Отговори
# 1 950
Зелда, срещала съм щампите всяка с името си - Delft blue, Azulejos.... също и с общото Porcelain print.
За друго име не се сещам.

# 1 951
Да, делфийско беше, много благодаря, Silver pearl!

# 1 952
И на четирите чифта обувки на Maroonka бих намерила подходящ тоалет. Много обичам шантави модели. И са подарък наистина. Ако бях там, нямаше да са 4 чифта. Simple Smile

# 1 953
Аз харесах първите и последните обувки.
Онези с прозрачното не ми допадат. На мен!

# 1 954
Жалко, че магазинът за обуки затваря утре, доколкото разбрах. Другата седмица ще съм в София и бих се възползвала.

# 1 955
Момичета, без обувки няма останем.
Ей, голямата моя страст са обувки и чанти.
И като бях 100 кила, единствено обувки ми ставаха. 😄 Беше си някакво успокоение, все пак.

# 1 956
Честити обувки ,Maroonka!
Като бях млада, непрекъснато бях на високи тънки токчета и много обичах да ги нося с дънки. Дори и последният чифт ще стои добре с дънки.
За съжаление отдавна не мога да нося обувки с токове, дори и по-ниски.

Последно, кога затваря този магазин? Утре ли?
Имаше ли ниски обувки днес?

# 1 957
Честити обущета, Марунка! Със здраве да си ги носиш!
Много се смях, че на път за домати си се сдобила с 3 чифта обувки! Satisfied Супер попадение!

Аз се наградих с 2 парфюма днес, защото....заслужавам.Joy Честит вторник!

# 1 958
Дами, мисля, че ще си поръчам тази пола
Скрит текст:
Ще ме разубедите ли? Като дължина ще ми дойде точно колкото ми отива, имам обаче коремче и по-скоро то ме притеснява.
Полата е страхотна. Дори и с малко коремче, би седяла добре. Прекалено много се вглеждаме в недостатъците си, кой каквото не харесва в себе си…. А има жени, на които грам не им пука как са облечени 🫣 : къси поли, кроп топове, впити дънки, пуловери над пъпа, клинове, които се впиват във всяка гънка….
Момичета, трябва да имате/имаме повече самочувствие и да се обичате/обичаме! ❤ Гордейте се с това, което сте и се обичайте.

То хубаво да имаме самочувствие, ама не е лошо да имаме и реална самооценка! С корем тази пола няма  да стои добре.....

# 1 959
Здравейте, аз съм Анастасия от Бургас,  имам две момичета на годинка и девет месеца и 15години и 8 месеца. На 39години съм, 72кг влача от раждането и техните мога да ги сваля.
  По темата: Нямам никакви корекции по себе си, много искам леко повдигане на бюста и липосукция на коремната област, искам но нямам смелост  както и нямам воля за диети и ограничения в храната, а като ли за тренировки. Обличам се предимно спортно- елегантен стил,но в последно време доста се занемарених. От това лято почнах и да използвам козметика за лице- един крем на Лореал Ревиталифт против бръчки и предимно от Бел бокс,по ниско бюджетни са, но вършат работа.  Имам много малко бръчки, и не ми е проблем. Проблема ми е ,че каквато и дреха да си харесам-било то рокля,тениска,потник,пола или дънки и панталон не ми стоят добре заради коремчето което имам. Сега в края на лятото реших да си позарчистя гардероба от дрехи които не харесвам и не нося, защото не ми стоят добре. Обаче не мога да намеря все още стила си, иска ми се да съм малко по елегантна, а не като майка облечена с развлечени и стари дрехи

# 1 960
Здравейте, аз съм Анастасия от Бургас,  имам две момичета на годинка и девет месеца и 15години и 8 месеца. На 39години съм, 72кг влача от раждането и техните мога да ги сваля.
  По темата: Нямам никакви корекции по себе си, много искам леко повдигане на бюста и липосукция на коремната област, искам но нямам смелост  както и нямам воля за диети и ограничения в храната, а като ли за тренировки. Обличам се предимно спортно- елегантен стил,но в последно време доста се занемарених. От това лято почнах и да използвам козметика за лице- един крем на Лореал Ревиталифт против бръчки и предимно от Бел бокс,по ниско бюджетни са, но вършат работа.  Имам много малко бръчки, и не ми е проблем. Проблема ми е ,че каквато и дреха да си харесам-било то рокля,тениска,потник,пола или дънки и панталон не ми стоят добре заради коремчето което имам. Сега в края на лятото реших да си позарчистя гардероба от дрехи които не харесвам и не нося, защото не ми стоят добре. Обаче не мога да намеря все още стила си, иска ми се да съм малко по елегантна, а не като майка облечена с развлечени и стари дрехи

