Отговори
# 2 010
Мароко и на мен ми е списъка, но преди това Йордания...

# 2 011
  • София
Пеп-си, прати ми, но аз имам болки и като дишам.

# 2 012
Pep-si, и  на мен прати, моля! Simple Smile

И аз съм с ръста на Витаминче, но на 48кг изглеждам като терминално болна... Не че се харесвам дебела, но само последните трупнати 5кг около корем-паласки-гръб са ми в повече и ми пречат, иначе всичката маса ми е на масивни крака с голям прасец (от дете, а с бременноститепък съвсем). След скъсаните мускулни влакна в прасец (долу до ахилес) миналото лято съвсем се обездвижих... а и да не подценяваме генчето в тази ни възраст, което въпреки борбата ми до тук бие към структурата на баба и майка...
На последните снимки на които сте ме виждали съм около 70кг.

# 2 013
Качвам ги направо в темата. Чудесни са, хем си лежиш, хем се упражняваш Simple Smile.
Аз съм започнала с по 3 повторения от всяко, като постепенно стигнах до 20 и така си ги изпълнявам всяка сутрин. Отнемат около 15 мин.

# 2 014
  • София
Аз в момента задържам вода и чакам да ми мине. Днес съм на кафета, салата и 10 хил крачки +.

# 2 015
Аз преминах на еднодневно хранене и за две три седмици свалих 2-3 кила, даже в Гърция се удържах да не се тъпча с вкуснотии.

# 2 016
  • тук-там
Качвам ги направо в темата. Чудесни са, хем си лежиш, хем се упражняваш Simple Smile.
Аз съм започнала с по 3 повторения от всяко, като постепенно стигнах до 20 и така си ги изпълнявам всяка сутрин. Отнемат около 15 мин.
Мерси! А за ръце нещо?

# 2 017
pep_si, благодаря за упражненията! От утре ги почвам.

Правех по 200 коремни преси, но сега със зор стигам 20 и усещането не е от най-приятните, а и предпочитам да "спортувам" с книга на дивана, благодарейки, че не ми се налага поне с килограми да се боря.
Но за обездвижването на гърба определено ще взема мерки, без да ми се налага да се потя и да ставам от леглото. Wink Simple Smile

Последна редакция: чт, 25 авг 2022, 10:12 от Sysly

# 2 018
От коремни преси файда никаква.

# 2 019
mtz, нямам за ръце. Това е специализиран комплекс за хора с проблеми в кръста и гърба, ориентиран към изграждане на мускулен корсет. Може би трениращите момичета могат да  препоръчат нещо.

# 2 020
От коремни преси файда никаква.
При мен учудващо имаше. Определено стяга бедра, корем и гръб, а понеже ги правех с "гребане", което включва и ръцете, ефекта  беше поразителен, поне при мен.

Диети с гладуване не мога да спазвам. Огладнея ли направо освирепявам и ще ухапя първият мернал ми се пред очите. Само ако мооого се изпусна - повече от 5 кг., минавам на разделно хранене, но гладна - абсурд.

# 2 021
Е как коремните преси ти стягат бедрата? Да не би да бъркаш упражненията?

# 2 022
  • София
МТЗ, в темата за йога има и за ръце. Не мога да дам линк, но мисля, че го качих на първата страница.

# 2 023
Е как коремните преси ти стягат бедрата? Да не би да бъркаш упражненията?
Когато не се сключват ръцете на тила, а се движат като при гребането, а краката се сгъват съвсем леко в коленете, напрежението се прехвърля в бедрата. Сама усетих, че така натоварвам повече мускули и спрях с чистите преси, а си ги нагодих към моите нужди и физическа възможност. Класическата преса много натоварва гърба, поне при мен.

# 2 024
  • тук-там
МТЗ, в темата за йога има и за ръце. Не мога да дам линк, но мисля, че го качих на първата страница.
Кой от всичките линкове там? На мен ми трябват леки упражнения за хора със здраводловни проблеми. Тези на пепси са ми ок. Търся и за ръце.

Общи условия

Активация на акаунт