Отговори
# 75
Уфф,4е ми е нервно..Май и днес няма да се ражда,въпреки 4е съм с менструални болки от 30 ноемрви преЗ но6а.. SadНе ми останаха нерви ве4е.. Close

# 76
Кристиян е много хубаво име.И аз ще раждам на 6ти секцио но няма да я кръщавам с Н.Бях пикала че се двуомя между Джулия и Радина.Наистина е много трудно да се избере име нали е за цял живот.Важното е да ти харесва Simple Smile

Радина е страхотно име ! Много е българско и истинско някак си  Peace

P.S. Моля те редактирай си публикацията / правописната грешка/, че много не на място звучи .....

# 77
 mam21 мдам Яким наистина е много хубаво име  Simple Smile

Virginity мдам права си  Heart Eyes Името Калоян също е мн. хубаво, ще се замислим и за това име  Simple Smile

Jinjer (Джулия и Радина) са много хубави, ами което ти хареса, и на мен ми харесват, супер!  Simple Smile

Кристиян най-много ни харесва, а и все пак има: Н, К и Я (няма значение, кое е отпред и кое отзад, важното е, че ги има тея букви  Heart Eyes )
Хехехе иначе не става от Кристиян да е Яникрис, или от Калоян да е Яникал хахахха  Laughing много смешно звучи, нали?
  А имената завършващи на "ян"или "ан" са много хубави, благозвучни и са както български, така може и интернационални, мдам.  Wink

10x (thanks)  Hug

# 78
 Jinjer освен (Джулия и Радина) може и Ралица (ако искаш да е с буквата "Р".

Vessito ами още малко  Praynig

# 79
Здравейте момичета, искам да питам вече родилите мамита кога мислят да изведат бебоците на първа разходка?
Аз мисля утре да изляза за половин час , а след това да излизам всеки ден.
А и как ще ги обличаме за разходка?

# 80
Аз гласувам за Радина. Peace  А bulgarka  твоите малко ме объркват - не разбирам на какво точно държите. Искате да ги има трите букви, но не знаете коя да е отпред  newsm78.Разгледахте ли безбройните списъци с български имена - на човек му идват доста идеи.  Ние минахме този период и съм много щастлива, че знам името на детето си и изненадата ще е само ако се роди момиченце  Joy  макар че и там сме измислили прекрасно име.
Ние след една седмица духваме към София и се опитвам да свърша хиляда неща преди това, но не ми се отдава много.

# 81
 Virginity много се радвам, че си се оправила в НОИ, браво  Hug
Сега ще ти е спокойно  Wink

# 82
 detelini мдам така е, направо се чудим коя буква да е отпред Н, К или Я хахаххаа  Laughing мале луда работа, а аз си мислех, че ще е лесно да го измислим името на бебо.  Heart Eyes

# 83
Моите притеснения са да не се разсърди свекърва ми че не е на нейната буквичка-Р (не че не ми харесва Радина)колкото и да ми казват че няма значение това.А за Джулия просто не знам как ще се приеме тъй като не е българско.Сигурно ви досадих с моите проблеми извинявайте ако е така.Ако може за съвет ще съм ви брагодарна

# 84
Jinjer ами и ние малко май така с моя съпруг се чудим коя буква да е отпред: Н (на татко), Я (на майка) или К ( на Дими баща му).

Все пак важното е да има тея букви и да пасва най-добре на български името, да е хубаво и благозвучно.  Simple Smile

Така и ти, щом искаш да има буквата Р, нека да има Р, но това не означава, че трябва да е отпред, може да е по средата или в края, или някаква част от името и, да го има в името на бебето, мдам измислете някаква комбинация, все ще стане, пробвайте.  Simple Smile

# 85
Там е работата че аз не искам просто да има буквите а държа да е едно от двете имена

# 86
 И все пак както ви харесва името за бебчето, мдам, на вас да ви харесва.  Hug

# 87
 Чао и лека вечер на всички мами!  Wink

# 88
Jinger, не мисля че някоя баба или дядо имат право да слагат претенциите си пред тези на мама и татко на бебчо. Слушай си сърцето и мисли единствено за това как ти би искала да наричаш детето си. Късмет!
Аз съм ококорила едни зъркели от 4:30  #Crazy  ама като знам как ще ми се приспи към 8, 9 когато няма да мога да спа.
Да ви питам като пиете таблетки с желязо заради нисък хемоглобин, продължавате ли да си взимате и други витамини?

# 89
Аз съм май единствената, която продължава да се тъпче с желязо, ФК, калций и магнезий  Rolling Eyes
Днес ще си слагам елхата и коледната украса.  Close-mas: Нищо, че не ми се връзва с това лятно време   sun
Само да знаете как съм се затъжила за хубав, здрав сън....ей, така да си поспа поне 2 часа непробудно  smile3524

bulgarka имам една голяма молба, спри се вече, оспами цялата тема  Laughing Има бутон редактирай, използвай го моля те  Peace

Общи условия

Активация на акаунт