Мнения за гимназии в Пловдив - 3

• 50 575
  • 734
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
Много добре сте се насочили да търсите учебници. Особено по Биология и Химия. Госпожата не преподава изобщо добре, пуска им разни клипчета от youtube и ходи се подготвяй. После им дава тестове на материал, който изобщо не им обяснен.
По История не ви трябва учебник - госпожата качва уроците на немски и е достатъчно да се учат оттам. Доста добре им преподава.
Мисля, че и за другите предмети не са необходими учебници.

Май беше прието това за безплатните учебници, но те ще си продължат до 12 клас с хромбуците, доколкото знам.

# 541
Май беше прието това за безплатните учебници, но те ще си продължат до 12 клас с хромбуците, доколкото знам.
Да, разбирам, явно няма да стане да имат и хромбуци и учебници. Все пак хромбуците са безплатни поне засега.

Последна редакция: ср, 28 юни 2023, 13:41 от AIK.

# 542
  • Пловдив
Пишете ми за учебници - дъщеря ми е немска паралелка в Руската

# 543
  • Пловдив
Аз пък предлагам учебници за 9 кл. АГ Пловдив с немски. И тази учебна ще са платени. Отложиха безплатните с 1 г.
За тениските на МГ току-що разбрах точките на седмокласничка. Ако и когато ни приемат, ще се свържа с Вас, ако все още ги предлагате. Blush

# 544
Аз пък предлагам учебници за 9 кл. АГ Пловдив с немски. И тази учебна ще са платени. Отложиха безплатните с 1 г.
За тениските на МГ току-що разбрах точките на седмокласничка. Ако и когато ни приемат, ще се свържа с Вас, ако все още ги предлагате. Blush
Може ли да споделите за преподаването по български и математика  в АГ. Може ли да се избира в коя паралелка да си в подготвителната година, нещо за учителите, които поемат осмокласниците евентуално? Моята дъщеря май се ориентира за АГ с немски. Доволни ли сте от преподаването по немски, всяка година ли са различни предметите, които се изучават на немски? До скоро първи избор беше немски с руски, че много харесва руския, ама разгледахме програмите на двете гимназии и като видя, че ФУЧ са рисуване и музика в руската и взе да дава назаден. То до подаването на заявлението може да смени още няколко пъти желанието и изведнъж да си остане в сегашното училище, ама все пак.

# 545
Може ли да ми припомните къде бяха минимални/максимални балове от миналата година? Нещо не ги намирам. Или просто сайта на РУО е претоварен в момента?

# 546
Ако и когато ни приемат, ще се свържа с Вас, ако все още ги предлагате. Blush
Съжалявам, вече ги обещах! Късмет и хубав клас на математичката!

# 547
  • Пловдив
https://www.ruoplovdiv.bg/messages-students-archive/section_id/3
Може ли да ми припомните къде бяха минимални/максимални балове от миналата година? Нещо не ги намирам. Или просто сайта на РУО е претоварен в момента?

# 548
  • Пловдив
Статистика търсете в архиви или в сайта на Дидева.
Аз ги имам на служебния компютър, но мога да ги дам в понеделник, че съм в отпуска.

# 549
  • Пловдив
Asita,
Бях ви споделила в лично съобщение през март впечатления от ЕГ Пловдив.
Успешен избор и на Вашата седмокласничка!

# 550
Asita,
Бях ви споделила в лично съобщение през март впечатления от ЕГ Пловдив.
Успешен избор и на Вашата седмокласничка!
Мале, много съм зле. Добре, че ми припомни да си го прочетем заедно със седмокласнисничката и дано попаднат на добри приятели, каквото и да изберат.

# 551
AsitaNew, не е към мен въпросът Ви, но ще изкажа мнение и аз. Синът ми е много доволен! Доколкото разбрах учителите по език са едни в подготвителен и други нагоре. Неговата учителка по немски е Владимирова и мога да споделя само положителнии впечатления. Нов език му е и учеше цяла година с огромно желание. По математика учителката също е прекрасна. С българския удариха греда и се надявам догодина да сменят госпожата

# 552
Безплатните учебници ще са от 2024-25 учебна година.

# 553
AsitaNew, не е към мен въпросът Ви, но ще изкажа мнение и аз. Синът ми е много доволен! Доколкото разбрах учителите по език са едни в подготвителен и други нагоре. Неговата учителка по немски е Владимирова и мога да споделя само положителнии впечатления. Нов език му е и учеше цяла година с огромно желание. По математика учителката също е прекрасна. С българския удариха греда и се надявам догодина да сменят госпожата
Има ли възможност да се избира учителката/паралелката за 8 клас? Еднаква ли е подготовката във всички паралелки?

# 554
А мнение за паралелките с английски в Английската?

Общи условия

Активация на акаунт