Отговори
# 1 965
Много харесвам испанските обувки. Когато търся нещо ново, техни марки са ми първите, които преглеждам.
*art , El Naturalista , Mia Loe ... Толкова удобни, толкова леки.

# 1 966
  • Бургас
Анастасия, малко е детенцето още, хормоните на тази възраст по-бавно се оптимизират.Имах такъв период макар и да бях на 30г., тогава имаше м-н Бианка в Трия там намирах дрехи с по-специфични кройки.Сега има много магазини онлайн, които предлагат такива дрехи.От моя личен опит мога да препоръчам - месечно или седмично дни с по-лека храна.Много лесно и неусетно се прибира тялото и не е трудно за изпълнение.

# 1 967
Аз съм 70 кг, но се одобрявам. Нямам против да отслабна, разбира се, но обичам да ям и не мога да гладувам. Работя много ( не е физическа работа, но въпреки това, когато съм гладна се изнервям, а в моята професия е изключително важно да криеш емоциите си, да си супер любезен, позитивен, тактичен, просто всяка дума може да се изтълкува погрешно и реално ям, за да се успокоя.) Не е правилно и моето, но аз диети не спазвам. Горе-долу се старая да не ям хляб, сладко, да не пия алкохол. Не пуша, но знам от пушачи, че цигарите убиват апетита. Не, че препоръчвам пушенето, в никакъв случай, за мен точно пушенето е враг на красотата и младостта, наред със стреса.
Спортувам, карам колело, сега плувам по четири часа, зимата ходех на народни танци, ако имам компания и на ски. Е ските са малко скъпичък спорт, но зареждат идеално духа...

# 1 968
Бях писала ,че няма да си споменавам кг, но стана дума точно за това. Така че, всеки е различен и като физика, и като метаболизъм и като здравословно състояние. Та, споменавала съм ,че никога не съм спортувала ,още по-малко пък сега бих го направила. Адмирации за дамите ,които го правят,обаче! Пуша от  30 години,  алкохол пия в малки количества/ракия предимно/ диети не спазвам, гледам да ограничавам тестеното, но пък обожавам баница. Сладко също много обичам и не се лишавам от него. Така че ,мили дами, всичко е много относително. Моите килограми са 82-83/175 см/ и се чувствам добре с тях. А и на моите години е по-добре с някой кг повече ,отколкото увиснала и сбръчкана кожа на лицето. На тези години има една приказка - трябва да се избира, или лицето,или дупето. Винаги съм била с извивки и така и съм харесвана в годините от противоположния пол.
А и друго   - никога не закусвам, на обед може да хапна или вафла или биквити,и ям основно вечер. Та всички сме различни.
 Имам хашимото от 9 год, но никога и в нищо не съм се ограничавала да не хапвам, може да е в по-малки количества, но без забрани !

Последна редакция: ср, 24 авг 2022, 15:12 от Lioness77

# 1 969
Визията зависи много и от емоционалното състояние на човека. Аз преди две години си правих операция от миома, излязох от болницата 64 кг. Не съм била толкова от поне 18 години. Като отидох на работа, една колежка ми вика: изглеждаш ужасно, сбръчкала си се, на нищо не приличаш...аз принципно не се обиждам, тренирала съм се да издържам на всякакви реплики, инак трябва да се гръмна, но мисълта ми е, че като си слаб, не винаги си и красив.
Лъвицата, много ми харесва. Започва да ми става любимка в тая тема.

# 1 970
  • София
Maroonka като прочетох обувки по 20 лева и щях да попитам дали става въпрос за Корида.Със здраве да си ги носиш всичките!
Онзи ден и аз се сдобих с такива,ей така между другото.Откакто са в намаление имам 5-6 чифта от тях.Жалко,че късно се усетих и не успях и с по-затворени модели да се сдобия.Много ми е мъчно,че ги закриват,много.От една страна,защото носех техни обувки,от друга страна страхотно обслужване получавах,особено в магазина им на Ботев.Страхотни бяха дамите там.От толкова години съм им клиентка,че не мога да повярвам,че няма да ги има вече.

Hells Bells добре дошла!MagniM ти е написала това,което и аз бих те посъветвала.Ако имаш воля и желание ще стане.И не бързай,нека е бавно,но трайно!
Аз бях качила през зимата доста килограми и усещах,че ми тежат.Структурата ми е такава,че дори 1-2 килограма ги усещам.Започнах с режим и след 2 месеца минах на фастинг не ядях между 20 часа и 12 часа на другия ден.Резултатът беше/е -7 килограма.Сега през лятото малко занемарих фастинга и си позволявам повече волности с храната,но гледам да поддържам свалените килограми.
Успех ти желая!

