🌸🐟 АВГУСТ 🐟🌸 2022 💙 👶🏻👧🏻 🎀 (Тема 16)

• 37 905
  • 754
  •   1
Отговори
# 255
  • Бургас / Славейков
Болните бързо да оздравяват.Само това им липсва сега.Ние малко излязохме с ММ да хапнем.Като за последно почти.Утре бия последната инджекция преди секцио.В понеделник изследвания .Пусна ми само за д димер чудя се дали да си пусна и кръвната картина.И остана анестезиолог ,но в клиниката ще ходя.

# 256
  • София
Хоуп, като бях с Ковид Януари,личната ми каза,ако вдигна над 38 градуса температура да пия парацетамол. За щастие пих само 1 хапче и на следващия ден вече нямах.
Онзи ден имах някакво стомашно неразположение ,от храна или вирус така и не разбрах,вдигнах до 37.8,но нищо не пих. Сама си се свали като преспах.
Пиши/ звънни на АГ,за да каже какво да пиеш.
Бързо оздравяване.

# 257
След един скандал и дъъълга разходка съм по-добре. ММ не се е усетил разбира се, извини се, отмени си срещата и остана с нас. Всеки път така ни тръгват скандалите и частично, да не кажа изцяло, вината си е моя. Очаквам сам да се сети какво ми минава през главата, а той иска да му се казва в прав текст. Както и да е, вече му стана ясно, че няма мърдане до края Laughing

Аз тези протектори хич не ги харесвам. Меджик, пропуснала съм, защо се налага да ги ползваш? Бебето не иска да засуче ли? Каквото и да е, има тема за бързи въпроси за кърменето и момичетата помагат страшно много със съвети Hug Пиши там, ако имаш въпроси или проблеми.

Хоуп, дано ти мине бързо... За ковид, позитивира към трети-четвърти ден. Но стискам палци да не е.

Диди, ти си съвсем ларж Laughing Ама да, нека разпусне сега, че после... Smile

Неизвестна, ще раждаме ли в Шейново? Айде, че не остана за кога да го мислим Laughing

# 258
  • София
Бързо оздравяване на болните. А на тези в очакване - здрави и весели бебчета. Heart Heart
Аз бях болна от ковид преди да забременея. На мен също ми казаха да пия парацетамола над 38 градуса. Иначе пиех и авирон и в последствие антибиотик, понеже бях доста зле. Дано се оправите без АБ. Много течности трябва да се пият - вода, чай, фреш, вода с лимон. Всичко. Аз нямах никакъв апетит и ми беше трудно и да преглъщам. Но се насилвах и след 3-4 ден бях по-добре.

# 259
  • София
Барбалена, чакам да кажеш, че тръгваш за Шейново и почвам и аз да раждам 🤣

# 260
Барбалена не иска, да. Просто е истерия и борба. Аз се измъчвам той се измъчва. Ужасно е... Бях на път да се откажа, и днес ми хрумна за протектори те. Нямам друг вариянт, и на мен не ми харесват, но той си иска гумата... Вече второ ядене виси и си хапва по 20-30мин на гърда. Не знам колко изяжда имам и изцедена под ръка, да дохраня, но определено е по добре.

Може ли да ми дадете съвет по опитните мами. Хапва, дохранвам, успокоява се слагам го да спинка унесен или заспал от ръцете ми. Памперса чист. И след половин или час, започва да нервничи, събужда се, и рев... Не виждам причина, много се тормозя, аз ли не правя нещо като хората или си плачат така. Понякога си и поспива около 3 часа, но... Поне два три пъти на ден, плаче и крещи и на памперса като сменяме... Притеснявам се Confused

# 261
  • София
Зависи си от детето, има бебета дето си спят и плачат само като са гладни или с колики. Моето не беше от тях, никога не е спала от ядене до ядене, будеше се, нервничеше, носехме се на ръце и така. Пробваш, дай пак да яде, може да е гладно, ако се извива и напълва, може колики да почват, може да почнеш да даваш нещо превантивно, подрускай го, може да се стряска от нещо и да плаче, че му се спи, а е уплашено. Всичко е проба-грешка.

Някой има ли тази камера или някоя друга на моторола? Доволни ли сте? Аз я поръчах ама взех да се чудя. https://www.baby.bg/product/video-bebefon-s-2-kameri-motorola-vm35-2-connect/

# 262
Мажик зависи от детето. Синът ми спеше от ядене до ядене, непробудно и дълбоко. Буквално се будеше само да яде и пак заспиваше и така до 6м. Дъщеря ми беше на другия полюс. Нахранвам я, преспивам я и след 20мин започва да пищи без причина. Памперс е сух, не е гладна, не е жадна, няма колики, но тя просто си реве. Гушкам я, разнасям я тя си реве. И това всеки път, след всяко хранене, денонощно до около 1г. Ако успеех да поспя през ноща 1ч непробудно си беше чудо, а повече от 4ч сумарно голямо чудо. Чак батко и избяга да спи в детската стая от нея, будеше го, а той спи много дълбоко и с топ не можеш да го събудиш.

