Отговори
# 1 800
Благодаря за напътствията за ваниловото сако. Основните ми притеснения бяха(и все още подсъзнателно са), че при комбинация с чисто бяла блуза, то сакото ще изглежда мръсно, пожълтяло и неподдържано. Дадохте ми кураж.

# 1 801
Maroonka Аз не живея в България и дори не говорех за жени, живеещи в България или за българки в чужбина. Такива има и от други националности, дори не източноевропейки. Няма такова нещо като превантивно слагане на ботокс, ако човек знае как работи той и какво е.

И да, всичко, което не е естествено е тунинг. Не всеки тунинг е фрапантен или грозен, нo това не го прави по-малко тунинг. Изброеното не бяха една или две процедури, все пак.

Последна редакция: пн, 22 авг 2022, 14:26 от Анонимен

# 1 802
Деси, дъщеря ти лекар ли е? Поздравления ако е така!
Дез, не ми пречи никой на мен, аз съм много толерантна. Просто го отбелязвам. Не ми е много приемливо плюенето на родината от емигранти, но не визирам теб.

# 1 803
  • София
Ако някоя естетическа корекция се забелязва от непознати хора, значи мярката е премината.

# 1 804
От това, което съм виждала Maroonka има завиден цвят и форма не само на косата, но и на лицето. Поддържана кожа, нежен овал, гладкост и свежест (дори и при закрит фейс) - състоянието и здравият вид на кожата винаги личи.

Така че предполагам има повече доверие на специалисти, отколкото на есета по темата, както и че на резултата помага или ведър характер, или младо гадже.

Последна редакция: пн, 22 авг 2022, 14:58 от Аня

# 1 805
.

Последна редакция: пн, 22 авг 2022, 18:14 от De Si

# 1 806
Подкрепям Аня, че за хубавата визия помага най вече ведър и оптимистичен характер. Млади мъже не харесвам. Някак го свързвам с майчинството и все си мисля, че тоя трябва да го отглеждам и автоматично ми изчезва интересът...
Деси, браво! Щом си изучила децата, сега ти остава само да се радваш на лайфстайл. Дай боже и аз да отгледам успешни деца...

# 1 807
Аз съм омъжена за по-млад от мен мъж, не е някаква заслужаваща внимание разлика, но е разлика. След 2 седмици стават 17 години брак. И тайно, и явно се надявам на още много по 17.

# 1 808
  • София
Скрит текст:
Правила съм много неща по лицето си - ботокс слагам от 10г, филъри в назо, устни, слепоочия, конци веднъж, блефаропластика, Радиес наскоро… общо взето всичко, което ще ми освежи вида, но с много, много мярка.
Нито една от процедурите не ми личи на живо, че е имало някаква корекция, нещо изкуствено или нещо не на място, просто хората си мислят, че съм между 30-35г макс.
Винаги личи. Винаги. Няма начин да излъжеш природата.
Аз тук бих добавила, че на 43 години една жена може да изглежда перфектно естествено и като изброи дамата какво си е правила, аз реших, че е 55+
Точно така е, на 43 повечето жени изглеждат много добре само с пазене от слънце, хидратиращи кремове, маски и козметичен масаж на лицето.
Да Simple Smile, и с щастие в очите.

# 1 809
Eдна жена, освен от образованието, обноските, семейството, кариерата, хобитата, интересите и моралите си, е дефинирана още и от качеството на мъжете, които допуска в спалнята си/дома си/живота си.
Сега си помислете какво е качеството на последните (трима) мъже, с които сте били. Или един… единствен.
Ето, това сте вие.

* думата емигрант е различна от думата имигрант. Етикетите са нещо, с което трябва да се внимава. Не само във форума.

Последна редакция: пн, 22 авг 2022, 15:14 от Аня

# 1 810
Ботокс съм слагала 2 пъти на гневната, през година. Почнах на 49 и понеже е много изразена, няма ефект на порцеланово чело, остава си видима. Слагала съм филър в назолабиалните веднъж, 2 пъти в скули и веднъж на сълзните канали, 2 пъти на устните. Ако не кажа, че съм правила нещо, не се забелязва. Само да си оправя болежките, пак ще правя нещо, че отслабването ми разказа играта. Ще решим заедно с докторката кое е най-належащо.

# 1 811
Похвалвайте и докторките де! Е така, ако се замислим за някоя процедура да имаме препоръка!
Мен ме е страх, признавам. Но не се знае какво ще дойде с времето до глава.

# 1 812
Абе аз може да се чувствам на 18, ама бръчките са си ми на 50. 😂

# 1 813
Eдна жена, освен от образованието, обноските, семейството, кариерата, хобитата, интересите и моралите си, е дефинирана още и от качеството на мъжете, които допуска в спалнята си/дома си/живота си.
Сега си помислете какво е качеството на последните (трима) мъже, с които сте били. Или един… единствен.
Ето, това сте вие.

Абсолютно съгласна! Все едно аз съм го писала!

# 1 814
  • тук-там
Ботокс съм слагала 2 пъти на гневната, през година. Почнах на 49 и понеже е много изразена, няма ефект на порцеланово чело, остава си видима. Слагала съм филър в назолабиалните веднъж, 2 пъти в скули и веднъж на сълзните канали, 2 пъти на устните. Ако не кажа, че съм правила нещо, не се забелязва. Само да си оправя болежките, пак ще правя нещо, че отслабването ми разказа играта. Ще решим заедно с докторката кое е най-належащо.
А ако спреш поддръжката, по-зле ли става от преди корекциите или?

Общи условия

Активация на акаунт