Време е за ИКЕА! - Тема 38

• 36 984
  • 761
  •   1
Отговори
# 480
  • София
На мен от юни насам ми доставят CVC, винаги звънят - след 15 минути сме там, 1 път само се обадиха предния ден, виж смс никога не са ми пращали:) Много са зле.

# 481
Здравейте, преди време писах в темата за проблем със спукани страници на рамка за гардероб Рах. Писах на ИКЕА и заведоха рекламация. Решиха проблема към десетия ден ,като ми казаха че ми изпращат нова рамка и трябва да върна старата. Куриер от Еконт достави новата рамка, но не взе старата. Миналата сряда ми звъннаха от СВС че ще минат за дефектната, но не бяхме вкъщи и се разбрахме в петък. Тогава не се обадиха и сега си чакам някой да я вземе. В общи линии съм доволна, тъй като бързо разрешиха проблема и ми пратиха нова рамка Simple Smile

# 482
  • In transit
Странно защо Еконт не са взели старата рамка? При мен винаги така са били размените. Поне си имаш нова рамка.

Но! Сменили са фирмата и сега доставят CVC. Поръчах в петък, получих ги в понеделник! Още не мога да повярвам Bowtie

Бързо карат момчетата...днес в айтоския проход изпреварваха по 3 коли наведнъж. Joy Добре, че не стана беля.

# 483
И аз това се учудих,изрично го питах куриера. Даже помислих че няма да я взимат и се чудех какво да я правя, когато ми звънна другите Simple Smile Иначе е дразнещо че не знаеш предварително кога ще дойдат. Никакво известие Simple Smile

# 484
  • София
То и да има известие пак не знаеш кога - аз имам смс от 9:05, в 16:30 ако не бях звъннала, щеше да е за утре без да разбера. Преди беше доста удобно с това, че се избираше диапазон сутрин или следобяд. Иначе момчето беше много любезно като дойде, поне от това не мога да се оплача.

# 485
  • Варна
В София няма ли доставка до магазин? Аз във Варна все до магазина им поръчвам, безплатно е и си ги взимам когато си реша.

# 486
В София няма ли доставка до магазин? Аз във Варна все до магазина им поръчвам, безплатно е и си ги взимам когато си реша.
Имаше, но опцията не е активна вече 2 месеца... Доста неудобно става така.

# 487
  • Пловдив
В какъв срок трябва да ми върнат парите за върната стока с ненарушена опаковка? Купувана е от онлайн магазина и върната в срок в клиентския център.

Няколко пъти съм връщала неща, винаги до няколко дни си получавам парите, а сега минаха вече две седмици. Сумата е малка, но това няма значение.

# 488
  • Варна
Отговориха ми най-любезно на запитването, че кодът се получавал след завършване на доставката на стоката...

# 489
Joy
Тези вече тотално мръднаха!
Доставката обаче, е едно голямо неизвестно в техния случай...

# 490
Аз да се включа с още един въпрос за дамите от София. Кой обект в Икеа е най-голям в София? Понеже видях, че има няколко. А аз съм от провинцията и съм решена да си взема скрина, за който ви питах, но ми се иска да ги видя преди това, а и някои други дреболии съм намислила.
Благодаря

# 491
  • софия
В София има 2 магазина - на Околовръстното и в мол София. Този в мола е "представителен". Основно има дреболии.

# 492
  • София
Yoana16, да не те отчайвам, ама може и да не успееш да видиш и да си вземеш, че напоследък е трагедия Икеа. Отивам на околовръстното в този, уж има над 500 бройки според сайта, а в магазина няма нищо. Питам персонала - ами там са. Казвам - не, не са там. Ами, значи са свършили. Нито си правят труд да погледнат. Стигам до касите и това, което ми трябваше стои там в кашони. Съвсем случайно го видях, та си взех. Една друга дреболия пък уж я пише изчерпана, отивам в магазина за друго - кашони с това, което е "изчерпано".

Не знам какво се случва с Икеа, но от любим магазин ми стана чак противен. Наскоро посетих белградската - ми то там има нови продукти, които тук дори на картинка не съм виждала (изобщо не присъстват в сайта), камо ли на живо.

# 493
Значи отивам в този на околовръстното и се надявам да има наличност. Последно бях в Бургас, но там се води център за поръчки и е нормално да не могат да изложат всичко... Но и на мен ми направи впечатление, че доста от асортимента, който обичайно има липсваше..

А тези ножове на серията 365 някоя от вас ползвала ли ги е? Искам да си взема за вкъщи нови ножове.
Но съпругът ми (готвач по професия) казва нее те не са най-доброто качество, същевременно не дава да ползвам неговите професионални а тези които имам вече са за боклука. Имало и някаква серия на метро ножове, та ако някоя от вас има опит да сподели. Надявам се поне този асортимент да има..
Ааа и в Тик ток харесах

Та и тях ще си взема.. Ако ги има де
Стискайте ми палци да има скриновете, че съпруга ще полудее ако пътуваме два часа и ги няма 😃😃😃 олее ще има да се мръщи

# 494
Имам три ножа от Икеа, изпозаклах се 😆 но аз не понасям тъпи ножове.
https://www.ikea.bg/products/cookware/knives-chopping-boards/kni … len-nozh/10283517
https://www.ikea.bg/products/cookware/knives-chopping-boards/kni … len-nozh/10289246
И двата са супер, но вторият е по-остър и удобен с гумената дръжка.
Третия не го намирам, той е за сирене, но е идеален за рязане на зеленчуци.
И тия зелените неща ги имам и още не съм ги ползвала.

Общи условия

Активация на акаунт