Раждане във II САГБАЛ Шейново (тема 6)

• 64 852
  • 760
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Така... Минавам да разкажа за моето второ раждане в Шейново. Започна се от 12ти януари, когато ме приеха със силни, регулярни контракции и 4 см разкритие. След като ми биха мускулно спазмалгон всичко приключи. Нямаше нито една контракция повече. Така останах за наблюдение за 3 нощи, след което ме изписаха и се прибрах. Всичко беше спокойно до 17ти януари вечерта, когато започнаха отново контракции, които продължиха цяла нощ през 2-4 минути. Стоически издържах нощта и на сутринта отидох отново към болницата, където на прегледа се установи, че разкритието си е все 4см и не се е променило. Отново ме приеха и за пореден път контракциите ми спряха на 18ти вечерта. Тогава се установи, че бебето не е никак малко, измериха го 3800 седмица преди термина. Обяснението за ситуацията беше, че бебето е едро и трудно слиза в малкия таз. Така останах за наблюдение до 21ви, когато на смяна беше д-р Йончев, и след консултация и преглед реши да подпомогне раждането със система. Бях съгласна, защото нямаше как да ходя вече с разкритие и контракции, които не оказваха влияние на разкритието. Така ми поставиха окситоцин, упойка и сравнително бързо се появи моят син Йоан, който беше 3860гр. Хванах смяната на лекарите и срещнах страхотно отношение от всички. Искам да благодаря на д-р Йончев, който остана до последно при мен, въпреки че смяната му свърши, невероятен лекар и човек, на акушерката Лили и на акушерката Жени Павлова - огромно благодаря. Водиха раждането ми перфектно и усетих разликата с предишното раждане, което се водеше от Имир и Жени Коричкова. Нищо лично, просто отношението и воденето на раждането беше на друго ниво, въпреки хилядите добри отзиви. Огромни прегръдки и на стажантката Евелина, сладурката не ме остави и за минута и беше моя безценна подкрепа.

# 481
Добавям едно добро мнение за ак.Жени Павлова.И на моето раждане присъства тя , държеше се професионално и човешки.

# 482
О, аз не съм упоменала. Страница-две назад си описвах раждането и акушерката, с която бях и благодарение на която не се отказах и беше чист ангел с мен е Лили. Не исках Ирим с цел, защото е много заета, д-р Вецев ми препоръча Лили като упомена, че много мнения може и да не намеря за нея, защото се връща от майчинство и не съжалявам и за секунда. Както казах, въпреки всичко си помня раждането с добро именно заради нея. Вечно ще съм ѝ благодарна. Ако се престраша за второ и пак е Шейново с най-голямо удоволствие пак бих била с нея ❤
(нека спомена, че на моето раждане беше отпуск, цяла нощ беше на вайбъра, дойде в 6ч и после следващите дни пак идва въпреки, че както казах е отпуска) 🥰

# 483
Лили една руса и много симпатична ли е?
Имам спомен, че много отдавна, акушер на първото ми раждане беше жена на име Лили.

# 484
  • София
Да, поне Лили, с която аз се срещнах, изглеждаше така. Дребничка, симпатична и много мила.

Имам спомен, че много отдавна, акушер на първото ми раждане беше жена на име Лили.

# 485
  • София
Да, мъничка, руса и нежна жена

# 486
  • София
Аз идвам с негативно мнение от 13 кабинет , такъв груб , болезнен преглед не съм имала никога. Отидох с болки по спешност ,по време на прегледа ме боля 10000 пъти повече. Обясних че мисля, че болката идва от кистата която имам , не я намери тази киста 5 минути , нямало такова нещо. Накрая я намери ( 6см киста как не се вижда веднага не знам ) , видя кистата и веднага хоспитализация за наблюдение и евентуална операция. Отказах , след седмица съм на преглед при моята си АГ и много ще се замисля дали изобщо да посещавам шейново отново.

п.с Този болезнен преглед беше след 30 минути препращане от кабинет на кабинет “ оо не си за тук ходи там, ау кой те прати тук отиди там “ …

# 487
Аз идвам с негативно мнение от 13 кабинет , такъв груб , болезнен преглед не съм имала никога. Отидох с болки по спешност ,по време на прегледа ме боля 10000 пъти повече. Обясних че мисля, че болката идва от кистата която имам , не я намери тази киста 5 минути , нямало такова нещо. Накрая я намери ( 6см киста как не се вижда веднага не знам ) , видя кистата и веднага хоспитализация за наблюдение и евентуална операция. Отказах , след седмица съм на преглед при моята си АГ и много ще се замисля дали изобщо да посещавам шейново отново.

п.с Този болезнен преглед беше след 30 минути препращане от кабинет на кабинет “ оо не си за тук ходи там, ау кой те прати тук отиди там “ …
Според мен отидете по-рано на друг лекар, защото аз имам негативен опит с киста, която се спука и ме оперираха по спешност в Пирогов. Изобщо дори не съм предполагала, че имам киста. Лекарите казаха, че едвам са ме спасили.

# 488
При кого беше този преглед? Аз и от частните клиники нямам положителен опит за спешен кабинет Confused

# 489
  • София
При кого беше този преглед? Аз и от частните клиники нямам положителен опит за спешен кабинет Confused

Тя не се представи , но на амбулаторният лист пише доктор Стивасарска. Направо ви казвам почувствах се на разпит пред всички тези кабинети и виновна че съм там. Не знам ако е жена със сериозно болки и т.н как ще се справи с това обикаляне и този разпит , ама защо ама какво ама как така ама нз си какво.
Аз винаги ходя на частно , моята докторка е във Вита. Да не ти се налага нещо спешно ….

# 490
Лили е страхотна! На моето раждане беше до мен през цялото време, толкова мила и грижовна. Благодарение на нея се чувствах в сигурни ръце. Правеше всичко възможно, за да се чувствам добре и спокойна. Мога да кажа, че е намерила своето призвание. Явление  в днешни дни е Лили.

# 491
Здравейте, открих само стара информация за д-р Николай Герджиков. Някой да е следил бременността си или да е раждал при него?

# 492
Здравейте, открих само стара информация за д-р Николай Герджиков. Някой да е следил бременността си или да е раждал при него?
Здравейте. Аз ще раждам след 2 седмици при него, но секцио, тъй като съм с близнаци. Била съм на преглед 3 пъти до сега, не съм от София. Винаги прегледите са супер обстойни, обяснява си ми всичко и съм много доволна.

# 493
  • София
babyboo,  тази Стивасарска щеше ме изкорми, като раждах в Шейново миналия месец. Изключително груба, невъзпитана и ужасна лекарка. Не знам защо я държат още, никой една добра дума не е казал за този Дявол.

# 494
Предстои ми раждане при нея, можеш ли да разкажеш повече за твоето?

[/b]
babyboo,  тази Стивасарска щеше ме изкорми, като раждах в Шейново миналия месец. Изключително груба, невъзпитана и ужасна лекарка. Не знам защо я държат още, никой една добра дума не е казал за този Дявол.

Общи условия

Активация на акаунт