Време е за ИКЕА! - Тема 38

• 36 892
  • 761
  •   1
Отговори
# 270
  • Beyond the Frontiers
Тъп въпрос: как следите за наличност?
Аз съм си запазила линк и рефрешвам всеки ден. Но това си е първобитна работа...

Дебна MAXIMERA чекмедже, средно
402.214.48, защото девойката от ИКЕА ми е поръчала 4, въпреки, че по проект са 5. Иначе си имам 5 чела 🫡
Този начин е най - добрия.
Няколко пъти го пиша тук.
Бутона “уведоми при наличност” работи САМО за поръчки от онлайн магазина.
За наличности във физическите магазини единствения начин е да се проверява ежедневно.
Ужас.

А иначе всеки ден имам имейл, с който ме питат за мнението ми за последната ми покупка...Чудя се дали да не им отговоря. Изчерпателно и честно.

# 271
  • Велико Търново
Здравейте! Интересува ме кушетка HEMNES може ли да се пазарува онлайн и по точно в дните на безплатна доставка? Прави ми впечатление, че около деня с безплатната доставка за 2 и 3 зона се появява съобщение, че няма наличност.

# 272
...
А иначе всеки ден имам имейл, с който ме питат за мнението ми за последната ми покупка...Чудя се дали да не им отговоря. Изчерпателно и честно.
Хич не се занимавай! Ще им накривиш шапката.
Чекмеджето,което търсиш го има в румънската ИКЕА - онлайн и в двата магазина в Букурещ (поне два адреса виждам), поръчай го с Еконт - 6 кг няма, няма да е скъпо.
Няма го в Гърция и Германия, до друг сайт не стигнах, защото според мен Румъния те устройва

# 273
  • София
Аз се кахъря с един елементарен ъглов PAX, цвят дъб, е няма и няма. Единия модул от месеци е без наличност, а другия даже в сайта го няма. А са тежки за поръчване онлайн от другаде. Разгледах ъглови гардероби и по други сайтове, ама поне онлайн е трагично положението, хем скъпи, хем нищо не ми харесва.

# 274
В Практикер Дружба видях изложен ъглов гардероб светъл дъб и ми хареса като цяло на вид. Не съм гледала в детайли, защото не ми трябва ъглов.

# 275
  • In transit
Препоръчвам ти да си намериш и запазиш касовите бележки. И задължително ги копирай, че след година не се чете нищо по тях. Ще са ти нужни за гаранцията на продуктите. Някои от нещата са с по 10, други с 25 години гаранция. За 4 години, вече няколко пъти ми се налага да правя рекламация.

# 276
Здравейте, преди няколко страници писах че получих спукани страни на рамка за гардероб Рах. Писах им и след няколко имейла ми отговориха че рекламацията е заведена а срокът е 30 дни. Понеже не ми се е случвало досега, какво следва като ми одобрят рекламацията: нов гардероб или ще ми върнат парите. Но средата на обзавеждането сме и ако трябва да си купувам друг да действам направо Simple Smile
Благодаря

# 277
  • In transit
Здравейте, преди няколко страници писах че получих спукани страни на рамка за гардероб Рах. Писах им и след няколко имейла ми отговориха че рекламацията е заведена а срокът е 30 дни. Понеже не ми се е случвало досега, какво следва като ми одобрят рекламацията: нов гардероб или ще ми върнат парите. Но средата на обзавеждането сме и ако трябва да си купувам друг да действам направо Simple Smile
Благодаря
Обикновено замяната е нов продукт. Но при теб става дума за гардероб, така че не мога да съм сигурна. Ще споделиш после. Досега за около седмица ми подменят рекламация.

# 278
Благодаря, само рамка за гардероб е. Щом заменят е добре. Ще споделя задължително после:)

# 279
  • София
Търся единично легло в тъмен цвят с повдигащ механизъм. Защо си мисля, че видях такова преди дни, но сега намирам само с кутии за съхранение, а не с механизъм.

# 280
Търся единично легло в тъмен цвят с повдигащ механизъм. Защо си мисля, че видях такова преди дни, но сега намирам само с кутии за съхранение, а не с механизъм.
Малм има такова по принцип.

# 281
  • София
Малм има такова по принцип.
Точно Malm гледах, Е не го намирам! Пак ще търся.

Дайте идеа за комбинация PAX за 2,5м стена. Да има висока част (гардероби) и до нея ниска част.

# 282
  • София
Не го намираш, защото е изчезнало това легло, аз го следях отдавна ( нямаше наличност) и вече в списъка с "любими" продукти го няма и пише само, че продуктът не е наличен, вече без снимка, без нищо. Все повече неща изчезват за съжаление.

# 283
  • София
Не го намираш, защото е изчезнало това легло, аз го следях отдавна ( нямаше наличност) и вече в списъка с "любими" продукти го няма и пише само, че продуктът не е наличен, вече без снимка, без нищо. Все повече неща изчезват за съжаление.
Ох, Боже! Благодаря ти. Търся го от сутринта. Лоша работа. Дали има шанс да го заредят изобщо т.е. ако продукт изчезне, после има ли практика да го върнат на сайта при наличност?

# 284
  • Варна
Има, има. Аз миналата година така 4-5 месеца дебнах един шкаф за баня. Бяха го свали ли от сайта, имали някакъв проблем с производството, но един ден се появи.

Общи условия

Активация на акаунт