Как да му кажа?

• 19 474
  • 493
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Тез обяснения на нея, не на мен, мен не ме интересува тя каква е. Контактувам и дискутирам с теб, дръж се на тая плоскост.

# 436
Моят гинеколог каза, че според неговите проучвания най-грозните правели най-много секс. Даже каза, че най-непривлекателната му пациентка въртяла трима. Simple Smile) А едни от най-красивите били хванали паяжини.
Защото красивите, които ценят себе си, могат да избират. Представям си как изглеждат тримата на тази непривлекателната.

# 437
Добре.. Отиваш натокана, привличаш, спинкате а на сутринта баба Яга .. Имах предвид, че външния вид никой не го избира, но всеки лавира между естествена красота и поддръжка .. оттам идват съвпаденията, а не обективна и нерелеастична преценка

# 438
Пак те питам - как грозните и дебели жени, които са в партньорство с готин мъж са го привлекли? Нали е имало първи път? Първа среща?
Тогава са били грозни, но пък слаби. Или пък симпатични пухкавелки, пък после погрознели. Но аз също не се сещам за такава двойка. С готин мъж са само красиви закръглени. Ако под готин разбираме голям красавец.

# 439
  • Пловдив
Под готин мъж разбирам всичко. Поне приличен на външен вид. Висок, над 175 минимум. Интелигентен. Прилични доходи.Приятен характер. Освен това верен, да си гледа жената.

# 440
  • Пловдив
Ето, а за мен готин е:
Да не изглежда отвратителен, да мога да седна и да си говоря с него час, два и повече и да не ме изнервя и да не ми е скучен, да имам усещането, че знае повече от мен или разсъждава по-разично и да имам любопитството да чуя какво казва, да съществува дискусията и дори спора.
Грам не ми пука дали е верен, дали държи на жена си или й изневерява и т.н.
За това и на няколко пъти писах, че външността не ми е критерии и описах необходимостта от комплексна оценка и как всеки в този комплекс би включил различни качества.

# 441
Под готин мъж разбирам всичко. Поне приличен на външен вид. Висок, над 175 минимум. Интелигентен. Прилични доходи.Приятен характер. Освен това верен, да си гледа жената.

Никога не би ми хрумнало да вмъкна в критериите за "готин"  доходите... Ако става дума за женене - ок. Ама ако е за проста свалка или да поахкам доходите са без значение. Верността и къщовността също.

# 442
  • София
Да не съм на 16, че да охкам на задна седалка Laughing

# 443

Ето къде е грешката. И аз това наричам готин мъж. И те обикновено, поради интелекта си, не си избират жената само по външен вид, а повече гледат зад фасадата. Както и жена му е погледнала зад фасадата, преди да го избере.

# 444
И те обикновено, поради интелекта си, не си избират жената само по външен вид, а повече гледат зад фасадата. Както и жена му е погледнала зад фасадата, преди да го избере.

Зависи за какво гледат - за едно изчукване/авантюрка или за сериозна връзка.

# 445
Кажи сега, че твоят е точно такъв, та да ти завидят съфорумките. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 446
Някои мъже харесват пищни форми.
175 см. е равен по ръст на мен...

# 447
Готин е, ако мога дълго да говоря с него, по всякакви теми, разговорът да тече леко и приятно. Външния му вид дотолкова ме интересува, че да мога да започна да общувам с него. Колко пари печели не ме интересува. Дали е верен на жена си ми е абсолютно безразлично. Имам късмет, че съм срещнала в живота си доста мъже по горе описаните критерии. За някои още си спомням и ми става мило.

# 448
  • Пловдив
Кажи сега, че твоят е точно такъв, та да ти завидят съфорумките. Stuck Out Tongue Winking Eye
Моя мъж го знае целия форум. Повече от готин е. Повече от изброеното.

А аз съм дебела и проклета. Това от край време. Пък сега вече и поостаряла.

# 449
Примитивно ми е това със скалите. А най-вече, разводнява темата, без да помага на авторката. Да ме прощаваш, Ф., но десетки пъти повтори едно и също, а това е напълно безсмислено за всекиго, освен за теб самия. (С това не искам да те предизвикам да повториш още веднъж теорията си, пази боже).

Авторке, всичко е в главата, бих казала и аз. И ето защо: Когато в началото описа този мъж, ти сякаш го оценяваше като човек, когото би искала да опознаеш. После нещо се притесни и се отказа. Тук има теоретици със стотици, но практическите действия ти трябва да ги направиш.
Много често човек в началото не е привлечен толкова, а после нещата се развиват и връзката се получава. Друг път си привлечен/а в началото, после се оказва, че си се излъгал/а и това не е човекът за теб.
Та, ще ми се да те окуража да общуваш повече.

Общи условия

Активация на акаунт