На море в България 2022г.! - 3

• 70 390
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
От вчера всички гости на Еврика се хранят само в премиум ресторанта. Също така,доколкото разбрах всички новодошли биват настанявяни в премиум стаи , защото започват да зазимяват старата част на комплекса.

Последна редакция: пт, 16 сеп 2022, 13:06 от Vodopad

# 631
От вчера всички гости на Еврика се хранят само в премиум ресторанта. Също така,доколкото разбрах всички новодошли биват настанявяни в премиум стаи , защото започват да зазимяват старата част на комплекса.

Другата седмица го дават 15 градус. Аз лично, ако отида на такова време на морето и не съм поне в стая с морски изглед ще изпадна в тежка депресия 😂

# 632

Другата седмица го дават 15 градус. Аз лично, ако отида на такова време на морето и не съм поне в стая с морски изглед ще изпадна в тежка депресия 😂
Другата седмица в Слънчев бряг го дават 21-23 градуса и слънчице. На слънце ще бъде поне 26. Хич не изглежда страшно. Днес обаче е 35 градуса на сянка, а утре ще бъде 32. Доста топло за средата на септември.

# 633
За уикенд почивка кой от двата хотела бихте препоръчали - Азалия спа хотел в Св. Константин и Елена или Роял Гранд в Каварна.

# 634
  • В.Търново
Назад пишеше, че базата на Азалия вече е поамортизирана. Аз бих избрала Гранд Рояле. Така или иначе морето вече е студено за къпане. Ако беше лято бих избрала Азалия, заради плажа, но сега Гранда.

# 635
Пробвайте Астор гардън или Приморски, дават ви достъп до аквахаус със сигурност

# 636
  • В.Търново
Някои от вас имат ли идея къде биха почивали през сезон 2023г. ?

# 637
Някои от вас имат ли идея къде биха почивали през сезон 2023г. ?

😅 Не. Пълна каша...
Все пак ще следя оферти за Рейна, Уейв, Воя бийч и Сол луна бей. 😄

# 638
Аз съм на Дюни. Даже нямам намерение да разглеждам други оферти.

# 639
  • Sofia
И аз не! Simple Smile Да сме живи и здрави, ако сме тук ще търся нещо без ОИ. Ще се оглеждам и за една ранна Анталия, но идея си нямам с какви цени ще ни изненадат.

# 640
  • В.Търново
И на мен ми се искаше Турция, но нещо ме притеснява да не стане пак като това лято с ковида и да не изгорим с парите. Ще видим. Може и пак тук някъде.
Какъв беше този Воя Бийч?

# 641
  • here and now
Аз към Гърция се ориентирам.
Ако има мерки, нещо от Влас на юг, че не ми се шофира по-дълго.
Вероятно ще оставя детето да избере..

# 642
Русалка_1, нов хотел във Влас, който отвори врати по средата на лятото. Надявам се през следващия сезон да предлага и шезлонги на плажа.

# 643
  • Sofia
Воя бийч е в Свети Влас, но като му гледам цените - определено ще пропусна.😁

# 644
Аз към Созопол съм се ориентирал. Този сезон успях да го вместя само за няколко дни и то съвсем в началото, но за догодина ще е малко повечко.

Общи условия

Активация на акаунт