СПГЕ ,,Джон Атанасов” випуск 2022/2023

• 8 047
  • 47
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Завършвайки, имате ли достатъчно знания, за да работите по специалността си, ако искате?

# 31
Завършвайки, имате ли достатъчно знания, за да работите по специалността си, ако искате?
Ами да, дипломата ми е доста висока по специалните предмети, знам за какво става въпрос. Също така тези, които са със ДФнО (дуална форма на обучение) 11 клас са 3 дни в училище, 2 във фирма в която работят по 6/8 часа. 12 клас е обратното 3 във фирма и 2 в у-ще. Оттам също се попиват доста неща отделно по тоя модел, който завършихме тази година с изпитни теми или защита на дипломен проект. Този дипломен проект го защитаваш пред фирмата със куп комисии,но ти щом си стигнал дотам ще минеш какъвто и да си тази година нямаше нито един скъсан на втората матура по специалността. За Българския не знам.

# 32
Ами да, дипломата ми е доста висока по специалните предмети, знам за какво става въпрос. Също така тези, които са със ДФнО (дуална форма на обучение) 11 клас са 3 дни в училище, 2 във фирма в която работят по 6/8 часа. 12 клас е обратното 3 във фирма и 2 в у-ще. Оттам също се попиват доста неща отделно по тоя модел, който завършихме тази година с изпитни теми или защита на дипломен проект. Този дипломен проект го защитаваш пред фирмата със куп комисии,но ти щом си стигнал дотам ще минеш какъвто и да си тази година нямаше нито един скъсан на втората матура по специалността. За Българския не знам.
Здравейте, а работата във фирма училището ли я осигурява? Платена ли е? Или всеки ученик трябва да си намери сам подходяща работа?

# 33
Здравейте, а работата във фирма училището ли я осигурява? Платена ли е? Или всеки ученик трябва да си намери сам подходяща работа?
Училището работи със фирми по съответните специалности там се извършва стажа след 10кл и нагоре,а вече фирмата преценява кой колко може и дали иска да го вземе под тяхното крило на работа там като за постоянно

# 34
Здравейте,някой дали продава комплект учебници за 8 клас за училище ,,Джон Атанасов” специалност "компютърни технологии" ,че докато се наканим и са посвършили на доста места.

# 35
Здравейте,
Голяма част от учебниците закупихме  от https://uch.bg. Имат няколко борси в София. Имаха повечето от учебниците и работни листове.

# 36
Здравейте,някой дали продава комплект учебници за 8 клас за училище ,,Джон Атанасов” специалност "компютърни технологии" ,че докато се наканим и са посвършили на доста места.
Здравейте, имаме учебници за 8 клас. Ако някой ви липсва обадете ми се.

# 37
Здравейте моля за съвет. Доволни ли сте от СПГЕ Джон Атанасов. Ще кандидатстваме тази година. Прочетох всякакви мнения. Повечето отрицателни. Моля за някоя мама, чието дете учи там да направи коментар. Как са Учителите ? Т. като като цяло оценката му в гугал е 3,3 и чета много отрицателни коментари, като откачени ъчители или на нищо не ни учат, пълно с наркомани и т. н.

# 38
Здравейте,на някой дали са му останали за продаване учебник за 9 клас за "Градивни елементи" и тетрадка за активно учене по биология?

# 39
  • Перник
Здравейте!
Може ли актуална информация за училището от родители и ученици.
Училището на смени ли учи и ако е така на срокове ли са? Сутрин от 8:00ч ли стартира?

# 40
Здравейте!
Може ли актуална информация за училището от родители и ученици.
Училището на смени ли учи и ако е така на срокове ли са? Сутрин от 8:00ч ли стартира?
Само първа смяна. Започват от 8.00

# 41
  • София
Здравейте. По колко момичета средно има в клас или поне в класовете на вашите деца? И най-вече ме интересува има ли добри преподаватели по специалните предмети?

# 42
Здравейте. По колко момичета средно има в клас или поне в класовете на вашите деца? И най-вече ме интересува има ли добри преподаватели по специалните предмети?
В някой класове няма момичета. В нашият няма. Като цяло много малко са момичетата.  Относно специалните предмети незнам какво да кажа. Най- важните са в 11 и 12 клас и не мога да дам информация за това.
До 10 клас поне в специалност Компютърни мрежи няма кой знае колко специални предмети и преподавателите не бих казала, че са на високо ниво. Според мен всичко си е до детето. Ако то иска да се развива ще го направи и ще постига резултати.

# 43
  • в града на вечния купон
Дъщеря ми са 4 момичета,специалност програмиране на роботи.
Много е доволна, като цяло ми прави добро впечатление и учителите.

# 44
Дъщеря ми са 4 момичета,специалност програмиране на роботи.
Много е доволна, като цяло ми прави добро впечатление и учителите.
Здравейте, може ли да споделите повече впечатления. На сина ми това е една от специалностите, за която иска да кандидатства.

Общи условия

Активация на акаунт