Отговори
# 1 980
  • София
В момента съм сочна по моите разбирания за кг / 170 см на 64 кг/ и не мога да се оплача от липса на внимание.

# 1 981
JLo е сочна, но тренира като луда.

Да по 4 ч всеки ден и я кара на смутита, евала и машала !
п.с
убийте ме с камъни, ама аз само като чуя за спорт и вече "се задъхвам" и се изморявам 🤣 , но аз не съм като 90% от вас браво за което на всички ви  ✌
 от 30+ год не съм стъпвала в зала и нямам уреди в нас мързел и чревоугодник съм

# 1 982
  • Пловдив
christina1980 - напълно съм съгласна, че мъжете не намират в нас кусури, а ги виждаме само ние.
Лъвице, страхотна си!
И аз смятам да се подстригвам, и май си избрах прическа .
Крайно време е да приема, че и с къса подстрижка ще изглеждам добре. Ще ми е мъчно, защото ми е дълга косата, но с годините взе да капе 😔
Страхотни обувки, но не са мой стил.
Честито и с здраве!

# 1 983
Hells Bellz, елегантната визия няма нищо общо с килограмите!  Съветите за отслабване и влизане във форма са ок, но докато това се случи , също можеш да си елегантна. Подкрепям съвета да си избереш дрехи с добра  кройка и форма и да избягаш  свободните,  меки и отпуснати модели. Избери марка, която предлага добре скроени дрехи с добри  обмерни данни, които да съответстват на твоята фигура. Избери чифт обувки,  които са Прекрасни,  и ги носи с удоволствие. Избери чанта, която впечатлява.  Забрави  за черно,  кафяво и всичко,  за което продавачките твърдят, че " отива на всичко". Прецени какво искаш да покажеш и го покажи  в най добрата му светлина!
Щракнаха се преди малко специално за случая.  Ето как изглеждат 82 килограма при ръст 160, облечени в подходящо скроени дрехи. 

Последна редакция: ср, 24 авг 2022, 14:07 от atenan

# 1 984
Аз съм 73кг, 160см.Най-много ме дразни корема ми,гори долу е на едно ниво с циците ми 😀. И другото е като свалям кг свалям на крака и дупе помни никога на корем. Талията ми е 104см, а гърди 112см. Сега се опитвам да спра сладкото, бели брашна, хляб и газирано, все нека без които не мога. Но искам същевременно и да сменя стила си на обличане, малко по женствен да е, а не широки и разплути дрехи

# 1 985
От доста време не бях яла турска кухня, снощи поправихме тази грешка. След това гледахме с тийна и мъжа ми Черният телефон в Cinema City.

# 1 986
Чета, мълча, чета...любимата ми тема, не мога да не се обадя Grinning
160/52 кг. Преди 13 год. свалих 35% от теглото си -  28 кг. Поддържам ги сравнително без лишения и с мои си адаптирани тренировки, средно 35 мин.дневно, без почивен ден.
Много искам да сложа снимки преди/след, но дебелите ми снимки са архивирани някъде на флашка.
Философията ми е, че без големи ограничения, но с мравешко търпение и постоянство, се постига желаната фигура. Изхвърляния, от рода на екстремни изнервящи диети и блъскане до изнемога във фитнеса, не само че не носят резултат, но разбутват из основи метаболизъм и всичко. Без да броим, че бързо се прегаря и започва един порочен кръг.
Да бързаме бавно. Ние най-добре се познаваме.

# 1 987
Аз съм 73кг, 160см.Най-много ме дразни корема ми,гори долу е на едно ниво с циците ми 😀. И другото е като свалям кг свалям на крака и дупе помни никога на корем. Талията ми е 104см, а гърди 112см. Сега се опитвам да спра сладкото, бели брашна, хляб и газирано, все нека без които не мога. Но искам същевременно и да сменя стила си на обличане, малко по женствен да е, а не широки и разплути дрехи
Много добро начало с елиминирането!
Продължавай!
За корема - вероятно ще трябва и малко физическо натоварване Simple Smile
При мен връщането на работа и промяната в режима след връщане на работа, също много способства за свалянето на кг. Аз родих на 30 и се върнах на работа след година.

# 1 988
Да се включа в темата ненадейно Simple Smile да питам за този крем (и/или друга козметика на ISDIN, ако някой е ползвал), какви са отзивите Ви? Най-общо какво усещане оставя върху кожата.
През последните две години само пробвам нови кремове, не ми харесват и пак си се връщам на Bioderma.

Ето този ползвах това лято доста (както и стандартните ми корейски):

# 1 989
Бад карма, само си ги представям тия критикарите, ако им дойде Дженифър Лопез на крака, за да ги пита нещо, как ще си глътнат граматиката и как ще пелтечат, ама така на думи са много силни...
Аз дето съм обикновена, пък дойде някой нещо да ме пита и ги виждам как се притесняват ( това по служебни въпроси), пък си представям какво е да да си Джей Ло..

# 1 990
  • някъде под слънцето...
Не мисля, че годините са от определящо значение за влизане във форма.
Родих на 36(горе долу на колкото е била Hells Bellz при второто раждане ) .
Проблемна  .рискова бременност , предшествана от спонтанни аборти.Проблемно спешно секцио  ,  с щастлив край, оживяхме и двете, но около седмица след интервенцията  се наложи да  ме отворят и да чакаме операцията  да се затвори сама.Кошмар
Преди да тръганат да ни спасяват вадейки плода доста   преди термина бях 95 кг(претеглиха ме заради упойката), 5 месеца по късно, когато се върнах на работа(4 месеца майчинство и около месец и нещо болнични заради операцията) вече бях 52 .
Дължи се изцяло на лечебен глад, който ми помогна и за здравословния проблем.Нямаше как да имам физическа активност с отворена операция.
Пиша това  ,за да кажа , че възрастта е оправдание , но не и непреодолима причина, когато някой има желание и мотивация.
Hells Bellz   има много режими, киито извеждат токсините и атакуват мастните натрупвания.Със сигурност ще откриеш рвшението
Фен съм на ISDIN  и от доста години ползвам различни продукти на марката.
Повечето неща са добри.

Последна редакция: ср, 24 авг 2022, 22:13 от sl

# 1 991
Предполгам е до организъм, предразположеност, хормони и тн. Веднъж в живота си съм пазила диета - когато спрях да спортувам активно и качих 10 + кг от семейния живот. Два месеца ядох по 1 салата на ден +много ходене и свалих близо 15 кг. После и аз открих лечебното гладуване и така се поддържам 48-50 кг от години. Просто си правя прочистващи дни периодично, спазвам житната на Дънов за 10 дни и това е.
Обичам да ям и пия, но го правя обилно макс 2-3 от седмицата. В осталото време - по лека храна и без алкохол.

# 1 992
  • някъде под слънцето...
И от мен глас за лечебното гладуване
Практикувам Житния режим на Учителя Петър Дънов  и Лечебния глад на Лидия Ковачева.
При мен въздействат и много добре на кожата.Успява да противодейства и  на гравитацията .

# 1 993
Последния месец имам стимул за отслабване и свалих 2-3 килограма, остават още 2 до 60. Не се харесвам по пълна и ще умра, но ще ги сваля....харесвам се слаба, макар, че никога не изглеждам кльощана а си имам извивчици.

# 1 994
Да, и на мен кожата ми се изчисти оттогава. Преди имах хронично акне, до към 35 г все ми избиваха циреи направо.

Общи условия

Активация на акаунт