Разлика в годините

• 8 905
  • 268
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Ауу, Тангра, що си в такова лошо настроение Joy Каква подмяна на ценности, какво чудо... тези неща винаги са се менили и винаги ще се менят спорeд конюктурата. Кое е естественото и нормалното, ако изобщо има такова, е много трудно да се извади от контекста. Всеки с предпочитанията си, ако му позволяват възможностите Wink

Иначе аз съм си с набор и сега, та не знам кой е тоз дето подскача и се мъчи да си нагоди да му връзват от неговия таргет Satisfied

# 196

И сега новата подмяна, неориентирана, безсемейна, бездетна и безвръзкова жена се нарича  "целеустремена".
И единствената жива комуникация са ѝ котките. И до към 40 каквото неангажиращо забърше от женените съседи и пощальона.

Това изказване не е много любезно. Ако една жена не е обвързана и няма деца, не е задължително да е неориентирана. Може да е осъзнат избор от нейна страна, може да е стечение на обстоятелствата, може да има здравословни или други фактори... Никога не знаеш със сигурност каква е истината за друг човек и не е препоръчително да се изказваш така категорично.

# 197
  • София
Кат има, та някоя ти върза дългосрочно ли?

Завист никоя не изпитва, изпитваме майчински инстинкти, какъвто ти нямаш, нямаш и бащински. 
Разбираш ли разликата?
Не съм поискал, не ми е вързала. Подбирам. Да, необяснимо за някои, които чакат "първия" влак. (а той и последния минал)
Разбирам много добре разликата, негативни сте и сте озлобени, и затова стереотипизирате на едро. За мен това не е ок, и го отбелязвам. Нищо повече.

Ауу, Тангра, що си в такова лошо настроение Joy Каква подмяна на ценности, какво чудо... тези неща винаги са се менили и винаги ще се менят спорeд конюктурата. Кое е естественото и нормалното, ако изобщо има такова, е много трудно да се извади от контекста. Всеки с предпочитанията си, ако му позволяват възможностите Wink

Иначе аз съм си с набор и сега, та не знам кой е тоз дето подскача и се мъчи да си нагоди да му връзват от неговия таргет Satisfied
Хайде, още от вратата започна с демагогия, подмяна и фантазии. Не аз, а вие сте "в такова лошо настроение". Моето настроение си е супер, мерси. Аз знам твоето мнение, че си много "модерна" и ти харесва новата подмяна. Също знам, че си с набори, проглушаваш ни ушите във всеки постинг. Никой не те пита, ама ти да си кажеш ... всеки път. Ми хубаво, де, браво. А защо реши, че твоето е единственото? И защо реши, че твоето е успешно? Деца, внуци, нещо? И да, знам, за теб не било приоритет. Хубаво, ама за други може и да е.  Не всеки държи да се наживява (оте*ава) с 3 цифрена бройка преди да се "кротне" на 40-.

Скрит текст:
Това изказване не е много любезно. Ако една жена не е обвързана и няма деца, не е задължително да е неориентирана. Може да е осъзнат избор от нейна страна, може да е стечение на обстоятелствата, може да има здравословни или други фактори... Никога не знаеш със сигурност каква е истината за друг човек и не е препоръчително да се изказваш така категорично.
Изказването е пряк отговор на "категоричното" изказване на други хора в темата. Не само "категорично", но и генерализиращо за всички хора по Земята. И не приемам аргументи от типа "не е любезно".
За мен важи само "валиден/невалиден аргумент", "истина/лъжа", "факти/фантазии".
Не съм привърженик на дискусиите тип "политкоректни", където истината се замита под килима, щото не била "любезна" и се приказват дивотии, стига да гладят егото на слушателя/читателя.

# 198
  • София
Аха- аха. Давай, че време не остана̀ от подбор Laughing

# 199
Олекваш с двойните стандарти за ергените, които "подбирали", и момите, които са... нежелани, и ако не са котките ще умрат сами Joy
Всъщност има много повече самотни мъже, отколкото жени.

