Отговори
# 1 740
Комбинациите "тон-в-тон" са абсолютно приемливи дори и в нюанси на бялото. Ще поровя за снимки в нета.

Последна редакция: пн, 22 авг 2022, 09:17 от Mößbauer-Effekt

# 1 741
  • пустинята Гоби
И ниски кецове имаше едно време и високи, имала съм и от двата чифта - ранни 90-те. А иначе през 80-те носех едни на баба ми, сигурно са били български - тъмно сини, успешна имитация на висок Конвърс.

# 1 742
Да, аз бялото сако го нося винаги за контраст.

# 1 743
Наскоро Агент пусна видео със съчетаване на бяло и слонова кост без проблем, на мен ми хареса, даже си взех нова жилетка, но още не съм носила комбинацията.
Иначе с черно, тъмносиньо, меко сиво, беж - един копринен топ също би свършил работа, коприната блести меко и би се съчетало добре.

# 1 744
Благодаря на дамата, която каза че си слага ботокс веднъж годишно. Моята приятелка, която си сложи, каза че трябва да е на шест месеца и аз все още се колебая. Някак прекалено ми е, да е на шест месеца. Гневни бръчки на челото имам и аз. Не е трябвало да се гневя...ама а де, късно е да съжалявам.

# 1 745
  • В полите на Пирин планина
Имам си гневна бръчка от преди да стана на 30. Явно много се мръщя. Забелязвам леко отпускане около челюстта, но си правя едни упражнения, които определено имат ефект.
Застава се изправен, повдига се брадичката и с опакото на ръката се потупва отдолу 20-30 пъти. Правят се няколко серии.
Нямам намерение и пари за разни процедури честно казано.

# 1 746
  • тук-там
Абе какво са гневни бръчки? (благодаря предварително за пояснението)

# 1 747
  • Sofia
Вертикални бръчки между веждите.

# 1 748
Няма задължителност снежно бяло да пасва с бяла ванилия, но аз не бих съчетала. За бяло, черно, тъмносиньо гледам да си пасва на 100%

Гневни бръчки са отвесните черти между веждите.
Нямам такива, на около очите са много. Кожата на лицето не ми е в особено добро състояние, студа я гори жестоко и става груба, имам и измръзване по линията на скиорските очила и като е много студено се показва.
Не бих си сложила нищо, имам високи скули и те държат лицето, като гледам разни красавици с много пари как биват обезобразени и изтръпвам. Каквато съм такава, да са живи и здрави децата, оглеждам се в тях ❤️❤️❤️

Днес така

и ми цъфнаха туберозите, аромата е 🤍

# 1 749
  • В полите на Пирин планина
Моята значи не е гневна бръчка 😎🤭😁
Нищо не разбирам.
Моята е напреки на челото, успоредно на веждите, а не между тях.
Не мисля, че е проблем да се съчетават различни нюанси, на който и да е цвят, вкл. и бяло.

# 1 750
  • Варна
Благодаря на всички Simple Smile

Имаше си ниски кецове, даже и двамата ми родители имаха такива за планината, когато бях дете Simple Smile
Високи видях за първи път вече като поотраснах.

Това пък били култовите "кецове" на Васил Найденов, показвам за куриоза... Луда работа.

# 1 751
Лейди, явно често вдигаш учудено вежди, а не се нервираш колкото някои от нас. Joy
Аз имам гневна от млади години, дразни ме, но не се решавам на процедури.
Ако нещо има и най - малката теоретична възможност да се обърка, при мен става задължително.
Гледам да стоя далеч от лекарски кабинети, а и ме е страх от игли.
Виж, за контура ми се иска да направя нещо.
Отскочихме за почивните дни до морето да приберем децата, прекарахме приятна вечер с тях, даже на плаж бяхме за малко.
Домашната душичка не беше виждала море - много веселие и плуване падна, но изяде сигурно половин кило пясък и днес ще търся ветеринар, с възпалени очи е.
Ал, в саксия или навън е туберозата?
Планирам да си взема, даже днес търсих проста керамична, изчистена саксия.
Нищо което да ми хареса не открих.

Последна редакция: пн, 22 авг 2022, 15:12 от silver pearl

# 1 752
В саксия, бях ги забравила в чекмеджето на хладилника и късно ги посадих.
Перуниките са ми страст на мен и разсаждам из квартала.

# 1 753
Ал, много дълги крака и хубави дънки! Май не съм те виждала в цялост?

# 1 754
Моите бръчки са хоризонтални, не са вертикални. Значи са от учудване, а не от гняв...

Общи условия

Активация на акаунт