На море в България 2022г.! - 3

• 70 382
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Много ясно ,че ще са най- евтини като не предлагат качествена услуга.В Слънчев бряг има 2-3 които са малко над останалите ,а в Мармарис само тия дето са в Ичлемер.И на двете места  с много дискотеки и алкохолен туризъм.

# 61
Слънчев бряг в Топ 10 най-посещаваните локации за плажно парти в Европа Парти сърцето на родното Черноморие – Слънчев бряг, бе нареден на 6-о място сред 10-те най-добри плажни локации за купонджии в Европа. Класацията е дело на сайта beachatlas.com. https://moreto24.net/%D1%81%D0%BB%D1%8A%D0%BD%D1%87%D0%B5%D0%B2- … %82%D0%B5-%D0%BB/

# 62
Фаталина, отказа ме тотал от Дюни, все си мислех да го пробвам някой ден .

Защо се влияеш от мнението на един човек? Според мен в Дюни си е супер и си заслужава парите. Има 5 хотела все пак. В Белвил нямаше и помен от описаните неща...
Абстрохирайки се от Дюни, да на мен мненията на Фаталина винаги са ми били полезни. И не от вчера, а доста години назад.

# 63
  • Great Britain
Дали? Понеже моето мнение е субективно и т.н  Ето друго мнение току-що публикувано в темата за Дюни. Супер е за тази цена мисля, че даже е много супер?! И това в най-луксозният им хотел, а какво ли да се очаква от другите.

Миналата година пък това беше споделено за къщичките на Холидей Вилидж.

Какво е това? Изглежда ужасно.

# 64
Мда... много изкушения на Слънчака😄
Парашут за двама - 160 лв.
Диван - 25 лв./ човек
Бънджи - 20 лв.
Виенско колело - 15 лв.
А още не сме стигнали до аквапарка...😊

Децата се забавляваха определено.
Тази вечер се включихме в караокето на Маджестик. И ние си направихме купон. 😆 Публично се извинявам на хората, на които им се наложи да ни слушат🤣

# 65
Слънчев бряг в Топ 10 най-посещаваните локации за плажно парти в Европа
А дали има класация за най- спокойна почивка на морето?

# 66
Ама нали няколко страници назад се води този спор, не сме еднакви.
Едни търсят купон, други спокойствие.
Аркадия, понеже парашутът ми е слабост на Слънчака е най - евтин.
А! За два дни са вдигнали цената.
Летях за 120, 140 беше за двама.
Днес ще мина пак да видя цените.
Явно с наближаването на август се вдигат и цените.

Последна редакция: пн, 25 юли 2022, 06:58 от *Биле омайно

# 67
  • София
Коя агенция предлага най добри цени за Дюни? Имате ли наблюдение?

# 68
  • Sofia
Аз резервирах с Холидей планет, цената (за септември) беше с 50 лв по-ниска от сайта на Дюни и 3-4 агенции, в които проверих. Плащаш 30% до седмица след потвърждението и остатъка - до 7 дни преди настаняването.

# 69
Цитат на: Мусковадоoo
[/quote
Какво е това? Изглежда ужасно.
Не съм го качвала аз, а друга форумка. Коментираше се, че са какавиди на оси.

# 70
Здравейте,
Мнения за Албена от тази година, по-точно Лагуна бийч, гледам цените в planet holiday, за края на август изглеждат повече от прилични, чудя се дали не са актуализирани, зашито АИ за 2ма възрастни с 2 деца излиза по-евтино от НВ в К и Е.

# 71
  • София
Май сезона не се очертава толкова силен за българските хотелиери, колкото очакваха. Вече на доста места гледам ласт минит оферти за началото на август с намаления от 20 -35 %.  Миналата година по това време навсякъде беше пълно, сега явно не стоят така нещата.

# 72
  • Сф
Май сезона не се очертава толкова силен за българските хотелиери, колкото очакваха. Вече на доста места гледам ласт минит оферти за началото на август с намаления от 20 -35 %.  Миналата година по това време навсякъде беше пълно, сега явно не стоят така нещата.
А аз уебкамери гледах рано, рано. Щом Китен плажа не ми се видя препълнен ..Joy
Лонита, къде ги гледаш тия ласт минити? Визит ли?

# 73
Сутринта гледах репортажа по Нова за алкохола на АИ хотелите, ами отщя ми се. Масово (с изключение до към 10 хотела по цялото черноморие от класа на Рейна дел Мар, Уейв и пр.) го играят с това да предлагат за храна и напитки боклуци на почиващите и да искат баснословни цени. В тая връзка вчера си взех за проба едни кенчета с просеко от Лидъл, и май колкото и да не ми се ще, ще си взема десетина за морето и на тях ще карам.

# 74
  • София
А аз уебкамери гледах рано, рано. Щом Китен плажа не ми се видя препълнен ..Joy
Лонита, къде ги гледаш тия ласт минити? Визит ли?
Визит да. Например, Грифид хотелите са с такава отстъпка.

Общи условия

Активация на акаунт