Като се събуди пробвай го пак да яде, може да е гладен. Обаче може и да е приял и да му е тежко. Малко е на проба и грешка. Може проста да иска да го гушнеш. Може и колики да го почват вече. На теория коликите са по едно и също време на деня. Обърни внимание кога се събужда с рев. Също от колики се гърчат и свиват крачета към коремчето. Като си сложиш ръката на корема направо се усеща как се движат газовете и коремчето в твърдо.

# 263
Честита рожба на Cookie🦁
Аз бях с Ковид в 3-4 месец. Пиех парацетамол докато не свалих температурата ( може би изпих 10 за З дена) също и Авирон по схема ( но трябва да се почне веднага, защото иначе няма никакъв смисъл от него ). Исла за гърлото за смучене също ми беше изписано. На моя глава почнах да пия и Биозин мама.

# 264
Magic, аз нямам опит, но напоследък чета за този рефлекс на Моро, май се казва, стряскат се от ръчичките си докато спят, защото в корема на мама не са имали толкова място, пробвай да му повиеш ръчичките с пелената към тялото, за да не може да ги размахва, а крачетата остави свободни, дано се получи, иначе има такива стрес пелени, специално за това, аз взех няколко...

Барбалена не иска, да. Просто е истерия и борба. Аз се измъчвам той се измъчва. Ужасно е... Бях на път да се откажа, и днес ми хрумна за протектори те. Нямам друг вариянт, и на мен не ми харесват, но той си иска гумата... Вече второ ядене виси и си хапва по 20-30мин на гърда. Не знам колко изяжда имам и изцедена под ръка, да дохраня, но определено е по добре.

Може ли да ми дадете съвет по опитните мами. Хапва, дохранвам, успокоява се слагам го да спинка унесен или заспал от ръцете ми. Памперса чист. И след половин или час, започва да нервничи, събужда се, и рев... Не виждам причина, много се тормозя, аз ли не правя нещо като хората или си плачат така. Понякога си и поспива около 3 часа, но... Поне два три пъти на ден, плаче и крещи и на памперса като сменяме... Притеснявам се Confused

# 265
Успокоихте ме, това правим. Гушкане разнасяне, гърда, памперс, пак така. И то не всеки път. Днес спахме 3-4 часа всички, но когато стане така ми се реве с него.

Lizi повит е, много се стряскаше. Сега намаля сякаш. Но е в swaddle винаги когато спи. Днес малко беше на свобода ама му беше кеф.

# 266
Лизи рефлекса на Моро е много специфичен. Не е просто от размахване на ръцете, а си изпъват рязко ръцете от раменете встрани. Не мога точно да го обясня.

# 267
Не съм виждала, но ми направи впечатление, че напоследък се пише за това доста Joy

Лизи рефлекса на Моро е много специфичен. Не е просто от размахване на ръцете, а си изпъват рязко ръцете от раменете встрани. Не мога точно да го обясня.

# 268
И аз съм като Барбалена май. Сама си гледам детето, а мъжът ви работи по много часове, понякога без почивни дни и на него му е трудно, но и на мен не ми е лесно, но се оправяме някак. За излизане се случва в годината 2,3 пъти поотделно😂 да не кажа и по малко, но се редуваме. Единия ден аз, после той и така, иначе навсякъде сме заедно с детето, няма баби няма дядовци, и те са вечно заети и детето вече не ги е свикнало и то не иска да стои без нас при тях...
За чистенето, всеки казва..ами аз ще трябва да дойда да помагам...ама не идват. Оо да се оправят, така или иначе като влезна в болницата все някой трябва да чисти 😂 Предполагам няма да ни оставят така. Обе луда работа. И аз съм емоционална, рева за всичко. С покупките съв до никъде, сигурно аз съм единствената де, ниищичко не съм купила освен едно комплектче. Вече трябва да го направя, че незнам защо винаги си мисля, че ще раждам скоро, то и не остана де.

# 269
  • Асеновград
Куки честито бебче! 💕 Бързо възстановяване!

Меджик и аз нямам опит, но може да се събуждат с плач от много неща, може и коликите да започват и така да реагира просто, ако е в swaddle значи не е рефлекса на моро, ти каза че в началото така се е стряскал и повиването е помогнало, но още е много мъничък и може да се стряскат от най-малкото, знам ли. Явно им е наистина незряла нервната система още и не знаят на какво как да реагират и плачат.🤷🏻♀

Общи условия

Активация на акаунт