# 200
То самотни мъже и жени има и в двойка / отношения. Гаранция няма. Който както си го направи.

# 201
  • София
Хайде, още от вратата започна с демагогия, подмяна и фантазии. Не аз, а вие сте "в такова лошо настроение". Моето настроение си е супер, мерси. Аз знам твоето мнение, че си много "модерна" и ти харесва новата подмяна. Също знам, че си с набори, проглушаваш ни ушите във всеки постинг. Никой не те пита, ама ти да си кажеш ... всеки път. Ми хубаво, де, браво. А защо реши, че твоето е единственото? И защо реши, че твоето е успешно? Деца, внуци, нещо? И да, знам, за теб не било приоритет. Хубаво, ама за други може и да е.  Не всеки държи да се наживява (оте*ава) с 3 цифрена бройка преди да се "кротне" на 40-.

Ауу, ако така изглежда доброто настроение, не ми се мисли за лошото Joy

Иначе гледам ти се разфантазира, ама общо взето нищо не улучи, сори. Децата, надявам се, скоро Blush

Между другото, много девойки обичат да се ебавкат с деденца като уж им обръщат внимание, а после им се смеят зад гърба, пък те си мислят, че слънце ги грее... Човек трябва да внимава по какво съди. Истинският интерес обикновено води до сериозни резултати.

# 202
  • София
Болната му тема, оставете го.
Ще са осафери някой ден Wink

# 203
  • София
Няма, ама то си е за негова сметка Joy

# 204
Момичето си го е харесала и пита дали може да се получи нещо с тази разлика, вие тука ги оженихте и рязведохте по няколко пъти. Много хора май си нямат друга работа. Пък 30 годишния чичко в темата може да си хване и той едно готино младо гадже, ама така по яко да е, да му намества хубаво всичките чакри и няма да се чувства вече чичко.

Чичкото на 30 върти повече гаджета, отколкото жена ти харчи левове изкарани със замазване на селски къщи от теб и братовчедите ти. С издръжката от 10 бона, която ѝ отпускаш, сам си направи сметките.

# 205
Как чичко на 30. Те сега на 30 живеят още с мама и тате Или само с мама, вие чички. Мен са ми като дечица. А тези на 18 хич не са винаги толкоз невинни. И момчета, и момичета. Така че ай стига с тези клишета.

# 206
Как чичко на 30. Те сега на 30 живеят още с мама и тате Или само с мама, вие чички. Мен са ми като дечица. А тези на 18 хич не са винаги толкоз невинни. И момчета, и момичета. Така че ай стига с тези клишета.
Много точно!
Някои хора си мислят, че тийнейджърите на 18 все още са девствени. Grinning Според мен повечето девойки на тази възраст имат повече опит и от 30-годишните “чичовци”. Grinning

# 207
Някои хора си мислят, че тийнейджърите на 18 все още са девствени. Grinning Според мен повечето девойки на тази възраст имат повече опит и от 30-годишните “чичовци”. Grinning

С колко опит точно разполага тази 17 годишна, след като от Здравей на работно място, от колега, мисли за връзка?

# 208

С колко опит точно разполага тази 17 годишна, след като от Здравей на работно място, от колега, мисли за връзка?
Няма как да ти отговоря на този въпрос. Нека тя да каже, ако иска.
Аз говорех като цяло за 18-годишните девойки, че повечето не са толкова невинни, колкото ги изкарвате. Били са едно време, но не и сега.

# 209
Скрит текст:

Няма как да ти отговоря на този въпрос. Нека тя да каже, ако иска.
Аз говорех като цяло за 18-годишните девойки, че повечето не са толкова невинни, колкото ги изкарвате. Били са едно време, но не и сега.

О, разбира се, че като цяло не са невинни. Имам позната 19 годишна, която миналия месец почна в София като сервитьорка на обучение, забъркала се набързо със собственика (над 50 години и 120 кила) и сега е управител градина + любовница.Нищо не прави, тя и не може. Върви и се прави на шефка.
 Авторката, обаче, не ми изглежда да е от този тип момичета - които знаят какво искат и го получават, на всяка цена.

Общи условия

Активация на акаунт