Отговори
# 1 995
  • някъде под слънцето...
И кожата се изчиства , и контура   на лицето се "дърпа"  и падналия клепач се повдига....
Но ако се върнат старите навици всичко се връща отново

# 1 996
  • София
За мен житният режим е ужасен садизъм. Не бих си го причинила.
По-добре да си ходя дебела.

Последна редакция: ср, 24 авг 2022, 14:28 от змия

# 1 997
  • някъде под слънцето...
Няма лошо.Въпрос на гледна точка, приоритети  и  светоусещане.
Ако човек не е ок с нещо, то по добре да не си го причинява .
Както писах по напред най важно е човек да е в мир със себе си.

Последна редакция: ср, 24 авг 2022, 12:57 от sl

# 1 998
Hells Bellz, правила ли си изследвания - щитовидни, за инсулинова резистентност? Килограмите не са драстично много, но ако са само в горната част на тялото, не е добре.
Аз, като тренирах силово, съм стигала до 60 кг и изглеждах по-добре, отколкото сега 49 кг.

# 1 999
Няма да си споделям килограмите, че само като напиша цифрата и се стресирам. Снощи се върнахме от България и на натрупаните вече (видяхте ме с роклите) съм сложила още два. Ще си организирам ежедневието по-добре и ще се върна към тренировките. Междувременно, докато чакахме забавен полет на софийското летище букнах четири дни в Маракеш. Мароко ми е тръпка отдавна. Сега се надявам да съм свалила малко до Новмври и да изглеждам прилично на снимките.

# 2 000
И кожата се изчиства , и контура   на лицето се "дърпа"  и падналия клепач се повдига....
С кое? Може ли линк към този режим? Благодаря!

# 2 001
Възрастта не е извинение за нищо. Ако някой не е щастлив с килограмите си, съветвам го да направи нещо по въпроса, а не да меънка. Мантри от сорта на важното е да си в мир със себе си, не минават когато вече си прекрачил границата и не се харесваш толкова дебела.
Някой по- назад беше пуснала снимка как изглежда с 80 кг и 160см, но и това е относително. Всеки дебелее по- различен начин и няма място за сравнение.

# 2 002
Да се включа в темата ненадейно Simple Smile да питам за този крем (и/или друга козметика на ISDIN, ако някой е ползвал), какви са отзивите Ви? Най-общо какво усещане оставя върху кожата.
ISDIN са съвременни продукти, формулирани за различни кожи, но какво усещане ще остави върху лицето даден продукт зависи основно от това какъв е типа кожа и в какво състояние е, както и какви количества се ползват и каква козметика си натрупал под него. Бърз пример - една богата формула ще попие бързо и без остатък върху лицето на приятелката ми със суха кожа, но върху моята смесена през лятото може и да не попие и да я усещам като некомфортен и за мен продукт, етц. Същият продукт ползван през по-студен сезон може да е много по-приятен за мен. Та се налага и да познаваш кожата си и да си направиш домашното преди да купиш, не става само с една гола препоръка от приятелка!

Друг ISDIN сънскрийн от това лято, който си взех препоръчан ot SL е този:

Последна редакция: чт, 25 авг 2022, 00:45 от Agent Provocateur

# 2 003
Всеки дебелее по- различен начин и няма място за сравнение - няма как да не се съглася с това.
...

Последна редакция: ср, 24 авг 2022, 18:38 от MagniМ

# 2 004
  • някъде под слънцето...
И кожата се изчиства , и контура   на лицето се "дърпа"  и падналия клепач се повдига....
С кое? Може ли линк към този режим? Благодаря!
Само да уточня, че не са временни диети, за сваляне на килограми .
Житния Режим на Учителя
https://jr.bratstvoto.net/
Лечебния глад на Лидия Ковачева.
https://knizhen-pazar.net/sold_products/books/1046367-tselebniyat-glad

# 2 005
Костната структура има много голямо значние за това как дадени кг изглеждат върху определен човек.
Аз съм 160 см, грацилна структура. Когато съм 48-49 кг се харесвам, на 54-55 кг (които по принцип са препоръчителни за моята височина) се търкалям, отимвам огромни бутове, а очите ми се скриват в бузи Simple Smile

# 2 006
  • София
Възрастта не е извинение за нищо. Ако някой не е щастлив с килограмите си, съветвам го да направи нещо по въпроса, а не да меънка. Мантри от сорта на важното е да си в мир със себе си, не минават когато вече си прекрачил границата и не се харесваш толкова дебела.
Някой по- назад беше пуснала снимка как изглежда с 80 кг и 160см, но и това е относително. Всеки дебелее по- различен начин и няма място за сравнение.
Кажи ми какво точно да направя, когато се храня с калориен дефицит и не мога и малко упражнения да правя?

# 2 007
Аз не обичам да чета. Работата ми е свързана с много четене и анализиране на прочетеното и в свободното си време предпочитам да спортувам. Честно казано не се притеснявам дали съм проста.

# 2 008
Витаминче_ , права си за костната структура. Напълно е възможно при еднакъв ръст, хора със значителна разлика в килограмите да  изглеждат еднакво добре.
Примери в темата - бол Simple Smile.
При мнозинството обаче, без някаква системна двигателна активност, (не е задължително да е фитнес) неминуемо се влошава мускулният тонус, отпуска се кожата, и с течение на годините започва да страда и визията въпреки, че килограмите може да са перфектни и постоянни от десетки години.
В общият случай си трябва някакво движение,  за хората които основно работят на бюро. Ако си велокуриер, разбира се че може и да пропускаш допълнителният спорт Simple Smile.
Hells Bellz, по описние май си фигура тип "ябълка". Може да разгледаш предложенията за такъв тип фигура и да подбереш елементите, които ти допадат.
Иначе добри  препоръки са ти дали момичетата. Бих добавила, вместо да се опитваш да скриеш недостатъците, което не винаги е възможно, по - добре да  подчертаваш добрите си страни.
sl , ще  прочета за житният режим,  макар че доколкото видях през цялото време трябва да си без кафе и алкохол, което не ми допада.
Reunion, ако искаш мога да ти изпратя лечебната физкултура, която изпълнявам всяка сутрин откакто съм оперирана. Много е подходяща за хора с болки в гърба и кръста. Ориентирана е към изграждане на мускулен корсет, така че и корема се стяга без да  полагаш някакви големи усилия.

Последна редакция: чт, 25 авг 2022, 01:38 от pep_si

# 2 009
G&B, с нетърпение очаквам снимки от Маракеш! Мароко ми е на челно място в списъка. Планирам догодина през октомври.  Имам надежди и за март, ще видя.

Общи условия

Активация на акаунт