Отговори
# 90
Здравейте момичета!
Да ни е честит месец декември, здрави и послушни бебета пожелавам на всяка от вас.
Нямам време да чета сега, но виждам, че има нови мами - много радостни мигове с малките съкровища.
Нашето бебе стана ноемврийче - на 28.11.06, в 02.50 ч. се роди дъщеричката ни - Ива, 3 кг точно и 51 см. Родих в Майчин дом, много бързо, лесно и безболезнено почти. Аз така и не разбрах че раждам, не сварих да се обадя даже на акушерката, с която се бях уговорила.
Искам само да споделя, че съм много доволна от отношението на лекари и акушерки в МД, както от екипите в родилна зала, така и от лекарите в следродилно отделение - и тези, които се грижат за бебетата, и тези - за майките. Че на всичкото отгоре бях на 12 етаж - прясно ремонтиран, двоини стаи, с чисто нови бани във всяка.
Малко по-късно ще ви разкажа за моето раждане - няма да е филм на ужасите, даже напротив. Ще се опитам да кача и някоя снимка на Ива.  

# 91
elitza_elitza да ви е жива, здрава и много, много щастлива малката мадама!

# 92
  • Русе
shrew не си единствената и аз продължавам да си пия магнерота.Искам секциото да ми е планово за това.
elitza_elitza,добре дошла при нас вече като мама.Дано всички родят като теб- бързо,лесно и безболезнено.
Момичета да ви питам за изписването приготвели ли сте нещо по-плътничко за бебето като космонавт.Само с гащеризон и испанско одеало няма ли да му е студено?

# 93
Хубави именца са всички изброени! Защо не почакате до раждането - името само ще дойде. Нямам предвид че може да е 6-ти и по тая причина - Ник.... , просто като го видиш и някак знаеш кое е неговото име.
Мама Еличка добре дошла отново, а на малката Ива - много щастлив живот с вас!
Майче , аз космонафт не съм приготвила... Боди, ританка тънка с блузка, отгоре плюшено боди и термо чорапки, една памучно одеалце и най накрая портбебето дебеличко. Е, и шапка разбира се! От изписването до колата са 20 метра , в крайна сметка! Мамите с по малки деца да кажат, аз честно съм позабравила...
Днес надявам се да довършим подредбата и миенето на прозорци, и да украсяваме вече, че тоя малкия само разнася украси и няма да оцелеят още дълго! Не и когато си арестант в затвора с вързани с герлянди ръце и крака! Или боулинг с топките на елхата...

# 94
  • Русе
ClanG ,портбебето какво представлява-  испанско одеало с цип?

# 95
Честита малка принцеска на мама elitza_elitza! Да расте много здрава и красива малката Ива!
Чакаме разкази за раждането  Hug

# 96
Майче не ги знам тези "испански" одеала... Квадратна пелена със пухено вътре, на която има копченца тик-так и като се закопчаят става като чувалче с качулка ( май имаше по снимките някъде) Моето няма цип, само копченца.
http://snimka.bg/album.php?album_id=74139&photo=10
Моето е подобно....само че както казах е с копченца .

Последна редакция: нд, 03 дек 2006, 10:52 от ClanG

# 97
[/size]Честита принцеска на мама elitza_elitza да ви е жива и здрава и многоооо да ви радва!

# 98
  • София
Честита Ива, на мама Ели!

# 99
  shrew какво лошо има, все пак е форум и си споделяме, а теб какво те дразни?  Thinking

# 100
  • София
ЧЕСТИТО МОМИЧЕНЦЕ НА МАМА elitza_elitza!!! МНОГО ЩАСТИЕ НА МАЛКАТА ИВА!!!! smile3525 ЧАКАМЕ СНИМКИ И РАЗКАЗЧЕ!

bulgarka, първо чети, после се обиждай, мила - има опция Редактирай, всички я използваме за да не правиме спам, това искаше да ти каже Шрю, иначе естествено, че всички си споделяме Peace

maiche, аз бях решила само боди, гащеризонче и от тези меки одеалца, като на снимката на КланГ. Сега се чудя дали да не прибавя и една жилетчица над гащеризона newsm78

И ние вчера купихме коледна украса, даже малко се престарахме Embarassed Но това е, защото за първи път ще сме заедно у дома на тези празници (иначе все пътувахме досега) и искаме всичко да е украсено Laughing Обаче нямаме дръвче, дали вече продават и къде - на пазара ли?!

