Време е за ИКЕА! - Тема 38

• 36 915
  • 761
  •   1
Отговори
# 315
Добре дееее, чак мен ме дразнят, а дори нищо не чакам. Simple Smile
Каква е логиката да се обадят и да кажат, че сторнират поръчката и ще връщат парите, вместо да съобщят...хм примерно, че ще сторнират тази поръчка по някакви-си-там причини, но веднага пускат друга поръчка, която просто ще се забави, но ще пристигне. И така всички ще са доволни.

# 316
  • София-Младост
Монтаж по телефон мога ли да заявя? Или трябва на място да се ходи...пак.
Да кажа, че дивана поръчан на 22.08. вчера ми го достаиха.

# 317
Здравейте, някой може ли да сподели впечатления от този бебешки матрак:

https://www.ikea.bg/products/baby-children/baby/cot-mattresses/s … revatche/70321012

# 318
Моята сага с белият абсорбатор вместо очаквания цвят неръждаема стомана  от 23-ти юни днес имаше развитие. Пристигна куриер с нов абсорбатор, отворихме кутия - пак е бял. Разбрахме се с оператора да върна предишния, да запазя новия и да чакам решение. Куриерът замина с пожелание до скори срещи. След малко пак звънна момичето от Икеа. Колегата и предположи, че абсорбаторът има фолио отгоре. И... изненада, наистина се оказа отгоре невероятно дебело бяло фолио, отдолу оцветено в черно и абсорбаторът е от неръждаема стомана. Два месеца и една седмица чакане. И смешно, и безумно.

Последна редакция: вт, 30 авг 2022, 18:44 от La_Valletta

# 319
По принцип имат фолио. Но е маркирано (тия които аз съм виждала са били с една синя черта:-) ) но чак да не може да се различи.. а и те да не кажат..
Просто за пореден път се убеждавам че тук са пълни аматьори - и кол центъра, и в магазина поне половината не знаят какво им се случва

# 320
  • София
Здравейте,икеа дали имат по-дълъг кухненски плот от 246см... ако не може ли успешно да се снажда по дължина някой с опит, да сподели?

# 321
  • София-Младост
Може. Залепва се или се снажда с една тяхна летва.

# 322
  • Пловдив
Здравейте,икеа дали имат по-дълъг кухненски плот от 246см... ако не може ли успешно да се снажда по дължина някой с опит, да сподели?

Нямат по-дълъг, но предлагат свързваща лайсна за техните плотове /63.5см/

# 323
  • София
Тези металните ли - няма ли да стои ужасно? на мен ще ми трябжа малко над 3 метра.

# 324
  • София-Младост
https://www.ikea.bg/products/kitchen-worktops/worktops-worktop-a … 9c5c-4e7aed028903
Към този плот намирате ли водобранната лайстна?

Последна редакция: чт, 01 сеп 2022, 08:37 от Ала-Бала

# 325
  • София
Ала-Бала, дава ми грешка, като отворя линка. Иначе последно като бях там май имаха само от сивите водобранни лайсни...и аз се чудя каква и от къде да взема, че тези не ми се връзват нещо..

# 326
  • Пловдив
И ние като правихме проекта на кухнята, имаха само сиви.
Иначе първоначално бяхме поръчали този плот и ние, но после го отказахме, защото нямаше подходящ гръб и взехме от другаде.

# 327
  • София-Младост
Оправих линка.
Гръб си поръчах от Салекс в София, но имаха същия цвят лайстни, сега нямат...луда работа.
Тъкмо си ислех, че почти съм приключила и ново 20. Ще търся други, метални или сиви не са ми опция.

# 328
  • София
Ала-Бала, и нашият плот е такъв, ако откриеш нещо прилично, ще се радвам да споделиш. И аз търся, но като че ли никъде няма достатъчно богат избор..

# 329
  • In transit
Ала Бала, Елишка, вижте тук: https://gsstroimarket.bg/products/mebelni-materiali/hidrolaysni- … mp;current_page=2
Гледам, че имат магазин и в София.

Общи условия

Активация на акаунт