СНБМ - инициативи - 2 част

• 31 081
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
   Момичета спомням си че някога тук се говореше за рецептурниците в детските кухни. Просто сега прочетох една статия от Бу в кърмаческия - Проучване на ХЕИ на детските млечни кухни - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=149562.0 ако ви интересува да кажа  Simple Smile

Благодаря ти, Аила, много полезна информация Hug

# 121
zdraveite momicheta, izvinqvam se za latinicata, sled malko shte restartiram i shte se opravq...

Kali, molih Reza i Vache da zakliuchat temata za kamerite, nqkolko puti go napravih - i v temata i na lichni. Reza reshi, che qvno ima interes i ne go napravi... I dvete dokolkoto pomnq bqha protiv kamerite, Vache osobeno mnogo sporeshe, a i tq mai nqma pravo da go napravi. A nqkoi pusna li infoto za Plovdiv tam?Shte vlqza da vidq,qvno pak sa se razgoreli strastite i shte pisha i na Vivi....

Да, пиши на Виви, тя изрази готовност за заключи темата, но само ако ти го поискаш. Моля те, че народа ще се избие Praynig

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=141773.180
 Stop
Погледни кога е писано последно по темата и кой я повдига.
Не вярвам някой да тръгне да се избива заради недомислиците на няколко момиченца.
Ако не осъзнавате как се излагате, то си е само за вас двете конкретно.
По-добре си направете двете един закрит форум за да си пишете бисерите, защото тук може да ви прочете всеки.
И си помислете какво ли говори за една организация ако заместник председателя и е толкова неадекватен.
 Tired
П.С. Моля не ми отговаряйте. Прочетох достатъчно за инициативите на СНБМ.

# 122
Abcd, моля да се представиш.

# 123
Ами Ине, не ми се иска да е на бял фон, но като няма на къде......
Само не разбрах, защо не може да се направи фон като на логото ни, а трябва да се печата на такава хартия.

# 124
zdraveite momicheta, izvinqvam se za latinicata, sled malko shte restartiram i shte se opravq...

Kali, molih Reza i Vache da zakliuchat temata za kamerite, nqkolko puti go napravih - i v temata i na lichni. Reza reshi, che qvno ima interes i ne go napravi... I dvete dokolkoto pomnq bqha protiv kamerite, Vache osobeno mnogo sporeshe, a i tq mai nqma pravo da go napravi. A nqkoi pusna li infoto za Plovdiv tam?Shte vlqza da vidq,qvno pak sa se razgoreli strastite i shte pisha i na Vivi....

Да, пиши на Виви, тя изрази готовност за заключи темата, но само ако ти го поискаш. Моля те, че народа ще се избие Praynig

Stop
Не вярвам някой да тръгне да се избива заради недомислиците на няколко момиченца.
По-добре си направете двете един закрит форум за да си пишете бисерите, защото тук може да ви прочете всеки.
И си помислете какво ли говори за една организация ако заместник председателя и е толкова неадекватен.
 Tired

Не знам какво  толкова те е подразнило в тази тема, но каквото и да е то не ти дава право да държиш такъв тон. Не можеш да наричаш две зрели жени и майки момиченца Stop
И и омръзна в този форум от скандали и интриги. Ако имаш нещо да им кажеш направи го на ЛС, те са затова , а не да пишеш в нашата тема. Тази тема е за предложения и идеи за това как да се подобри живота на майките и на децата в България. В твоя постинг не видях нищо такова.
Ще те помоля най-учтиво, ако нямаш какво градивно да споделиш да не пишеш тук, има си Клюкарник и пак повтарям ЛС. Peace

# 125
Ще помоля всички момичета да не започнете да отговаряте сега Praynig
Ще поговорим като се видим в събота Peace

# 126
Ами Ине, не ми се иска да е на бял фон, но като няма на къде......
Само не разбрах, защо не може да се направи фон като на логото ни, а трябва да се печата на такава хартия.

Наси, обясних предните дни, вариантите в момента са два:
- печат на фона и бял гръб на визитката
- бяла хартия, без фон

Взимайте соломоновско решение моля, ужасно се забавихме вече.

# 127
Ще помоля всички момичета да не започнете да отговаряте сега Praynig
Ще поговорим като се видим в събота Peace

шшшшшт, тихо, Класната е тук  Laughing

Хрис, и аз мисля, че е крайно време да поговорим за доста неща и срещата е много подходящ момент за това.
С 2 думи - съгласна съм!  Heart Eyes

# 128
Момичета,  този банкет трябваше да е празничен да клюкарим на воля без децата и мъжете, а ние ще го превърнем в работилница Rolling Eyes
Но заради самата идея съм за, стига изцяло да не се говори за работа. И дано все пак някой е запомнил за какво точно ще иде реч, че аз му изпуснах дирята.........
Ине, относно визитките, не може ли за питаме и в други фирми за този дизайн, който повечето момичета харесахме, т.е като логото  без кръговете. Аз все си мисля, че цветния вариант е най-добре за нас, тъй като е по-забележимо не се слива с останалите визитки.
Ако трябва утре ще разпитам и във фирми, с които аз съм работила........

# 129

Stop
 Tired

Ти изобщо можеш ли да четеш? #2gunfire Аман вече от недопрочели и недоразбрали хора, които по цял ден си барат.....айде да не казвам кое и най ги кефи да плюят по тия дето с много труд се опитват да направят нещо, за да стане живота малко по-добър.
Сопи, че отговорих, ама не издържам на простотия и това е то.