Аз тук не мога да помогна! След раждане съм била в същата ситуация, но се взех "в ръце"! Спорт и режим правят чудеса! Ако разчиташ на чудеса от кройки и модели ще си разочарована....

# 1 961
Чудеса от кройки и модели, не, но със сигурност може да има прилична визия с добре подбрани дрехи. Не всички сме с размери на манекенки. Имам достатъчно приятелки в графа пищни, които изглеждат наистина добре.
Иначе физическа активност, хранителен режим и добра мотивация ( инат) могат да променят всеки човек.
Добре дошла, Анастасия и дано намериш ако не всички то поне достатъчно отговори.
А да, прилична доза суета е задължителна!

# 1 962
  • Варна
Здравей, Hells Bellz
Първо, поздравления за смелостта да родиш второто дете толкова години след първото.

Не се осмелявам да те консултирам за дрехи или хранителен режим.
Само ще ти кажа моето мнение. Не знам колко си висока, но според мен, ако си на 39 и вече имаш висок BMI и наднормено тегло, много е вероятно само след 10 години да си със затлъстяване и куп здравословни проблеми.

Моят личен извод звучи така. Колкото и да не ти се ще, животът нататък няма как да протече без ограничения, ако искаш да си здрава.
И не, не си изтеглила "късата клечка". Повечето жени на тази възраст, а после и на 49, и на 59, изглеждат добре, защото полагат усилия и прилагат един стар похват за добър живот, наречен "дисциплина". Това е дисциплина в хранене, в спорт, във въздържание от алкохол и вредни вещества, в стремеж към по-добри условия на живот, в активни стъпки към душевен мир.

Не пиша за да ставам наставница, само говоря от позицията на човек, който е изтървал да разбере тези работи навреме.

# 1 963
  • Виена
Спорт, дисциплина, движение - хубаво, но не такъв съвет се търси в момента, а доколкото разбрах съвет за облеклото. Моята формула- вземи два тъмни панталона, елегантен и спортен, в тъмто синьо примерно, спортния памучен, елегантния от хубав плат, с кройка, която подчертава линията на крака. Няколко бели ризи и топове, от твърд плат с добра линия, в никакъв случай торбести, свободни, висящи, стреми се да дават форма. Шалове, бижута, елегантни обувки, къщо връхна дреха с чисти линии, никакви висящи меки неща. Оттам надграждаш гардероба. Иди в Пик и Клопенбург и вземи в пробната 15 различни кройки панталони и ризи, докато не намериш твоите.

# 1 964
Здравей, Хелс Белз! Добре дошла в темата и поздрави на милия ми Бургас!
Аз също бих те посъветвала да свалиш малко килограми и тогава да започнеш да подменяш гардероба. Ще ти кажа защо - бях в същата ситуация като теб - 66-67 кг, които за моята физика не бяха добре. Също нямах навик да спортувам, макар че никога не съм водила и застоял живот. В един момент реших, че не искам да изглеждам така и промяната започна. В момента съм 51 кг.
Сигурна съм, че и при теб промяната ще започне и тогава новите дрехи, които си купила, също ще трябва да изхвърлиш. Много добра идея имаш да изхвърлиш всичко, което не ти стои добре и не ползваш, но моят съвет е да си оставиш няколко неща по-малък размер и да се стремиш да ти станат. За да започне промяната към хубаво, просто се запитай: доволна ли съм така, харесвам ли се? Според мен малко жени се харесват над 65-70 кг, освен ако не са някакви супер високи и дългокраки и тези кг наистина не им личат.
Дано не съм звучала назидателно, защото не ми е това целта - напротив, много добре те разбирам! Успех и пиши редовно! 🍀

Общи условия

Активация на акаунт