[/b]
Аз бях с избор на акушер- Имир Ибраим, сложи ми окситоцин и зачакахме на спокойствие да подейства, отиде до другата стая за малко и ме предупреди, ако започне да ме боли или нещо не е както трябва веднага да извикам лекаря - младо момче, той беше в съседното помещение. Аз си лежах и си гледах в часовника. Тоновете на бебето започнаха да намаляват и в този момент влезе Стивасарска, без да каже нито дума, без да слага лубрикант, без да огледа какво става си вкара и двете ръце в мен и започна да върти бебето или не знам какво точно. Пищях като луда болката беше жестока, искаше ми се да я оскубя, добре че в този момент изтича младият лекар и й се сдърпа с нея, дойде и Имир. Тя се развика, че щели да изпуснат бебето, а аз съм била лигла, а не беше така. После започна да ме коментира на всеослушание в стаята- "е не я ли виждате как се е изпуснала, с тия килограми, то как да излезе това бебе от тия сланини". Нещо което, категорично не е работа на непознат за мен човек, още повече лекар при това. Имир я помоли да излезе и да не се меша повече в раждането. Ужасна жена, без капка човечност.