За визитките-ако няма друг вариант ще печатаме белите с червено лого, но нека все пак проверим и по други фирми дали нямат бананова хартия. Общо взето обаче наистина много се забавихме и трябва да се действа бързо, така че както решите.

# 130
Такаа, понеже темата за камерите явно разбуни духовете, я прочетох още веднъж и то много старателно.
Няма да я коментирам тук, обаче, не е мястото.

Но - покрай всичко изписано там, имаше и една много добра, според мен, идея, която странно защо никоя от вас, момичета, взели отношение по темата, не е предложил тук- да преместим закованите теми на Сдружението в подфорум Нашите деца.

Идеята е на модераторката Ellypr  и е обоснована много точно - именно Нашите деца е подфорумът, където са майките, чийто проблеми всъщност ние засягаме най-много и най-често.

За визитките - айде стига вече, направо ми омръзна  Close, пак се завърта омагьосаният кръг. Толкова ли е важно хартията да е прасковена или вишнева или ква да е... Ми бяло, като няма друго, бяло да е, само вече да се задвижва въпросът, щото до другата Коледа може да го откараме така. Направо ми е мъчно за Инчето, толкова време момичето приканва да решим, заела се е сама да търси фирма и т.н, а ние още се туткаме. Ай вземете се вече в ръце, като няма друго, бяло, сиво и червено и край! Няма да ни върнат от бала с бели визитки я! Само това да ни е дертът - белите визитки!

Ядосах се, извинете ме.

# 131
Ине, относно визитките, не може ли за питаме и в други фирми за този дизайн, който повечето момичета харесахме, т.е като логото  без кръговете. Аз все си мисля, че цветния вариант е най-добре за нас, тъй като е по-забележимо не се слива с останалите визитки.
Ако трябва утре ще разпитам и във фирми, с които аз съм работила........

Ок, действай.  Peace
Ако има по-добри варианти съм твърдо за.
Просто ако утре до обяд не подам нещата за печат, отпадат изобщо.

# 132
  • София
За визитките - айде стига вече, направо ми омръзна  Close, пак се завърта омагьосаният кръг. Толкова ли е важно хартията да е прасковена или вишнева или ква да е... Ми бяло, като няма друго, бяло да е, само вече да се задвижва въпросът, щото до другата Коледа може да го откараме така. Направо ми е мъчно за Инчето, толкова време момичето приканва да решим, заела се е сама да търси фирма и т.н, а ние още се туткаме. Ай вземете се вече в ръце, като няма друго, бяло, сиво и червено и край! Няма да ни върнат от бала с бели визитки я! Само това да ни е дертът - белите визитки!

Ядосах се, извинете ме.

Напълно си права да се ядосаш. Моето мнение е същото. Който не иска такива да си търси сам фирма и сам да си ги поръчва.

# 133
Момичета, одеве като влязох в темата прочетох само последната страница, сега видях и предните постинги и съвсем се ядосах вече Close
Първо за визитките, същата работа като с логото. Срока беше до неделя да се реши, за да ги пусне Ина в понеделник.
Това някой прочете ли го или и аз сега да се нацупя, че не ми четете постингите или ги четете през ред, както и тези на Ина в случая.
Вариантите бяха написани ясно и точно 3 на брой:
или на прасковена хартия с червен фон
или да се печата фон, което излиза много скъпо
или на бял фон варианта с червено и сиво.
След като няма подходяща хартия , а другия вариант е скъп (все пак не е необходимо да си даваме 1/3 пт парите за визитки, при положение, че сега и картички ще купуваме) не виждам какво толкова има да се мисли.
Нямам желание да ида на срещата на 20-ти без визитка, каквато ще да е, важното е да ни има името и координатите на нея, а не да се червя пред хората като ми поискат телефона и да се чудя на какво хвърчащо листче да го запиша Embarassed
Това е млъквам, няма време, Ина утре да ги пуска и това е и се моля да са готови до събота Praynig

А по въпроса за постинга на Деси в клюкарника вече казах, ще говорим в събота, на живо както се казва, а не пак да се получават недоразумения тук.

Наси, съжалявам, няма как само да купонясваме за съжаление Confused И на мен много, ама много ми се искаше да разпусна малко, но има неща които за които задължително трябва да поговорим и предвид това, че всички сме трудни за организиране на среща, просто ще трябва да го направим сега.
Предлагам ви следното:
ще пусна в мейла едно файлче с нахвърляни неща , които предлагам да обсъдим в събота.
Моля ви погледнете го, за да си помислите върху тях и разбира се , ако  ви хрумва още нещо допълнете и пишете тук, за да го видим Peace

# 134
Но - покрай всичко изписано там, имаше и една много добра, според мен, идея, която странно защо никоя от вас, момичета, взели отношение по темата, не е предложил тук- да преместим закованите теми на Сдружението в подфорум Нашите деца.

Идеята е на модераторката Ellypr  и е обоснована много точно - именно Нашите деца е подфорумът, където са майките, чийто проблеми всъщност ние засягаме най-много и най-често.

Хриси, може и този въпрос да се включи в темите за обсъждане на срещата, въпреки че моето мнение е засега да се въздържим от такова преместване. Споделих с Гери аргументите си, ще ги кажа и на срещата.

Общи условия

Активация на акаунт