Отговори
# 2 070
Savova, каква марка е клинчето? Видях те, но не обърнах внимание. Коремът и раменете ти ме разсеяха.

https://www.amazon.de/s?k=2xu+leggings&language=en_GB&ad … d_sl_548po7rjjj_e

Много добри са!!! От както ги открих,  само тези ползвам.

# 2 071
Аз до раменете не стигнах. Обаче за жена родила преди две години има егати корема. 😍

# 2 072
  • някъде под слънцето...
Сещай се, бе Савова.То едни вълшебни кличета продават...Слагаш го и  хоп....
Корем, рамене, ръце.....
Дай Боже всекиму!
Но от  клинчето ще  да е  Simple Smile
Отивам и аз да си купя едно Wink

# 2 073
Корем, рамене, ръце.....
Дай Боже всекиму!
Но от  клинчете ще  да е  Simple Smile

Sl, приятни са ми за четене постовете ти, но поглеждай как е на финала, защото много от тях трябва да гадая какво си искала да кажеш....

# 2 074
Сещай се, бе Савова.То едни вълшебни кличета продават...Слагаш го и  хоп....
Корем, рамене, ръце.....
Дай Боже всекиму!
Но от  клинчето ще  да е  Simple Smile
Отивам и аз да си купя едно Wink
Добре де, следващия път ще сложа снимка на манекенка от сайт за копринено бельо в червено Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 075
Savova,
Подозирам, че снимката е крадена от сайт за бельо и само я представяш за своя, но ще ми се откъснат най-големи и сърдечни комплименти.
Разбира се, клинът трябваше да е червен.
Да си знаеш, когато избираш следващия път.

# 2 076
Всички познахте  днес. Да вземете да ми кажете и по едно число да пусна едно тото. Simple Smile.

# 2 077
Ауууу, разбуних темата с клинчето😅😅 Савова си е мадама, просто ползва "помощни материали" 😅😅

# 2 078
Savova,
Подозирам, че снимката е крадена от сайт за бельо и само я представяш за своя
Ако беше видяла снимката, това мнение нямаше да го напишеш. Чак ме е яд колко бързо я затри Савова.
Simple Smile

# 2 079
Savova,
Ако беше видяла снимката, това мнение нямаше да го напишеш. Чак ме е яд колко бързо я затри Савова.
Simple Smile

Много е добре Савова, но около мен има много, които са много по-добре от Савова та , това възхищение ми идва в повече.....

# 2 080
Мхм. Никак не са малко 50 годишните с подобни физически данни. Факт! И моите са от сайт за бански 😂

Последна редакция: чт, 25 авг 2022, 07:54 от MagniМ

# 2 081
Явно за пореден път няма да оценя Савова..))

# 2 082
Анонимен, даже в темата е пълно с жени с по- добри физически данни.
Въпроса беше съвсем друг. Wink

# 2 083
Магни, най-важно е как ти се харесваш и възприемаш. Мнението на роднините и партньора е без значение за толкова лични неща. Странно ми е когато се пита или коментира как и дали човекът до нас одобрява избора ни на прическа, цвят на косата и т.н. Simple Smile
Е, щом е нещо ново за нея определено прическата е била тема на разговор в семейството. На мен лично би ми било полезно да разбера как ме възприемат близките с нова не типична за мен прическа.

# 2 084
Savova,
Simple Smile

MagniM,
Видях снимката и тя заслужава най-сърдечни комплименти (което удобно липсва в цитата ти).

Останалите опити да се прави цитономазка на Savova са от чисто заяждане и нежелание да се признае, че изглежда перфектно (за пореден път).

А това, което съм написала аз е хумор (което ако се следи дискусията е видно)…

Последна редакция: чт, 25 авг 2022, 07:50 от Аня

Общи условия

Активация на акаунт