Време е за ИКЕА! - Тема 38

• 37 026
  • 761
  •   1
Отговори
# 585
Някой успял до сега да се свърже с транспортната фирма ?Където пише да се проследи поръчка ми излиза  че няма такава намерена пратка ,а е изпратена на 20.09.от Икеа естествено че нищо не ми отговарят.

# 586
И на мен ми прави впечатление в последно време, че нещо има проблем с наличностите. Отдавах го на някакви глобални логистични проблеми, но явно много неща не са наред в нашата Икеа. Скоро отидох за една покупка, на сайта - една цена, в магазина - с 10 лева отгоре, макар че си пазех някаква снимка пак от магазина от преди 2 седмици, на която цената е като тази на сайта. Помислих си - вдигнали са цената. Вече при взимане на артикула от стелажите, цената там с 20 лева по-ниска от тази в сайта (съответно 30 лева надолу от цената на горния етаж Grinning). Стана ми доста интересно Stuck Out Tongue Winking Eye но в крайна сметка на касата платих цената такава, каквато беше на сайта Grinning После отидох на късмет за един дребен артикул, дето според сайта го нямаше в магазините, пък там си го намерих.
Онлайн пазаруването, според споделеното на послединте страници, е за смелчаци Joy

# 587
А и ресторанта не работи...

# 588
Опитвам  се да направя поръчка на панти и врати за Platsa, модулите са купени и наредени от преди, но само това остана да довършим гардероба. Обаче не ми дава да ги поръчам, тъй като са доста артикули (само пантите са 40, вратите 20-тина с различни размери) и изписва, че е достигнат максимума на брой поръчки на ден (с доставка към Икеа Пловдив). Знаете ли кой е максимално позволения брой? Искаше ми се да се възползвам от 11-те процента, а днес е последния ден, жалко че няма да мога да пусна цялата поръчка наведнъж.

# 589
Не е заради вашия брой артикули.
Става дума за капацитет, брой поръчки за съответния ден от различни хора

# 590
  • София
Някой успял до сега да се свърже с транспортната фирма ?Където пише да се проследи поръчка ми излиза  че няма такава намерена пратка ,а е изпратена на 20.09.от Икеа естествено че нищо не ми отговарят.

Аз предвидливо си запазих телефона, от който ми звъннаха в единствения път, в който ме предупредиха от предния ден за доставката, звъня на него упорито от два дни, че ми бавят една пратка, но никой не вдига... Звъннах в Икеа, обещаха да проверят и да ми се обадят от фирмата, ама нцъ. Онзи ден като бях на място, с наивната идея да си запиша час за монтаж, една дама яко овикваше гише "Обслужване на клиенти", нещо за доставка беше, та не са добре нещата. Ако се замотаят още малко ще ходя на място да им създавам дискомфорт Innocent

# 591
Как успявате да се свържете с ИКЕА, звънях на 0800 45 800, но като каже, че разговорът се записва и трябва да натисна 1, ако съм съгласна, и аз избирам едно и разговорът приключва?

# 592
  • София
Не съм особено технически наясно, та може и да прозвучи смешно, но ще Ви кажа при мен как стана - от сайта като натиснах директно набиране +35980045800 се случи същото, набрах 1 и всичко приключи. След това влязох в магазините и звъннах на телефона на магазина в София, който е същия, но го набрах аз - 080045800 и се свързах... Не виждам логика, но споделям

# 593
  • ENGLAND
Момичета, някоя от вас дали има този статив https://www.ikea.bg/products/baby-children/children-3-7/toys-pla … a-stativ/30488966
Интересува ме дали става и за магнити, освен за рисуване?
Ние го имахме, подарен е вече. Черната страна беше и магнит, но е купуван преди повече от 15 години. Можеш да го вземеш и отгоре на черната част да залепиш магнитно фолио или да боядисаш с магнитна боя.
В Англия ресторанта работи още от 2020 година. В началото беше със записване онлайн, а след няколко месеца го пуснаха свободно.

# 594
  • София
И на мен ми прави впечатление в последно време, че нещо има проблем с наличностите...

Вчера наивно отидох да си купя чаршаф 240/260, защото не повярвах на наличностите в сайта, където излизаше, че няма чаршафи от нито една серия. Ами, ей това беше положението:

Чак ме е яд, че и чаршаф не си взех от чуждите икеи, взех си само плик с калъфка.

# 595
Може наличности да няма, но цените си вървят нагоре Frowning1
Чакам за се появат едни завивки и междувременно се колебая дали да са те или един друг вариант, който го има наличен... та, в петък бяхме в Икеа и ги разглеждах ... днес отивам пак и двата варианта са с по 10 лв нагоре, като едните още ги няма налични...
Worried

# 596
Не е заради вашия брой артикули.
Става дума за капацитет, брой поръчки за съответния ден от различни хора

Ахаа, ясно Simple Smile Благодаря, успях да си ги поръчам нещата до адрес. Вярно, 50лв доставка, но пък с точките, които съм натрупала, я намалих на 10лв. Нещата са доста и надали щяхме само с един курс да успеем да си ги докараме от центъра за поръчки.
Сега хвърлям боб и пея мантри всичко да дойде и да няма повредени плоскости.

# 597
  • Варна
Хора, от сигурно половин година не мога да намеря въртяща библиотека за детската стая. Искам да е такава (като в книжарниците), защото няма много място от играчки, а пък трябва да събера 4-5 големи кашона с книжки. Не намирам откъде да купя, а също и дърводелец, който да ми я направи не намирам. Всички ми отказват. В Алиекспрес ми излизат някви, ама едно че са с 300-500лв доставка, второ ще ходят по митници и трето кой ги знае с какво качество са. Всъщност намерих едни, ама са по 1700-2300лв...
По принцип нещо такова си представях, високо около 150-160см
Скрит текст:
Но почвам вече да се чудя как да го постигна и си викам накрая да взема да купя две такива, да ги слепя гръб в гръб (то май може и 4) и да им измисля основа с колелца. Ще стане ли според вас или съм пълно куку?

# 598
За тежки неща е неизгодно да се ползва директна доставка. Тоест позването на превозвач е препоръчително.
Иначе ви дадох първото което ми попадна, не съм видяла всичките ви изисквания- материала е high quality MDF board.
Но Били етажерката надали е топ материал също.

# 599
  • Пловдив
"Били" е направено да издържа тежки книги и си тежи на мястото. Тъй като заедно с него, бях поръчала и един ПАКС, видях разликата в материала - на Били -то беше много по-плътен и тежък.
Имам и друга икейска етажерка, по-евтина от Били-то - ееее тя вече е картонена...лека и нестабилна,

Общи условия

Активация на акаунт