На море в България 2022г.! - 3

• 70 396
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Били сме и в двата хотела. Според мен Еврика е по-добрият избор. Едно ,че е по евтин, второ е по близо до плажа и се стига по лесно без стълби. От Еврика се чува морето...също така плажа ми допада повече. Храната е подобна с малки изключения...

# 616
Аз в Еврика не съм била, но мисля, че концепцията им е предвиждала той да е семейно ориентиран, клубен хотел с пързалки и т.н., а Маджестик да е за по-спокойна почивка. Затова и дълго време предлагаше НВ концепция за изхранване.  Така поне на мен ми се струва, но може и да греша, естествено.

# 617
  • В.Търново
По това време на сезона работят ли водните пързалки на Еврика?

# 618
Почти 1:1 с Маджестик, дори подреждането е идентично...
Аз пък не мисля че е 1:1 с Маджестик. В Маджестик имаше парти хапки,който тук не виждам и по съвсем друг начин бяха наредени и салати и сирена. В Еврика е като в стол, а в Маджестик беше луксозно направено. С различни фигури върху диня или като таралеж с хапките, но не съм снимала защото се наслаждавах и си хапвах 😉

# 619
  • Берлин
А двата хотела /Маджестик и ДИТ Еврика/ с един и същ собственик ли са?
И сега се чудя и друго - ако изместим почивката от 15 до края на юли- не е ли студено и водата студена ли е?

# 620
Ресторанта на Еврика точно на столова напомня. Далеч е от основния ресторант на Маджестик..

# 621
Ресторанта на Еврика точно на столова напомня. Далеч е от основния ресторант на Маджестик..

Това е основният ресторант, отделно имат друг ,който е само за премиум гостите.
Маджестик също изглежда доста соц..мое мнение, но и на други гости(чужденци) с които разговарях. Незнам за силния сезон , но юни месец храната не беше нищо повече от Еврика сега...
Собственика и на двата хотела е един- Р.Чандъров

# 622
Премиумът може и да е по-приемлив от основния Grinning
"Все тая"
Изобщо не ми се навлиза в полемики. соц или не, А ла карт ресторантите бяха много модерни... в Еврика има ли алакарти всъщност?

# 623
Без полемика, всичко е въпрос на личен избор и предпочитание Simple Smile
Модерни са да, но ги отвориха чак след 20 юни, а никъде не беше обявено предварително. При запитване на рецепция , отговориха леко притеснено , че не работят и предложиха тези в Еврика.

Последна редакция: ср, 14 сеп 2022, 11:14 от Vodopad

# 624
В Еврика ла карт ресторантите бяха страхотни, до колкото знам са правени преди една-две години, преди бяха на друго място. Това обаче беше единственото, което ми хареса в хотела и плажа, разбира се, но той е даденост. Аз лично в основния ресторант вечер виждах по един вид риба - бяла или скумрия на скара, някакво пилешко и евентуално свинско, но не всеки път. За тези които ядат готвено, не видях такова. Основно ориз, картофи, паста и пица. Първия ден с мъжа ми се учудихме, че масово и възрастните ядат пица, но бързо разбрахме, че това е едно от малкото неща, които стават. Беше наистина вкусна. И на мен точно на столова ми приличаше.

# 625
Здравейте, от години ходим на едно и също място - Синеморец. Изключително приятно място, с деца, без деца винаги е уникално. В последните години има повече туристи, и селцето се развива. Препоръчвам го с две ръце.

# 626
  • Sofia
И сега се чудя и друго - ако изместим почивката от 15 до края на юли- не е ли студено и водата студена ли е?
За мен това е идеалният период за почивка у нас. Тази година бяхме от 09.07 до 23.07 водата беше супер, а аз съм студенокръвно. Simple Smile

# 627
Подкрепям горното мнение. Освен това през юли има повечко дни, през които морето е като тепсия.

# 628
  • Берлин
Благодаря и ще ви се доверя. Остава и за хотела да съм сигурна, ама...трудна работа 😂

# 629
Тази година почивах на нашето море от 22 юни до 30 юни и времето както и морската вода бяха чудесни

Общи условия

Активация на акаунт