За самотата в брака

• 12 488
  • 347
  •   1
Отговори
# 45
Авторке, имате ли някакви проблеми от финансово естество? Справяте ли се с бюджет, доволни ли сте от живота, който живеете като материален статус? Не ми отговаряй, ако не искаш, а просто си помисли! Пиша го това, защото мъжете адски се сдухват ако са нестабилни.
Големите им страхове са свързани с това да не останат без финанси, да загубят работа, да не фалират с една дума. Ако имате затруднения в тази област, може да е унил по тая причина. Или да крие от теб, че не се справя с разходите. Не ви знам нещата, но давам предположение.

Другото ми предположение е, че е изгубил интерес. Някои мъже се женят просто, защото му е дошло времето. Искат да имат деца и да се размножат, но не и с голямата любов. А с удобна жена. Задават си таргет, примерно до 30 да съм женен, до 32 да имам вече дете, до 34- да са две. И го правят не с най-красивата, умна и прекрасна, а с най-удобната. Тази, която ще им гледа децата, ще бъде добра майка и ще се грижи спокойно за семейство. Не се осмеляват да хванат голямата любов, с удобната е по-лесно.

# 46
  • Great Britain
Преди брака по-често ли бяхте интимни?

# 47
За съжаление става доста често тва при по-младите двойки, вглъбени в устройствата, докато реалния контакт отива по дяволите. Което ми е странно, щото и аз съм по устройствата от 15 годишен, ама такива проблеми нямам.
Може би наистина е слабо сексуален и след първоначалната еуфория от връзката си стига до обичайното ниво на сексуалност. Коеот няма управия, сексуалната съвместимост е ключова за успешна връзка.
За друга жена- възможно е, но далеч не е единствена възможна причина за такова поведение.

# 48
  • Paris, France
Скрит текст:
Авторке, имате ли някакви проблеми от финансово естество? Справяте ли се с бюджет, доволни ли сте от живота, който живеете като материален статус? Не ми отговаряй, ако не искаш, а просто си помисли! Пиша го това, защото мъжете адски се сдухват ако са нестабилни.
Големите им страхове са свързани с това да не останат без финанси, да загубят работа, да не фалират с една дума. Ако имате затруднения в тази област, може да е унил по тая причина. Или да крие от теб, че не се справя с разходите. Не ви знам нещата, но давам предположение.

Другото ми предположение е, че е изгубил интерес. Някои мъже се женят просто, защото му е дошло времето. Искат да имат деца и да се размножат, но не и с голямата любов. А с удобна жена. Задават си таргет, примерно до 30 да съм женен, до 32 да имам вече дете, до 34- да са две. И го правят не с най-красивата, умна и прекрасна, а с най-удобната. Тази, която ще им гледа децата, ще бъде добра майка и ще се грижи спокойно за семейство. Не се осмеляват да хванат голямата любов, с удобната е по-лесно.

Права си, но мъже в несигурно положение не искат и не говорят за второ дете. Залагам на семеен тип, който иска другарка и деца и като изпълни плана ляга на дивана.

Скрит текст:
Все ми е едно съмнително, когато мъжът иска доста по-малко секс, отколкото жената... Айде за възрастни хора да, но млади?
Е, някой път да е уморен, да има проблеми, нормално е да се случи. Но да се превръща в правило... шерше ла фам.

За асексуални и нискосексуални хора да си чувала? Има го и хроничното му заболяване. Не всички млади мъже са полови атлети и не всички стари губят интерес.

# 49
Чела съм във форума. Simple Smile

# 50
Невена, според мен или е едното, или е другото. Тоест или има финансов проблем, за който крие, или е следвал заданието по таргета да се бракува и да направи децата.

# 51
Освен да го натиснеш да говорите за това как се чувстваш и какво искаш, не виждам как да стане. Също и той да си каже какъв му е проблемът. Общо взето без комуникация няма как да стане връзка. Просто това му кажи, че имаш нужда да говорите и да обсъдите проблемите си и да стигнете до някакво решение, защото по този начин ще стигнете единствено до раздяла. До сега казвала ли си му, че отношението му към теб, те кара да мислиш за раздяла? Сподели му го и виж как ще реагира.