Последна редакция: ср, 24 авг 2022, 09:40 от Ali97

# 1 971
С килограмите всичко е относително и има една тънка граница, когато каквото и да облечеш не ти седи добре.
Някои жени нямат нищи против някой килограм отгоре, други пък ще гладуват за да имат мечтаната фигура. Важното е всеки да реши какво е приемливо за него.

# 1 972
Абсолютно подкрепям мнението ти, Савова !

# 1 973
Привет, Анастасия, добре дошла! Flowers Hibiscus
Не са болка за умиране килограмите, с тичане покрай детето така или иначе ще поизчезнат.
Моят съвет е друг - за да опиташ да намериш мотивация за промяна, трябва малка грижа всеки ден.
Купи си нови хубави дънки или панталони с висока талия и няколко блузи или тениски с А- силует за да ти е удобно и да се чувстваш добре.
Грижи за коса, нокти, лек грим, парфюм ще ти помогнат да си върнеш самочувствието, пък килограмите лека - полека.

Дами, искам да купя на хлапка кубинки Док Мартенс, но ми се иска да е изненада.
Как им бяха номерата, един номер по - големи ли да взема, тя е с по - широко стъпало или да взема нейния?

# 1 974
  • някъде под слънцето...
Hells Bellz
За мен най важното е човек да е в мир със себе си.
Ако не е,  от първостепенно значение е да го постигне., С  желание и постоянство , всеки може да постигне  килограмите, които иска,  стига желанието да е релно.
Възрастта не е оправдание, нито пречка за да го направим.
Всеки сам преценя  как да организира приоритетите си.Важно е да е щастлив с избора си.
Казвам го като човек с генетична предразположеност към затлъстяване.Майка ми, сестра ми, са пищни жени, бабите също бяха.
С много инат  и упоритост нося  32 - 34 номер, въпреки, че не съм с фин  и издължен скелет, какъвто имаше моя приятелка от студентските години.

Лъвице, адмирации Heart
Прекрасна си

Да се похваля и аз, Най накрая след толкова години попаднах на добра фризьорка, с която сме на една вълна.
Та  събитието си заслужаваше  да бъде  отбелязано и се поглезих с Plastica capilar Taninoplastia, но варианта без изправяне.
Косата ми стана  невероятно мека, блестяща и без грам фриз.
Определено най добрата терапия при фриьор, която съм правила.А може да се каже че имам добър опит.
Препоръчвям я с две ръце и мисля да пробвам и  друга на същата марка.
Сега накупих колагени ,, биотин и един куп добавки за коса, за кожа отдвна  с в ежедневната ми рутина. надявам се да излезе нова  след  силния косопад, който учидващо , за ме успях да стопирам за 10 дни  с  два неизвестни  ми продукта

Последна редакция: ср, 24 авг 2022, 10:38 от sl

# 1 975
Ако за някой е от значение какво харесват мъжете, не съм срещала мъж, познат, общи приказки и пр, който да не харесва “сочни форми”. Знам, че е клише за кокъла и не говорим да крайности, но мъжете си харесват формите, не момчешки тийн фигури.
Нещо такова J lo

# 1 976
Аз, в моя живот, почти не познавам мъж, който да е критичен към жените и да им намира кусури.
За сметка на това жените са жестоки една към друга. Преди години бях чела, че Мадона казала за Джей Ло, че ако има задник като нейния, няма да се показва пред хората. Не претендирам за достоверност, но съм на мнение, че това само жена, може да го каже за друга жена.

# 1 977
  • пустинята Гоби
JLo е сочна, но тренира като луда.

# 1 978
Аз познавам няколко, според които тя е “дебелогъза латиноамериканка” и не им харесват. Така разправят поне. Аз честно казано не се връзвам много на такива приказки. Според мен масово мъжете каквото и да разправят, че имат като критерии, ако им върже (и почти без значение какво им върже) няма да откажат. Поне повечето. Едно е дебела и разплута, съвсем друго е стегната жена, чиято структура си е такава, че има повече извивки.

# 1 979
  • някъде под слънцето...
Още в ранна младост осъзнах, че предпочитам  да оставя мъжете да се борят за  моето внимание, вместо аз за тяхното..
Старая се да поддържам оптимално тегло заради себе си.Имам проблеми с гръбнака.Не е едно и също с какви килограми ще натоваря ставите си..Друг аспект, увисването е неизбежно, но силата на падане е равна масата на падащотото тяло  умножено по земното ускорение.
Последна грижа ми е кой и дали ме харесва.
Лично аз не харесвам пищната латино красота, особено , когато е плод на хирургия, но  тя опредвлено има своя таргет сред мъжката част .И то не малък.
Особено сред латиносите.
Поне тук,  венецуелките и колумбийките са сред  най пищните красавици ..
Някои умишлено си слагат силикон на дупето , но щом го правят, значи така  се харесват.
Няма лошо.

Последна редакция: ср, 24 авг 2022, 19:43 от sl

Общи условия

Активация на акаунт