Отговори
# 2 085
И аз не я видях Савова. За мен една жена, след като на 46 години може да гледа бебе, заслужава адмирации, без значение от визията. Аз съм толкова уморена понякога, че нямам сили да стана, камо ли бебе да дондуря.

# 2 086
Изпуснах я Савова за пореден път, но адмирации от мен за всички прекрасно изглеждащи дами в темата, които успях да видя и пожелания за хубав и спокоен ден! Flowers Hibiscus

# 2 087
Аз я видях Савова - красиво и тренирано тяло без никакво съмнение.
Но не обичам да коментирам външния вид на хората и рядко го правя. Красотата е много повече излъчване, поведение, пропорции, финес , отколкото просто някакви мерки и теглилки.
Има едни теми, които доброто възпитание не позволява да се коментират - тегло, външен вид, цвят на кожата, доходи, имоти, религия и политически пристрастия. Гледам да се въздържам и аз.

# 2 088
Няма нищо по-нормално от това да похвалиш и да направиш комплимент, когато има защо.

# 2 089
Савова, както винаги не те видях въобще, но те харесвам и без да съм те виждала.. Сериозна съм.

# 2 090
Аз също обичам да правя комплименти на жените, че и на мъжете и не виждам нищо лошо в това. На мен също ми правят често комплименти и ми става приятно. Участвам в един нов проект, с непознати за мен хора и за да сближим екипа, направихме обучение: работа в екип. Там трябваше всеки да каже нещо позитивно за другият до теб. Жената, която трябваше да каже нещо за мен, не беше работила с мен никога, макар да сме в една сграда и ми каза: не те познавам, нищо не мога да кажа за теб, освен че си изключително елегантна жена, с прекрасно подбрани дрехи. Стана ми супер приятно, още повече че не съм го почувствала като фейк коментар.

# 2 091
Още ли е тема за разговор моята коса? Simple Smile
Скрит текст:
Магни, най-важно е как ти се харесваш и възприемаш. Мнението на роднините и партньора е без значение за толкова лични неща. Странно ми е когато се пита или коментира как и дали човекът до нас одобрява избора ни на прическа, цвят на косата и т.н. Simple Smile
Е, щом е нещо ново за нея определено прическата е била тема на разговор в семейството. На мен лично би ми било полезно да разбера как ме възприемат близките с нова не типична за мен прическа.
Не е била ново за мен, в края на 30те също бях с коса до раменете. Както съм била с два сантиметра дължина тъмно кестенява, червена, на каре, на пластове и т.н. Последните 10 години я оставих да расте и подрязвах само връхчета на 6 месеца. Написах голяма промяна заради многото предложения, които ми бяха направени към този момент, а не като цялостна визия.

Скрит текст:
През далечната 2009 г

Аз пък не харесвам оформените прически. На моето лице само ще подчертая възрастта ми. Перхидроленото русо може да не е актуално и да създава кофти асоциации, но това е моят избор.
Да продължим със стила, моля!

Последна редакция: чт, 25 авг 2022, 10:44 от MagniМ

# 2 092
Ако за всички теми ще е невъзпитано да се обсъждат- да се затваря форум и всички теми тогава.

# 2 093
Ей, от рано сте се подхванали, а жената си е направила упражненията и сега доволна, пие кафе.
Моля, за една поощрителна похвала пред стоя, че не съм правила физически усилия на помня от кога. Relieved

Никого не успях да видя, но и не държа да разглеждам снимки. Тук ми е приятно да обсъждам интересни женски теми, да обменям опит и идеи, не да правия разбор по снимка.

На Савова и аз съм фенка.  Много я харесвам и без снимка. Relieved Понякога ми иде да я удуша, но в повечето пъти искрено ѝ се кефя на прямотата и откровеността, за които даже мъничко ѝ завиждам.

Магни, имам чувството, че от някъде те познавам след като те видях на снимката с къса коса, но по-вероятно е да ми приличаш на някого.

Последна редакция: чт, 25 авг 2022, 09:22 от Sysly

# 2 094
Аз пък задочно познавам дама, която по моите представи е двойничка на Савова. Както си я представям визуално, като предполагаеми години и визия. Но само на нея мога на лични да кажа как да я види, защото не е лоялно да показвам на всички човек, който сам не се е показал тук.

# 2 095
Коя е Савова 😳🤔
От прочетеното - ако гледа бебе над 40 г- браво! На 40 и няколко майка ми стана баба за първи път и много ми помагаше, само отбелязвам и че това си и голяма помощ и оценявам много !

Само не разбирам какво общо има времето за тренировки(3-4 часа в седмицата),  що годе разумно хранена и какво ни се случва в живото като стрес, ежедневие, задължения - всички си ги имаме на главата 🤗
Оправдания много , до мотивация и нагласа са много неща!

# 2 096
  • тук-там
Уф, и аз изпуснах Савова. Блейка!

# 2 097
  • пустинята Гоби
Коя е Савова 😳🤔
От прочетеното - ако гледа бебе над 40 г- браво! На 40 и няколко майка ми стана баба за първи път и много ми помагаше, само отбелязвам и че това си и голяма помощ и оценявам много !

Само не разбирам какво общо има времето за тренировки(3-4 часа в седмицата),  що годе разумно хранена и какво ни се случва в живото като стрес, ежедневие, задължения - всички си ги имаме на главата 🤗
Оправдания много , до мотивация и нагласа са много неща!
По-невъзпитан коментар - здраве му кажи.

Последна редакция: чт, 25 авг 2022, 09:36 от 🌹 Mimi Rose 🌹

# 2 098
Изобщо не съм съгласна за това с гена. Просто ми звучи като оправдание. Винаги съм била с корем. Цялата ми рода от женски пол е с такава структура - корем, цици, паласки и напълняване в горната част на тялото. Даже имам краката на майка ми - с широки колена и много слаби прасци. Преди няколко години с тренировки и лек режим /не съм пазила диети, мразя да гладувам и да броя калории /, свалих корем и паласки, даже прасци и предмишници направих. И това въпреки разни заболявания и премено. Та толкова за гена от мен, че другаде ме изядоха за подобно изказване. 😂

# 2 099
Браво, Olia!
Аз не приех коментара за Савова невъзпитан. Напротив за похвала, че човек на 40 и нещо може да е майка и  очевидно да изглежда отлично.

Общи условия

Активация на акаунт