Разлика в годините

• 8 948
  • 268
  •   1
Отговори
# 180
Какво е това "нещо", което дали може да се получи? Ако е секс, вероятно ще се получи, но мислиш ли, че авторката иска просто секс?  Най-вероятно иска любов, връзка, фоерверки... които най-вероятно няма да се получат, така че да не възлага много надежди на това.

Извинявай, ама ти виждала ли си някой такъв как се влюбва в толкова младо момиче? Бетер тинейджъри са, проблема обаче е за него в този случай. Щото малката ще порасне, особено ако и е първи и ще поиска друг. Така става в в
90% от случаите, и по скоро него бих посъветвал да не се занимава, не нея.

# 181
  • София
Авторката пита за "връзка", и то след като само от пръв поглед си го е харесала и са разменили няколко приказки. Акълът отговаря на възрастта, демек Satisfied Иначе за секс, няма лошо, не е лошо с опитен мъж, щом не й старее на вид. Въпреки, че се с връстници съм била, все съм гледала да имат опит, че е хубаво един мъж да знае какво да прави в леглото.

# 182
Какво е това "нещо", което дали може да се получи? Ако е секс, вероятно ще се получи, но мислиш ли, че авторката иска просто секс?  Най-вероятно иска любов, връзка, фоерверки... които най-вероятно няма да се получат, така че да не възлага много надежди на това.

Извинявай, ама ти виждала ли си някой такъв как се влюбва в толкова младо момиче? Бетер тинейджъри са, проблема обаче е за него в този случай. Щото малката ще порасне, особено ако и е първи и ще поиска друг. Така става в в
Не, не съм виждала толкова често, колкото 17-18 годишни с разбити от такива мъже сърца.

# 183
Извинявай, ама ти виждала ли си някой такъв как се влюбва в толкова младо момиче? Бетер тинейджъри са, проблема обаче е за него в този случай. Щото малката ще порасне, особено ако и е първи и ще поиска друг. Така става в в 90% от случаите, и по скоро него бих посъветвал да не се занимава, не нея.
Тия пък са ми най-странни с тия влюбвания на 30 в някоя ученичка.Или има някакви липси такъв 30 годишен или нищо не е научил от живота. Та, бих внимавала с такива влюбвания аз. Ама това на тия години, а на по-ранни години бих се кефила. Та, всеки да си научава уроците, които му се дават. Авторката дето пита да си отваря очите и да гледа какво иска, пък дано се получи!

# 184
Момичето си го е харесала и пита дали може да се получи нещо с тази разлика, вие тука ги оженихте и рязведохте по няколко пъти. Много хора май си нямат друга работа. Пък 30 годишния чичко в темата може да си хване и той едно готино младо гадже, ама така по яко да е, да му намества хубаво всичките чакри и няма да се чувства вече чичко.
На тъп въпрос, тъп отговор. Цяла тема пусната, пльоснато едно изречение без нищо. На колко години е дамата, какви са й намеренията, какво мислим за просто секс или брак или не знам и аз какво. Трябва 50 въпроса да се зададат и е ясно, че ако 12+ по-възрастния има малко акъл, освен за секс, за какво друго да иде реч. Какво мислят хората защо й е важно точно?! Да не би да я е срам ако я срещне някоя дружка с господина извън спалнята ли или какво?
Единствено мога да й кажа да ползва контрацепция, че ако е много малка, да не порасне набързо...

# 185
  • София
Леко да сменя уклона, но, ако е набор ‘05, има опция да не е навършила 17 още Wink

# 186
Наивността, да не използвам друга дума, на авторката е силно притеснителна. Да пуснеш две теми ТУК, не в тийн форум, само след няколко разменени думи и да се главоболиш за връзка с разлика в годините преди и кафе да сте пили...

# 187
Какво е това "нещо", което дали може да се получи? Ако е секс, вероятно ще се получи, но мислиш ли, че авторката иска просто секс?  Най-вероятно иска любов, връзка, фоерверки... които най-вероятно няма да се получат, така че да не възлага много надежди на това.

Не, не съм виждала толкова често, колкото 17-18 годишни с разбити от такива мъже сърца.

Аз обаче съм виждал достатъчно такива случаи с разлика от +5 до 10години в полза на мъжа и момиче тинейджърка. И повярвай ми, гледката никак не е красива след това.

# 188
  • София
Наивността, да не използвам друга дума, на авторката е силно притеснителна. Да пуснеш две теми ТУК, не в тийн форум, само след няколко разменени думи и да се главоболиш за връзка с разлика в годините преди и кафе да сте пили...
А наивността на тези, които коментират в тези "две теми", "след няколко разменени думи" и повтарят по 5 пъти на страница едно и също в бясно опиянение, дали е "силно притеснителна"?

То са противоречия и тръшкане, на всеки ред. Ту "използвана само за секс", ту "боса, забременена до печката", ту "разбито сърце и оставена", ту "тя като е на 70, той ще е на 82", ту "няма да си е оте*ала (поживяла)", ту "ама, то не може така с мъж да се излезе, трябва да чака".
И накрая, след всички противоречия се пуска истинското мнение "ама не може то така, с разлика, трябва да е все с набори". Ама, що, никакъв аргумент. Единственото, което може да хрумне на човек е завист, че не останаха 30 годишни мъже за 40 годишните съфорумки. Някак искат да ги подредят по възраст, че да има и за тях останали.

# 189
Важното е И за теб да има, нали Wink
Имам деца близки по възраст до авторката. Момчета са, но да, бих се притеснила, ако след спорадичен контакт с някой от противоположния пол са толкова обсебени от мисълта за нещо повече с него, че го издирват в соц. мрежи и си фантазират връзки.

# 190
И аргументите са някъде там, за тези, които могат да четат.

# 191
Да се върнем на основния въпрос.
Дами, какво мислите за 12 години разлика в една връзка? Мъжа е по-големия.
За някои хора такава разлика е голяма, за други не е нищо особено. И това е съвсем нормално. Обаче дори всички отговори да бяха единодушни, пак не разбирам на нея това с какво й е полезно.

# 192
  • София
Важното е И за теб да има, нали Wink
За мен има, няма грижи. Не страдам от липса на внимание. И то с по 20-25г разлика, че и повече.
Важното е да не се "намилат" някакви нови стереотипи. Вече ми се повръща от "подмяна" на традициите. То не беше феминизъм, то не беше джендър, то не беше любов към зелената енергия, затоплизма и мигрантизма.

И сега новата подмяна, неориентирана, безсемейна, бездетна и безвръзкова жена се нарича  "целеустремена".
И единствената жива комуникация са ѝ котките. И до към 40 каквото неангажиращо забърше от женените съседи и пощальона.
Ами, айде, нЕма нужда!

# 193
Разсейваш се. Коментирам казуса на авторката, не другите потребители или Грета Тунберг.

# 194
  • София
Кат има, та някоя ти върза дългосрочно ли?

Завист никоя не изпитва, изпитваме майчински инстинкти, какъвто ти нямаш, нямаш и бащински. 
Разбираш ли разликата?

Общи условия

Активация на акаунт