Прахосмукачка робот - 23

• 116 617
  • 1 087
  •   1
Отговори
# 675
  • на малък остров в океана
Имам питане относно гаранцията на roomba. Международна ли е и мога ли, ако я купя от тук, да  ползвам гаранцията в друга страна от ЕС при нужда?

# 676
Не намирам с търсачката обсъждали ли сте идеи за справяне с прагове между стаите?

Имам 2см и 3см (😱) разлика между стаите. Търсих рампи в интернет, които са >150лв. 😳

Идеи да си измайсторя нещо подвижно което да слагам и махам при чистене?

# 677
Аз нямам прагове вкъщи, но доколкото съм запозната, всеки робот преодолява прагове от 2 см. Ако сте набелязала конкретен модел, споделете, може някой в темата да има същият и да Ви помогне Simple Smile

# 678
Вече го имам - Dreame D9 Max, но не съм пробвала още 2-та см, ще пробвам по-късно.
3 обаче няма да стане, та остава въпросът ми. Astonished

# 679
Имам 2 см праг вкъщи. С i7+ съм. Минава. Мисля, обаче, че с 3 см няма да се справи.

# 680
Здравейте. Чета постоянно тази тема и сега като за първи път искам да си купя робот. Бюджета ми е 450 лв. Нямам дом. любимци, нямам дълга коса, ще се ползва в апартамент. Какво бихте ми препоръчали? Благодаря!

# 681
Точно под твоя пост ми излиза тази реклама за разопакован робот за 500 лв. Simple Smile
https://ofisitebg.com/product/razopakovan-xiaomi-mi-robot-vacuum … EYASABEgIzMPD_BwE

# 682
# 683

Ако на някой ще му е полезно - справих се с  шперплат 4мм. Много удобно, че даже преградата има ръб, на който се подпира. Трябва да взема още 1 парче 20х30, защото се обърква роботът с дупката, но съм много доволна. И разбира се ще я махам всеки път, но не ми пречи.

А с 2та см се справи, малко се мъчи при качването обратно, но става! Simple Smile

# 684
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Здравейте. Чета постоянно тази тема и сега като за първи път искам да си купя робот. Бюджета ми е 450 лв. Нямам дом. любимци, нямам дълга коса, ще се ползва в апартамент. Какво бихте ми препоръчали? Благодаря!
В апартамента има ли килими? Във вкъщи всекидневната ми е килим, коридорите са на теракот и ползвам Ayko. Не е луксозна марка, има сухо и мокро чистене С дъщеря ми сме с дълги коси, нямаме домашни любимци и съм много доволна. Учудвам се колко много фин прах събра от килима първия път. 😊 Цената му беше 180лв.

# 685
Гаранционен ремонт на irobot в срок от 30 календарни или работни дни трябва да е?

# 686
Гаранционен ремонт на irobot в срок от 30 календарни или работни дни трябва да е?
Би трябвало да е упомената в документа, който се издава при приемането на уреда.

# 687

По новият закон е така:
чл.34. (1) Ремонтът или замяната на стоките се извършва безплатно в рамките на разумен срок, считано от уведомяването на продавача от потребителя за несъответствието и без значително неудобство за потребителя, като се вземат предвид естеството на стоките и целта, за която са били необходими на потребителя.

https://lex.bg/bg/laws/ldoc/2137210804

# 688
В документа ( сервизна карта ) не е упоменато нищо за срока на ремонта. Само, че фирмата не носи отговорност за непотърсени повече от 3 месеца уреди след датата на уведомяване.
На 08.07 е един месец от приемането, 30 календарни дни, и се чудя Понеделник дали да започвам да звъня.

# 689
Звънкай им, ако трябва през ден...

Общи условия

Активация на акаунт