Разлика в годините

• 8 756
  • 268
  •   1
Отговори
# 45
В дългосрочен план.
И не, не говоря за 70-те, 80-те.

# 46
  • София
Разбира се, че са.
Множеството момичета днес са целеустремени и не лелеят да стават съпруги на 19.

Не знам, но имам голям поглед над много хора, всякакви конфигурации, вече мога да кажа и дългосрочно - нито един не е лапнал 18 годишна за нещо повече от секс и никоя 18 годишна не е лапнала по чичо ти за нещо повече от пари.

# 47
Ха ха
Само това мога да кажа за последното мнение.
4 години след като дъщеря ми е завършила гимназия, нейни съученички все още идват да споделят с мен. Точно, защото не робувам на такива клишета като това мнение. И да, доста от тях завършиха именно благодарение на такива чичковци, че и студентки отидоха даже. И не, не говоря изобщо за пари.
Последната година даже стипендии за успех взимаха, а бяха отсвирили училището точно заради техни набори.

# 48
  • София/Севлиево
Разликата между майка ми и баща ми бе 15 години и 3 дни.Тъй че аз я виждам за приемлива,но само при условие,че дамата е поне на 20+
Обаче ако малкият ми син някой ден ми доведе приятелка с 10-15 години по-малка не знам дали ще съм толкова ларж(аз лекинко на него мога да мина за баба,родих го на 38,пък за нея съвсем ще съм баба).
някога и вашите родители са били млади, ако не бяха опитали дали щяха да са заедно сега, че дори и внуци да имат
За съжаление родителите ми са покойници и не доживяха да видят и първия си внук(майка ми де,баща ми имаше син от първата си жена и успя да си види внучето).Не мога да кажа,че не са се карали,но той много я обичаше и си замина без време след нея.

# 49
  • София
Така, де. В ранна възраст се учи занаят.
Без ха- ха Wink

# 50
Действай бе, не ги слушай лелките тука кви глупости ти пишат. Квото стане, да не ти пука. Иначе разликата е много за твоите години, но пък след няколко години вече няма толкова значение.

# 51
В понеделник се запознаха в Сряда ги сгодихте 😅😂😅
Мацката, ако беше толкова о̀правна вече щеше  да му е… , а не да пуска темИ тук.

# 52
Така, де. В ранна възраст се учи занаят.
Без ха- ха Wink

Масово подценявате младите. И масово изхождате от собствен опит. И това е голяма грешка.

# 53
То какво да стане, ще си счупи главата. Поне да е наясно с това.

# 54
Действай, поживей...баткото ще ти покаже живот, ще ти отвори очите, .Само да не те върже с бебе.
Иначе си е полезен опит...Ако е и пич и те води насам- натам, нищо не губиш

# 55
  • София
Ма, недоспала, тикай дъщеря си при чичовците, не тикай чуждите. Нещо неясно?
Твой опит, не мой.
Моите наблюдения казах какви са.

В понеделник се запознаха в Сряда ги сгодихте 😅😂😅
Мацката, ако беше толкова о̀правна вече щеше  да му е… , а не да пуска темИ тук.
Да, бе, човекът хал хабер си няма, че втори ден го спрягаме за гадже на годината.

# 56
Действай, поживей...баткото ще ти покаже живот, ще ти отвори очите, .Само да не те върже с бебе.
Иначе си е полезен опит...Ако е и пич и те води насам- натам, нищо не губиш

НЕ. Живот не можело да ѝ покаже. Не можело да купува роклички и да плаща морето, по ресторанти и кафенета да я глези... КАЗАХА съфорумки.

За без пари да се пуска на дядовци - щото, да си признаем всички, 30+ годишните за тийновете сме дядовци. Мен плененниците все ме питат кога ще умирам, че вече съм над 30. Кой знае на коя ѝ е писнало от мъжът ѝ и се опитва тук да го пробута, че по-евтино да излезе за семейният бюджет.

# 57
  • София
Авторке, какво ти писа, той ли те намери в месинджър?

# 58
Авторке, какво ти писа, той ли те намери в месинджър?

Писал ѝ, че майка му и баща му ще ходят на село да оберат дините и уикенда теренът ще е свободен.

# 59
  • София
Да не си ѝ писал ти?!
Как така не съществувам Astonished

Общи условия

Активация на акаунт