Мнения за гимназии в Пловдив - 3

• 50 603
  • 734
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
Може и НТГ, но с уговорката, че зависи какъв е балът на детето, а и като цяло за Пловдив. Също така "Патриарх Евтимий", евентуално "Паисий Хилендарски" и "Черноризец Храбър".

# 571
  • Пловдив
AsitaNew, не е към мен въпросът Ви, но ще изкажа мнение и аз. Синът ми е много доволен! Доколкото разбрах учителите по език са едни в подготвителен и други нагоре. Неговата учителка по немски е Владимирова и мога да споделя само положителнии впечатления. Нов език му е и учеше цяла година с огромно желание. По математика учителката също е прекрасна. С българския удариха греда и се надявам догодина да сменят госпожата

Съжалявам, че ни се разминават мненията, но в нашия набор 2005 тя беше най-слабата учителка по немски. Иначе за МАТ и БЕЛ съм съгласна.

# 572
AsitaNew, не е към мен въпросът Ви, но ще изкажа мнение и аз. Синът ми е много доволен! Доколкото разбрах учителите по език са едни в подготвителен и други нагоре. Неговата учителка по немски е Владимирова и мога да споделя само положителнии впечатления. Нов език му е и учеше цяла година с огромно желание. По математика учителката също е прекрасна. С българския удариха греда и се надявам догодина да сменят госпожата

Съжалявам, че ни се разминават мненията, но в нашия набор 2005 тя беше най-слабата учителка по немски. Иначе за МАТ и БЕЛ съм съгласна.
Аз наистина нямам никакви забележки към нея. Срочните класни са еднакви за всики немски паралелки и той изкарва пълни шестици. Може би от догодина ще стане ясно, ако има пропуски.

# 573
  • Майничка
...Ок съм и за руския, ще ѝ осигуря учител/курс, ако има желание да го учи, ама 4 часа ФУЧ, които са доброзорни в 9, 10, 11 и 12 клас да се губят с музика и рисуване след като няма да кандидатства някой ден с тях, не ми се вижда смислено, още повече че се предлага само един допълнителен профил извън езиците.
В грешка си. ФУЧ в ЕГ"Иван Вазов" не са задължителни в никой клас, дори в осми. Избират ги само деца, които наистина се интересуват от музика и рисуване. Е, в 8 клас и някои родители, които желаят да уплътнят времето на децата си до 16.20ч., без да го съгласуват с тях, което поражда ежегодни драми.

# 574

Аз наистина нямам никакви забележки към нея. Срочните класни са еднакви за всики немски паралелки и той изкарва пълни шестици. Може би от догодина ще стане ясно, ако има пропуски.
Моите отзиви от родители също са, че това е най-слабият преподавател по немски в 8-ми клас. Много субективна била в оценяването, ако си и симпатичен всичко е цветя и рози, но ако попаднеш в черния и списък била доста злопаметна и можела да ти почерни дните. За мен беше необяснимо изказването и пред децата още началото на учебната година /2020г/че смятала да напуска, намерила си по-добра работа, където нямало да се занимава с еди какви си .... ученици. Не можех да повярвам, че учител ще си позволи подобни лични отклонения и дилеми пред учениците, но го чух от няколко места.

# 575
  • Пловдив
Като родител на дете, което мина през Владимирова, от мен още едно отрицателно мнение.
По-горе са писали защо.
Но...класен не може да се избира!!! Но пък от 9ти клас сме с чудесна класна, която се оказа, че като учител на 8те класове по математика, толкова е харесала нашия клас, че е "влязла в битка" (тя така се изрази) с други учители, за да го поеме от 9 клас.
Препоръчвам ЕГ Пловдив за деца, които искат да учат(по всичко) . Включително и език.

# 576
  • Пловдив
Препоръчвам ЕГ Пловдив за деца, които искат да учат(по всичко) . Включително и език.

По-добре не бих могла да го кажа 😊

# 577
  • Пловдив
Във Вапцаров има паралелка Бижутерия.

# 578
И малко информация за тези, които избират МГ за 8. клас - половината випуск ще се води от Здравка Гайдаджиева по БЕЛ (изведе сегашните седмокласници, взискателна е и разказва много интересно в часовете по литература, дава сложнички контролни, но имаше ефект за випуска). Другата половина би трябвало да се поеме от Шинка Дичева, за която казват, че е още по-взискателна. По математика половината випуск се поема от Вазова, но все още няма информация кой ще поеме другата половина. И тя е от раздаващите се учители.

# 579
  • Пловдив
Точно от Гайдаджиева съм безкрайно недоволна в гимназиален етап.

# 580
Привет! Някой информация за учители в МГ за 9ти клас следващата година? Simple Smile

# 581
На сина ми преподаваше Шинка Дичева - взискателна и респектираща. На моменти недоволстваха от домашните, но резултатите от матурата показаха, че си е свършила работата.

# 582
Точно от Гайдаджиева съм безкрайно недоволна в гимназиален етап.
Може би ще е полезно да споделите защо. Нямам опит с нея от гимназията. От прогимназия не може да се оплачем нито аз, нито детето ми. Без уроци се справи отлично на НВО, естествено има минус точки на 1. модул, но те са от разсеяност и стрес. Иначе домашните бяха много, помагалата също, че и се изискваше да се попълват. Проверката им е избирателно, а за останалите се чете от един и се поправя. Предполагам, че по този начин е възможно и скатаване. Проверител е и всяка година около НВОтата и ДЗИ отсъства доста, а в МГ не винаги намират заместници, обикновено са час по ГО, което е минус за мен.

# 583
  • Пловдив
Подготовката беше зле. Съответно се отрази на ДЗИ. Една писмена работа не видях проверена. Но пък за котката децата научиха доста неща.

# 584
  • Пловдив
За Шинка Дичева мога да кажа само хубави неща. Много отдадена на работата си и много взискателна. Миналата година изведе седмокласниците и резултатите са отлични. Средният резултат на НВО на нашия клас по български тогава беше 92,63. До много голяма степен заслугата е нейна.

Общи условия

Активация на акаунт