Ама каква мъгла, а!! Любимият няма да намери родилното ако се наложи Simple Smile

Аа, сега видях малката Ива, страхотна кукличка е, направо се разчуствах!! Ели, много да ви радва!!!!

# 101
 Честито  малка беба Ива на мама elitza elitza ![/color]

detelini ами и аз пия още малтофер, фолиева и Центрум, до раждането така ми каза доки, май сме няколко мами така  Rolling Eyes
 ClanG благодаря и ние така мислим, накрая в последния момент, ще му дадем име на бебо Simple Smile

# 102
bulgarka, а къде съм писала, че ме дразни.....100 и нагоре момичета сме, никоя не е реагирала като теб. Всяка от нас се старае да не спами, изписваме темите за 4-5 дни все пак.....
Права си, форум е, не постваме само смайлис примерно....

Чао и лека вечер на всички мами!  Wink

Кога казах да не споделяш, просто помолих да се редактираш, а не да пускаш постинг след постинг.

И ако ще заливаме темата с отрицателно настроение (никога не се е случвало до сега), ето нещо специално за теб :

6. Спамът, флудът и "чатът" не се толерират
Спам - оф-топици, рекламни съобщения и др.
Флуд (flood - наводнение, потоп) - заливане на форума и темите с безсмислени, едносрични и/или повтарящи се постинги.
"Чат" -  личен разговор между двама или повече потребители, размяна на реплики от рода "Как си днес", "Хайде да пием кафе" и др.
Всички теми с "израждащ" се характер ще бъдат заключвани и/или личните разговори ще бъдат изтривани.
Потребители, които се "включват в разговора" за по едно "да .. добре .. чао" ще бъдат предупреждавани.
Ако имате да кажете нещо по темата - изразете го с повече от една дума. Пускането на едносрични постинги с цел трупане на брой мнения не се толерира!

Идеята на форума е да се помага на потребителите, а не да се използва за празни приказки  и лични разговори - за празните приказки използвайте чат канала, а за личните разговори има функция Лични съобщения!

Взето от тук

Хайде няма да се правя на модератор, нито да споря......

# 103
 pontes не се обиждай, ама аз си казвам мнението  Crossing Arms

# 104
 santa2Весел ДЕКЕМВРИ!!!Е дочакахме го  madnoelВсе едно вчера беше деня в който разбрах,че съм бременна,много бързо мина времето,а сега каточели е спряло Shockedаз съм всеки ден в очакване!!!!Постоянно имам залъгващи контракции,с болки и без-тъкмо ги засеча на точен половин час и вече се приготвям и те престанат Mr. Greenще се побъркам,а хич не са приятни понякога!!!Имах боцкане отдолу във влагалището и веднага при док,тоий ни прегледа и каза,че шийката ми е омекнала и се е скъсила на половина и главата на бебо е в родилния канал,та можело и по-раничко да родя,сега разбирате защо ме тревожи всяка контракция!! CrazyАз все си мисля,че ще пропусна момента и ще родя по пътя-ха,ха,ха GrinningЕй,ЧЕСТИТА БЕБКА НА ELITZA_ELITZA!!!Очаквам с нетърпение да разкажеш за раждането си с подробности,защото и аз ще раждам в МД!!!!Поздрави и леко чакане на всички мамета preggo newsm81 Close-mas: mamma

Общи условия

Активация на акаунт