор от нейна страна, може да е стечение на обстоятелствата, може да има здравословни или други фактори... Никога не знаеш със сигурност каква е истината за друг човек и не е препоръчително да се изказваш така категорично.
Изказването е пряк отговор на "категоричното" изказване на други хора в темата. Не само "категорично", но и генерализиращо за всички хора по Земята. И не приемам аргументи от типа "не е любезно".
За мен важи само "валиден/невалиден аргумент", "истина/лъжа", "факти/фантазии".
Не съм привърженик на дискусиите тип "политкоректни", където истината се замита под килима, щото не била "любезна" и се приказват дивотии, стига да гладят егото на слушателя/читателя.
Написаното от мен не е за или против някакво твърдение, само отбелязах изказа. Мисля, че човек може да си изрази мнението и по-тактично и пак да има ефект.

# 216
  • София
Не мисля, че зрелостта е в основата не избора на повечето хора. Зрялост на емоциите можеш да имаш или нямаш на всякаква възраст. Дъщеря ми показва зрели емоции от 80% от 30-40 годишните. Така че, не мисля, че е определяща зрелостта. Опитът житейски не винаги води до зрялост.

Не, но липсата му обикновено води до липса на зрялост. Другото вече са функции на среда, интелектуален капацитет, преработка, възпитание, ген и други фактори. Времето и опитът са единствено и само в плюс, там където капацитетът позволява. Където не позволява, не са те причината за провала.

# 217
Зрелостта не е залог за добри отношения, Лъвче. Това се опитвам да ти кажа.
Има хора, които си пасват и без да са зрели, нито емоционално, нито ментално, нито житейски.

# 218
  • София
Абе, доста помага. Че те може да си пасват, ама впечатлението ми е, че само погроми им се вихрят в отношенията и хич не знаят как да ги поддържат. Иначе, че се харесват и събират, даже по-лесно от зрелите понякога, не споря.

# 219
Не бих се осмелилила да оценявам чужди отношения. Никога няма как да си в кухнята на чужди отношения и да си запознат с тяхната динамика. Simple Smile Понякога погромът е доста спойващ з анякои. Така че...

# 220
  • София
Той не е узрял за нея. Няма Инстаграм, за Бога!

# 221
На въпроса на авторката. Смятам, че между 18годишна и 30годишен би могла да се получи лежерна неангажираща връзка, предимно сексуална и да я води по разходки и почивки, подаръци да купува, общо взето това би се получило според мен. Ако на нея й харесва и не я бърка възрастта /щото от нейна гледна точка 30г е чичко/. И той щом си има дефицитите и иска да си чеше Егото с тинейджърка и да си "плаща" за вниманието й. Ми няма лошо, да се вземат за колкото там им траят пеперудите.

# 222
Че и много от 30-годишните не са, също факт, но тогава защо й е 30-годишен незрял на девойката, като си има незрели набори, които обаче са й доста по-близко до физиката?
А, няма такова нещо. Физиката на 18 годишните младежи в 90% от случаите е по-близка до физиката на 13-14 годишните девойки. Много често и психиката е някъде там, да не забравяме, че до една възраст момичетата се развиват екстремно по-бързо от момчетата.

# 223
  • София
В по-ранна възраст е това. Към 18 вече са понаваксали. Със сигурност пак са по-близо от 30+ годишните, които вече тръгват към излизане на пика, докато на 18+ тепърва им предстои.

# 224
12 години разлика не са нищо.

Общи условия

Активация на акаунт