teletabis2 благодаря ти предварително за услугата.
Снощното гости мина добре, Дани хапна към 21:30ч и се събуди в 7ч. Мама я нахрани и сега пак спинка. Свекър ми и донесе много хубава пелеринка, една играчка Дядо Коледа- пееща, златна гривничка, парички. На мен една блуза, на мъжът ми пуловер.

Даная много го гледаше. Тя защото не го е виждала и сега и е непознат и го гледа, гледа...
Исках да ви питам за АМ, по колко мл. изяждат

Аз сега пия кафе и разглеждам нашето албумче. Много са ни сладки вече порасналите септемврийчета, вече в предколедно настроение. След обед ако имам време ще ходя тук до едно фото да питам, дали могат да ни направят коледни снимчици, казаха ми че имали костюмчета и шапчици. Обличаш си детето и го снимат. Много добра идея. Ще публикувам после снимки да я видите.
А, да ви се оплача. Ние нали малко не се разбираме със свекара и свекървището и снощи като ми вика лятото да съм го изкарала при тях в Разлог

Свекърва ми като беше у нас и като вика, няма да я вдигате права, че и падат сливиците.

Извинявайте, че ви занимавам с глупости, ама имах нужда да се оплача на някого, че сега стоя и размишлявам, както всеки път как може да са такива. Те били мъжката страна и те щели да казват. Ще казват ама друг път. И аз не съм лесна.
Чао до после