Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви видове продукти предлага сайтът AboutYou.bg?
Какви видове отстъпки са налични на сайта AboutYou.bg?
Какви са опциите за връщане на закупените продукти?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви видове продукти предлага сайтът AboutYou.bg?
-
Какви видове отстъпки са налични на сайта AboutYou.bg?
-
Какви са опциите за връщане на закупените продукти?
-
Какви са проблемите, свързани с поръчките от сайта AboutYou.bg?
-
Как мога да добавя допълнителни кодове?
Изглеждат много добре!
Аз, мисля, че точно от теб ги загледах, когато сподели за тях
Казах си, щом гуруто на обувките е доволна, няма начин да са калпави, трябва да ги взема

За тази кройка трябваше да вземат някой по-твърд плат, за да може да държи форма, а тук платът е супер тънък, изкуствен, мачкащ се, евтино изглеждащ. Много се издразних, за тази рокля най ме е яд. Роклята не Селектед Е от много приятен мек плат, който няма еластичност. Само че е огромна, широка. Има прикачено коланче, а аз мислех, че е с ластична талия. Дори с колан изглежда ужасно. Роклята на Мела Лондън - ами аз бях убедена, че поръчах синя. Много съм смотана. Толкова искам синя рокля, че вече всичко ми синее ли, не знам. Като цяло е хубава, но не е за моята фигура, изглеждам безформена с нея, нищо че има коланче за да се подчертае талията. Бяло синя рокля на Дороти няма еластичност, и изглеждам като калъфка за възглавница с нея. Сложих и колан, но не оправя положението. Нещо сбъркано има в тази рокля, но не ми се умува какво. Роклята на Уолис е чудесна, от супер меко и готино трико. Но ръкавите така са зашити, че стърчат нагоре, настрани, бе комично изглеждам с такъв модел. Много е удобна, и много ме е яд на тези ръкави 

Много са комфортни на първо четене