Разлика в годините

• 8 750
  • 268
  •   1
Отговори
# 15
  • USA
Е дай подробности де, къде го намери, как се свърза с него след като само знаеше имената.
А той дали "иска връзка" , ти какво искаш...пийте по едно кафе и го прецени що за човек е.

# 16
Е дай подробности де, къде го намери, как се свърза с него след като само знаеше имената.
А той дали "иска връзка" , ти какво искаш...пийте по едно кафе и го прецени що за човек е.
не съм го търсила, нито му писах. Днес дойде на работа, под претекст, че връща нещо забравено. Оттам ме попита и за фамилия, поговорихме малко, по-късно през деня ми писа

# 17
  • София
Намери ли го във фейса, пристана ли, жена му съгласи ли се?!

# 18
Намери ли го във фейса, пристана ли, жена му съгласи ли се?!
откъде решихте, че е семеен?

# 19
И ти вече се виждаш в булчинска рокля ли?
Ако наистина си на 18 - ОК, опитай, никой не може да те спре. Но аз не бих заложила кой знае какво на такава връзка.

# 20
И ти вече се виждаш в булчинска рокля ли?
Ако наистина си на 18 - ОК, опитай, никой не може да те спре. Но аз не бих заложила кой знае какво на такава връзка.
нищо подобно, дори не съм мислила. Чудя се, дали да опитам такъв тип връзка, да и дам шанс.

# 21
не съм го търсила, нито му писах. Днес дойде на работа, под претекст, че връща нещо забравено. Оттам ме попита и за фамилия, поговорихме малко, по-късно през деня ми писа

Ааа, бейби, само да ти кажа - за теб на 18 ЗДРАСТИ може да значи връзка и годеж, но за нас, 30 годишните ЗДРАСТИ си е Здрасти. И сексът е Здрасти, и разходките са Здрасти, и вечерите са Здрасти. Връзка е нещо друго. Темата няма нищо общо с реалността.

# 22

Ааа, бейби, само да ти кажа - за теб на 18 ЗДРАСТИ може да значи връзка и годеж, но за нас, 30 годишните ЗДРАСТИ си е Здрасти. И сексът е Здрасти, и разходките са Здрасти, и вечерите са Здрасти. Връзка е нещо друго. Темата няма нищо общо с реалността.
по това което виждам до сега нашето здрасти, не е само здрасти, със сигурност

# 23
Опитай,  кой знае какво може да излезе.
Но нямай особени очаквания.

# 24
Скрит текст:

Какво точно виждаш? Вчера ти е казвал, че се казва Гошо, а днес ти е казал, че връща нещо забравено и по-късно ти е писал. Хората ти казаха - на 30г, иска сексче с някоя готина ученичка - сигурно се надява и фор фрий да му излезе. То това е свалка за секс - здрасти, как си, Гошо съм, кефиш ме, гадже имаш ли си, кво ще правиш събота вечер.

# 25
За разликата не мисля нищо. Просто математика.
За теб обаче си мисля, че или си много отчаяно-закъсала или си доста лесна. Да не дава Господ да си и двете.

# 26
  • София
Троши го тоя…. хурка и мирясвай.
Ама гледай и джобса, че пари за моренце трябват.

# 27

Какво мислиш, че си видяла за 5 минути с този човек?

# 28
  • София/Севлиево
Разликата между майка ми и баща ми бе 15 години и 3 дни.Тъй че аз я виждам за приемлива,но само при условие,че дамата е поне на 20+
Обаче ако малкият ми син някой ден ми доведе приятелка с 10-15 години по-малка не знам дали ще съм толкова ларж(аз лекинко на него мога да мина за баба,родих го на 38,пък за нея съвсем ще съм баба).

# 29
Разликата между майка ми и баща ми бе 15 години и 3 дни.Тъй че аз я виждам за приемлива,но само при условие,че дамата е поне на 20+
Обаче ако малкият ми син някой ден ми доведе приятелка с 10-15 години по-малка не знам дали ще съм толкова ларж(аз лекинко на него мога да мина за баба,родих го на 38,пък за нея съвсем ще съм баба).
някога и вашите родители са били млади, ако не бяха опитали дали щяха да са заедно сега, че дори и внуци да имат

Общи условия

Активация на акаунт