Разлика в годините

• 8 973
  • 268
  •   1
Отговори
# 75
  • София
От бързане превъртат играта, това е.
Вместо да си изживеят всички тръпки, очаквания, срам, свян, открития и емоции с човек на сходна възраст, ще я трябва да расте бързо за да импонира на 30 годишния.
Това е самата истина, като не живея с мисълта, че е девица.

Пък какви 20 годишни има - уй- ля- ля Heart Eyes

rose_33, ме ми влизай с форумни прийоми, да не те питам дали би толерирала дъщеря си да се среща с чичовци.
Каквото съм написала е достъпно за четене.

# 76
Въпросът е, че днешните 30 годишни мъже не са като тези от едно време. Реално са на един акъл.
Много точен коментар! Те са си горе-долу на един акъл, въпреки че той е доста по-голям от нея.
Аз не виждам никакъв проблем в такава връзка и не е задължително нещата да се свеждат само до секс и нищо повече..

# 77
Не е задължително, но е много вероятно. Ти ще си заложиш ли твоята глава? Ако отговорът е "не", защо навиваш други хора да заложат тяхната...?

# 78
'бе - да се взимат и да се слага ключа. Там, които каквито насърчават (за жалост не мога да дам определянията, че език на омразата и докладвания до безкрай) после те да ти четат темата, че само те е използвал за секс, а майка ти вече ти е събрала багажа и изпраща у тях да живееш, с надеждата той да поеме разноските по бала.

# 79
Не е задължително, но е много вероятно. Ти ще си заложиш ли твоята глава? Ако отговорът е "не", защо навиваш други хора да заложат тяхната...?
Ама аз говоря от личен опит.. Grinning 
Иначе няма как да знаем в нейния случай как биха се развили нещата, но определено не всички такива връзки се свеждат само до секс и използване на момичето от страна на “чичото”…

# 80
Коктейлче, за жалост никой не го интересуват определенията ти. Може някой да и да го интересува - в тесния ти семеен или приятелски кръг. Където си фактор и можеш на воля да се гневиш. Нормално е да има различни мнения.

П.П  Аз имам много хубав живот с моя по-голям мъж.

# 81
Коктейлче, за жалост никой не го интересуват определенията ти. Може някой да и да го интересува - в тесния ти семеен или приятелски кръг. Където си фактор и можеш на воля да се гневиш. Нормално е да има различни мнения.

П.П  Аз имам много хубав живот, с моя по-голям мъж.
Аз също. Sunglasses Утре ще му кажа, че според потребителите в бг мама ми е “чичо” и като съм била по-млада ме е използвал само за секс. Grinning

# 82

За твоя жалост - много хора ги интересуват моите определения.  Това че ти си много далеч от нас, си е твой проблем. Диалог ако търсиш, заповядай на лично, да ти обясня. Из темите - не. Забранено ми е да говоря публично с... всякакви такива. Лека вечер и се научете да четете с разбиране.

# 83
Аз като цяло съм доста подозрителна към мъже, които се занимават с тийнове. Зрял и емоционално нормален мъж, ще търси ли отношения с толкова младо момиче? Ще го разбера, ако е само за секс, но ако търси и той някакви по-сериозни отношения... няма ли жени на неговата възраст, или близка до неговата, с които е по-адекватно и вероятно да ги създаде? Или поне да е над 25, приключила с образованието си.

# 84
Авторката изчезна ли? Не разбрах тоя от предишната тема ли е?

# 85

Да, той е. Питаха я по-рано и тя потвърди.

# 86

Да, той е. Питаха я по-рано и тя потвърди.

Ама тва е за тийнпроблем, не за бгмама…

# 87
  • София
Голяма е разликата, мен такива никога не са ме привличали. Иначе не е хубаво човек да се опитва да си валидира собствения опит на чужд гръб. Само защото на някого се е получило, не значи, че много повече други не са си счупили главите. А тя авторката така или иначе ще направи каквото е решила, нека поне има едно наум.

# 88
Не е голяма разликата, а и след като 40 е новото 20, вероятно си подхождат възрастово. Ако е читав човек, какво лошо има, след работа ще ѝ помага с кандидатстудентските, ще го придружава във фитнеса.. аз само плюсове виждам.
И стига с тоя секс, при връзка 18годишна с 30годишен тя е тази, която го използва за секс, да понаучи нещо.

# 89

П.П  Аз имам много хубав живот, с моя по-голям мъж.
Аз също. Sunglasses Утре ще му кажа, че според потребителите в бг мама ми е “чичо” и като съм била по-млада ме е използвал само за секс. Grinning
[/quote

Rose а ти като учител си го ползвала ( нищо лично -само с усмиФка )

Общи условия

Активация на акаунт