Разлика в годините

• 8 767
  • 268
  •   1
Отговори
# 30
  • София
по това което виждам до сега нашето здрасти, не е само здрасти, със сигурност

Какво мислиш, че си видяла за 5 минути с този човек?
Голямата любов и ние сме лели завистници, дето нищо, абсолютно нищо не разбираме.

Нея я разбирам, ама него….

# 31
Аз и него го разбирам. Стига до първа база за 68 секунди.

# 32
  • София
Да, права си Wink

# 33
Той е ясен, като му е паднала на ...., няма да я върне, я?  
При такава разлика в този им период от живота, аз не мисля, че има шанс за нещо, което ще завърши щастливо. Да беше на 25-26г авторката, по-може да говорим за възможност за връзка.

# 34
Пак казвам,опитай. Но ползвай презервативи, и не се влюбвай. Макар че за второто май е късно.

# 35
Пак казвам,опитай. Но ползвай презервативи, и не се влюбвай. Макар че за второто май е късно.

И някоя рокличка да купи, морето да плати и тогава да му даде цветото. Че иначе, фор фрий... не е добра сделка.

# 36
Щом те влече, давай шанс. Ще се опитам да ти обясня какъв е проблемът: нямаш никакъв житейски опит и тълкуваш дребните неща като важни, а важните - като незначителни.
Все по някакъв начин трябва да го натрупаш този опит, но защо да не е с някой като теб, млад-зелен и на твоя акъл?

# 37

И някоя рокличка да купи, морето да плати и тогава да му даде цветото. Че иначе, фор фрий... не е добра сделка.
Какви роклички, какви морета, какви цветя (най-вече!) ?! На 18 е, все пак, цветето ѝ най-вероятно отдавна е откъснато.
По-добре с някой 30 годишен, който може и да се оглежда за сериозна връзка, и да ѝ повлияе положително, нежели някой 18 годишен уона би генгста, който ще продава наркотици.

# 38
При пълнолетни хора е нормална, дори по мое мнение е по-успешната формула.

# 39
  • София
Между 18 годишните гангстери и 30 годишните кариерно развити мъже има два океана риба.
Различни житейски етапи - ученичка и човек хванал си пътя.

# 40
На 18 мъжете, за които трябва да се мисли, са основно имена от конспекта за кандидатстудентски изпити...и някой много симпатичен и непроблематичен набор.

# 41
И този 30 годишен, "който иска сериозна връзка"... от 18 годишно ли ще я иска? Какво "сериозно" може да му предложи момиче, което тъкмо е излязло от гимназията?

# 42
Не оспорвам,но имам примери пред себе си и от двата вида. Не един и два. И по-успешни се оказаха именно тези, където мъжът е доста по-голям от 18 годишната си партньорка. И плюсовете бяха за момичето.

# 43
  • София
18 годишните рядко са излезли от гимназията.

Не оспорвам,но имам примери пред себе си и от двата вида. Не един и два. И по-успешни се оказаха именно тези, където мъхът е доста по-голям от 18 годишната си партньорка. И плюсовете бяха за момичето.
За колко време?

# 44
Ако говориш за действия, които се развиват през 70те и 80те... вече не стоят така нещата. Хората са различни.

Общи условия

Активация на акаунт