Прахосмукачка робот - 23

• 110 926
  • 1 087
  •   1
Отговори
# 750
Хахха…Бе глупав си е и това е😂😘

# 751
. Колко време чисти една стая да речем?
С много условности- 1 м2 за 1 минута.

# 752
Аз да попитам по опитните...как постъпвате,ако няма да сте си вкъщи за по-дълго време? Изключвате ли станцията, направо спирате робота или....?

# 753
Ако е по-дълго и няма да работи да, пише го в упътването.Но за седмица не съм го изключвала.

# 754
  • Русе
Аз го оставям да си щъка. Оглеждам за препятствия и изпразвам контейнера. Да събира прах.

# 755
Никога не изключвам станцията от електричеството!
Когато ни няма, настройвам график на почистване, примерно през ден, не че ще се мърси, докато ни няма, а за да може роботът да разрежда и зарежда батерията. Моят се самопочистващ, та не мисля за контейнера, макар че преди имах стандартен робот и отново го оставях да си работи. Никога не ми се е препълвал контейнерът.
Не е добре роботът да стои и батерията да не разрежда.

# 756
  • София
Изчетох темата, гледах видеа и взех Roborock S8 Ultra Pro. Ще дам отзиви, като се опознаем Simple Smile

Никога не изключвам станцията, стария Roborock си чисти и като ни няма.

# 757
  • Варна
Какво мислите за този модел?

https://www.ozone.bg/product/prahosmukachka-robot-xiaomi-robot-v … s10-eu-bhr5988eu/

не ми трябва да е с моп, не искам мокро почистване и прочие екстри- искам главно да обира косми и други дреболии и да се справя с килими, че имаме доста такива вкъщи. другата настилка е паркет и ламинат.

Този модел има моп, аз го поръчах. Мисля че е добро бюджетно решение. Ще ми го доставят до 5 дни. Интересно е че не откривам консумативи- четки и т.н. Как се поръчват за съответен модел?

# 758
  • Sofiа
Здравейте,
Имам от няколко години Xiaomi Mi vacum mop 2.
Сега сме в нов къща и тоз помощник е пуснат да обикаля из първия етаж, но обмислям да си взема още един за втория етаж и се обръщам към вас за съвет.
Чудя се какъв да е. Моят е старичък и не 3 уау, но съм доволна от него, справя се добре. Аз нямам килими, а откакто сме вкъща кучето живее навън, та нямам и големи замърсители. И се чудя дали да си взема нещо сходен ценови и функционален клас или да си взема нещо по-висок клас и с по-голяма смукателна сила, макар и да не виждам обективна нужда.   Виждам, че доста хвалите Roborock,  Dream... Ще видя ли някаква уау разлика или няма смисъл да инвестирам повече пари.
Ще се радвам да споделите мнение

# 759
  • Гражданин на света
Здравейте, от скоро имам проблем с моя робот xiaomi dreame f9. Пускам го и дава грешка, че трябва да се смени или почисти филтъра. Смених, чистих, не и не. Даже го разглобих донякъде изичстих и от вътре но продължава да ми дава тази грешка. Тръгва и след метър хоп - изчисти филтъра. Някой сблъсквал ли се е с такъв проблем, и може ли контакти на сервиз, който ремонтира извангаранционни роботи? Благодаря ви

# 760
Здравейте, от скоро имам проблем с моя робот xiaomi dreame f9. Пускам го и дава грешка, че трябва да се смени или почисти филтъра. Смених, чистих, не и не. Даже го разглобих донякъде изичстих и от вътре но продължава да ми дава тази грешка. Тръгва и след метър хоп - изчисти филтъра. Някой сблъсквал ли се е с такъв проблем, и може ли контакти на сервиз, който ремонтира извангаранционни роботи? Благодаря ви
Пробвахте ли да рестартирате? Изключете от захранващия кабел и нека постои така 15 - 20 мин. След това включете и опитайте да стартирате робота.

# 761
  • Гражданин на света
Пробвахте ли да рестартирате? Изключете от захранващия кабел и нека постои така 15 - 20 мин. След това включете и опитайте да стартирате робота.

Това с кабела не съм пробвала но иначе рестартирах няколко пъти.

# 762

Имах същия проблем и понеже не можах да намеря гаранционната карта, го занесох в произволен сервиз, в който само ми взеха 40 лева. Проблемът си остана, обадих се в сайта, от който го бях купила, обясних ситуацията, изпратих го с куриер и ми го отремонтираха срещу заплащане. Този филтър, който се почиства, е вътрешен и трябва роботът да се разглоби

# 763
  • Русе
Писала съм по този проблем. Има скрит филтър и той трябва да се почисти. Успех с разглобяването и събирането  Simple Smile

# 764
  • Варна
Писала съм по този проблем. Има скрит филтър и той трябва да се почисти. Успех с разглобяването и събирането  Simple Smile
Толкова ли е трудно почистването на този филтър, че се налага сервиз?

Общи условия

Активация на акаунт