Време е за ИКЕА! - Тема 38

• 36 980
  • 761
  •   1
Отговори
# 495
Оо ще си взема и ножове каня им се от много време 😁😁😁

# 496
  • София
За ножовете подкрепям абсолютно.
Имам и двата модела от не помня колко години. Супер са. Периодично ги  "освежавам" с масАт и са си достатъчно остри.
Да, този с черната дръжка е по-удобен.

# 497
  • Somewhere far away

Имам и двата модела от не помня колко години. Супер са. Периодично ги  "освежавам" с масАт и са си достатъчно остри.
Какво е масат? имам голям проблем  с точенето, тези уреди дето са уж за точене с нищо не помагат. и ножовете ми масово си седят все тъпи.

# 498
Имам такова за точене, супер е
Скрит текст:
Ето тук инфо за точилата
https://mytop-bg.designuspro.com/rejting-luchshih-tochilok-dlya-nozhej/

# 499
  • София
Да се включа и аз за ноживете на 365 - имаме този за хляб (но преди две седмици не беше наличен в София). Толкова хубав нож, реже буквално като масло - никога досега не сме можели да режем крутончета от домашен хляб на дребно (1см квадрат) без да се разпадне филията. А с него става перфектно. Даже купих и за другия апартамент.

Ето тозиЛ https://www.ikea.bg/products/cookware/knives-chopping-boards/kni … za-hlyab/70283519

# 500
  • София
Още един юзър на ножове 365, много съм доволна.

# 501
  • Пловдив
Имам като тези зелените, но не от Икеа. Първото, което е като лъжичка го ползвам за издълбаване на тиквички, патладжани и т.н на лодка, както и за плодови салати и мелба. Второто го ползвам рядко, ако имам нетретирани лимони или портокали. Третото ми е много удобно за почистване на сиврия,  а децата го ползват за ябълки.
Невероятни ножове Fissler имаше миналото лято в Метро с точки

# 502
  • Варна
Joy
Тези вече тотално мръднаха!
Доставката обаче, е едно голямо неизвестно в техния случай...
Ами то доставка хубаво - взела съм си вече продукт поръчан на 19ти. Но те искат статусът на поръчката да е "Доставена". Аз нямам нито една поръчка в профила си с такъв статус. Всички седят на "Поръчката е събрана". Ваучер няма.

# 503
Поръчахме си кухня Икея с остров на който сложихме плот Karlby ,монтажа го направиха те.Лайсната отстрани се отлепи и отчупи и много ме дразни тк се вижда и стои ужасно на тази нова кухня.Осветлението в едното чекмедже също не свети.
Реших да изчакам тк ще правя още една стена с кухненски шкафове и тогава да го коригират.
Ходих преди 10дни да заявя монтаж,казаха ми,че до 5дни ще звъннат и ще кажат дата и цена.Още не се обаждат и аз шкафа мога и без тях да го сглобя,но плота не мога да оправя сама 😡

# 504
Значи аз съм много зле, но трябва да ми обясните за тези 11 процента. Значи до 29 трябва да си взема нещо от икеа, и след това за следващата покупка ще получа 11 процента отстъпка от цената на втората покупка, така ли? И втората покупка може да е след 29?

# 505
Момичета, предложете хубави завивки. Искам да вземем за децата 150/200, но да са много топли и уютни. Дани някой предложи конкретен модел, че цените много варират. Склонна съм да дам повече, но да са вечни, дето има една дума. Преди 10 години така доста пари дадохме за матраци, но не са мръднали и са мега удобни.

Yoana16, аз го разбирам, че отстъпката ще бъде де 11% от стойността на първата покупка. Т.е. ако пазаруваш за 100 лв сега, при следващата покупка ще имаш 11 лв намаление, което важи до 15 ноември.

# 506
Имам по две завивки от Икеа за децата. И двете са с размер 150х200 см. Едната е супер лека и тънка, а другата дебела. Ако се наложи- може да се поберат и двете в плика и да направят още по- дебела завивка. Имат опция и за пране в пералня, така се се поддържат чисти без усилие. Та, давам съвет за две завивки, които да комбинираш при нужда.

# 507
  • София-Младост
Някой ако е ходил скоро, ще ми каже ли името на фирмата за монтаж. Майстор плюс или нещо подобно е. Искам онлайн да поръчам монтаж.

ПП Намерих ги, точно Майстор плюс са.

Последна редакция: пт, 23 сеп 2022, 10:06 от Ала-Бала

# 508
Значи аз съм много зле, но трябва да ми обясните за тези 11 процента. Значи до 29 трябва да си взема нещо от икеа, и след това за следващата покупка ще получа 11 процента отстъпка от цената на втората покупка, така ли? И втората покупка може да е след 29?
Купувате нещо днес и получавате освен касова бележка и ваучер на стойност тези 11%. Ваучерът може да се ползва от утре...

Относно онлайна: пишете, че поръчката е взета/доставена, а ваучер няма, нито статутът е променен и да Ви  пратят кода. Аз така направих предната кампания.

# 509
  • Варна
Писах. Поискаха ми номер на поръчка. Отговор не съм получила все още. То неудобно да ти стане да пишеш 14 мейла за едни 11%

Общи условия

Активация на акаунт