# 52
  • Сф
Много странно. Набързо сте се оженили пишеш. Колко го познаваш всъщност.. ? Не ми се връзва любовница и желанието за второ дете.
 Тя пише, че след раждането е охладнял.В такъв случай я ползва само за разплод , за деца. Отбягва я съвсем съзнателно, не иска да говори за това, прави го чат пат по нейно настояване, механично. Как си го представяте да проведат конструктивен разговор? Горе долу няколко години не се случва и не се знае защо е така. И не, не е ок ,поне за нея . Дори пише тя ,че свикнала на безсексие.Мъжът може да има съвсем други предпочитания в секса. Дори не прилича на асексуален мъж. Тя пише, че развода не е опция, защото го обичала. Е ми докато е с тия розови очила, няма начин да прозре истината. Значи кара така , докато и писне. Не мисля ,че нещо ще се промени. 3 години близо са това. Ако тя не може да се отдалечи, може и той да пробва. Например, да иска в чужбина да замине. Само пример. Натам ми мирише. Другото, което се сещам е да каже твърдо , че повече деца не иска. Да видим тогава какво се случва..
П.п. Ако има финансови проблеми, по- скоро ще се държи добре ,за да се прикрива.

# 53
Вчера имаше "развитие". Към 23.30 ми писна и отидох при него да говорим. Той си цъкаше някаква игра. Каза ми, че му трябват 2-3 дни да мисли. Ама да мисли за какво? Той от цяла седмица ги прави тия номера и спи в другата стая. Аз настоявах да говорим на момента, но той отказа. Разплаках се, той ме обвини, че съм твърде контролираща и не му давам да диша. Излезе навън.. Горе-долу това беше Sad

# 54
Всеки път, когато изострите тона ли излиза навън?

# 55
  • Сф
Ооо , това с вменяването на вина без да я имаш...не се връзвай! Пробвай без да плачеш, да крещиш и т.н. драми да се изясните и да изплюе камъчето. По скоро бъди внимателна, безпристрастна и изслушваща и съпричастна. Да не го е страх да сподели. Знам, че е трудно, но няма какво да губиш. Така седиш в капан. Но, наистина трябва да не ти пука, за това което може да чуеш. После излез и си изкарай нервите както намериш за добре. Но, ако е дал нишан да говори, слушай..

# 56
Всеки път, когато изострите тона ли излиза навън?

Не всеки път, но ние нямаме навика да се караме. А това е проблем, знам, защото нещата остават скрити, премълчани. Аз опитвам, но той по един или друг начин бяга, дали навън, дали в някаква работа спешна уж.. Не знам вече.
Как да му обясня, че имаме проблем, неясен съвсем, който няма да изчезне като той стои в другата стая.

Колкото до финансови проблеми, трудно ни е, имаме кредит, колата се развали пак и е на ремонт, но ще се справим някак..

Мисля си, че наранявам мъжкото му его - той е със средно образование, работи за по-малко пари. Аз съм доктор и съответно работата ми е по-престижна. За мен това не е проблем, но за него може и да е...

# 57
  • Бургас
Аз опитвам, но той по един или друг начин бяга, дали навън, дали в някаква работа спешна уж..
Не ми изглеждат оптимистично нещата...Съвсем резонно стои идеята за друга, явно намира време да "лекува" нараненото его. То и разни "безобидни" чатове са достатъчно в началото.
Успех, дано стигнете до конструктивен диалог!

# 58
  • София
Този човек тотално те е изключил от живота си. Не изглежда да желае да си част от него. Каквато и да е причината, колкото по-бързо разбереш, толкова по-бързо ще имаш шанс да намериш изход от агонията. Нещата няма да станат по-добре с чакане.

# 59
Грей, няма какво да му обясняваш. Той знае, че има проблем,но не иска да го обсъди.
Бих обмислила сериозно раздяла. С това изказване за 2-3 дни ми се струва, че той май обмисля същото. Или, в добрия случай, чака да ти мине и да не го занимаваш.
Аз бих поставила ултиматум или да си влиза в правия път, или се разделяме. И наистина ще го напусна. Но ти не искаш раздяла.
Не знам.

Общи условия

Активация на акаунт