Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 9

• 40 679
  • 740
  •   1
Отговори
# 15
Азалия, ох, аз и на белите точа лигите, но много пари са Sad Изглеждат много добре! Heart Аз, мисля, че точно от теб ги загледах, когато сподели за тях Simple Smile Казах си, щом гуруто на обувките е доволна, няма начин да са калпави, трябва да ги взема Simple Smile

Lemy, пъпешово яке е убиец Heart Eyes
Скрит текст:
Между другото, ето тези поръчах Simple Smile Нито една не съм счупила, отдъхнах Simple Smile

Аз получих днес една част от поръчката ми, но такава греда ....

Ботите са удобни, стават за широк крак. Всъщност, много ми харесаха как изглеждат. Пристигнаха без кутия, но нямат дефекти. Цената е без коментар.
Полата е хубава, имам вече две подобни в други цветове, специално тях за себе си знам, че ми трябва 44 номер, за ми стои добре.
Всичко друго заминава обратно. Ризата е ок (италиански номера май има тази марка), но цветът не отговаря въобще, някакъв тъмен беж е. Рокля-риза на Дороти, както винаги, е от много хубаво трико, и е много симпатична на живо, но има гадни ластици на ръкавите, които ми стягат много. Лилавата рокля е страхотен модел, но изглежда потресаващо евтина. Не 40, ами и 10 лева са й много! А ги продават на по 80 лв. Поне да бяха се постарали малко да я ушият както трябва! Шев на талията така ушит, че усукан, че....Animal See No Evil За тази кройка трябваше да вземат някой по-твърд плат, за да може да държи форма, а тук платът е супер тънък, изкуствен, мачкащ се, евтино изглеждащ. Много се издразних, за тази рокля най ме е яд. Роклята не Селектед Е от много приятен мек плат, който няма еластичност. Само че е огромна, широка. Има прикачено коланче, а аз мислех, че е с ластична талия. Дори с колан изглежда ужасно. Роклята на Мела Лондън - ами аз бях убедена, че поръчах синя. Много съм смотана. Толкова искам синя рокля, че вече всичко ми синее ли, не знам. Като цяло е хубава, но не е за моята фигура, изглеждам безформена с нея, нищо че има коланче за да се подчертае талията. Бяло синя рокля на Дороти няма еластичност, и изглеждам като калъфка за възглавница с нея. Сложих и колан, но не оправя положението. Нещо сбъркано има в тази рокля, но не ми се умува какво. Роклята на Уолис е чудесна, от супер меко и готино трико. Но ръкавите така са зашити, че стърчат нагоре, настрани, бе комично изглеждам с такъв модел. Много е удобна, и много ме е яд на тези ръкави Sad Роклята на Вила е умалена, и определено не е за по-голям бюст. А пък толкова хубаво изглежда на живо. Ех.. Sad

А тук оставям малко снимки от обувки, които оставих от предната поръчка.
Скрит текст:
Много ги харесвам, но не мога да разбера, дали ще се поотпуснат (изкуствена кожа)

Тези от днес (очаквам същите в черно)

Апреските на Дороти (реших да ги запазя, въпреки, че не са изцяло с пухкавото вътре, а само отгоре. Много са комфортни.

Ниски Тамариси. Вътре са меки на пипане, и учудващо комфортни като цяло.

И ботушки, които стават за прасец на прасьо Joy Много са комфортни на първо четене Simple Smile

# 16
  • София
Аз пък влизам да се оплача как ме ядосаха. Вчера получавам мейл, че единият артикул (бански) от едната ми поръчка не е наличен и няма да го изпратят. Влизам в сайта- банският си е там и има размер. Обаждам се по телефона, момичето ми каза- напишете мейл. Написах веднага. Днес, 24ч след изпращането на мейла нямам все още отговор и се обаждам пак. Поискаха ми референтния номер на запитването и обещаха да получа отговор днес. И получих ето това:

Благодаря ти, че се свърза с екипа на ABOUT YOU. Напълно разбирам ситуацията ти и това как те е накарала да се почувстваш. Ще се радвам да ти съдействам.

За съжаление в момента нямаме налични ваучери. Когато получим и ако артикулът все още е наличен ще ти предоставя, за да можеш да го поръчаш на първоначалната цена.

Оставам на твое разположение в случай, че имаш други въпроси.

Ами много е дразнещо, чак се чудя да взема ли двете поръчки, които чакам или да кажа на куриера да си им ги връща.

# 17
Азалия, розовите Раvement бях сложила в любими, гледах ги, гледах ги и не ги поръчах накрая. 🙄
Есме, много са хубави чашите. Аз от Синсей поръчах пет чифта дънки, един розов джегингс и един клин, и оставих само джегинса, другото не ставаше.

# 18
Lemy
Скрит текст:
Не харесвам дрехите от Синсей, сигурно съм попадала само на калпави неща. Купих една пижама, и цветовете паднаха след няколко изпирания, изглежда сега потресаващо зле. Чорапи поръчах, от домашните, меки, те пък така се разпънаха, че ги губя, ако вървя без чехли. Чорапи за съпруга поръчах, те пък такива изскуственяци, че ... И след няколко опита спрях. Поръчвам от там спално бельо (макар, че не е кой знае какво качество, десените им са хубави), чаршафите с ластик много харесвам, нещата за дома вземам, дреболии като диадеми, например. Това също поръчах днес, много са сладурски, нищо че са детски Simple Smile

две възглавници и одеяло. Аз съм си пораснало дете Simple Smile Вземах и от украсите коледни, но късно се сетих да гледам там, вече след Нова година, беше опоскано всичко Simple Smile

milasara, много е неприятно Sad И на мен ми обещаха код за обърканите пуловери, но не са изпратили нищо.

Пък за банските, сега се сетих - днес разглеждам банските на Ласкана, нали, понякога пускат някой размер доста по-намален от другите. И отварям аз точно такива, оглеждам, какво би ми паснало. Цените, които видях, много добри - 20, 30 лв... Отварям, оглеждам, слагам в количка. В рамките на 15на минути става всичко. Отивам в количката - абсолютно всичко е с доста по-голяма цена. Връщам се на страниците на банските - гледам, и там са променени цените. Ама че хора! И едно кожено яке гледах, вчера 260 лв (не че бих го взела за тази цена), днес 309.

# 19
Lemi Страхотни находки.

Давам отзиви, нещо нищо почти не харесах на живо:

Две рокли, които за сега  смятам да задържа:

На първата материята ми допада, въпреки че леко прозира. Втората става за тези пари. Не е нещо особено.

Една рокля, която обаче ще помисля. Половинката каза, че съм много екстравагантна Joy Аз съм с не малък бюст и с това деколте всичко се разкрива. Има опции, но тези от страни ми идват много големи.
Скрит текст:

Една жилетка, която не е нищо оосбено. И тя в графа за размисъл.

Няколко рокли, които ще връщам.

Малки са ми първите две. Плетената ме боцка. Раираната не ми допада как е ушита. На последната също материята, модела и дължината не са моите.

И стигаме до обувките

Тези на Columbia са много умалени. Червеното е по-скоро розаво. За Adidas пишеше да се поръча номер по-голям, ами леко са ми широки и големи. Леко похлопват и мисля да ги връщам.

И за половинката, като нищо не му стана и ще връщам :

Гледам пипат по цените и са вдигнали на някои артикули цената.

Последна редакция: ср, 27 юли 2022, 20:46 от Пълнолуние

# 20
  • Бургас
Благодаря за ботите. Заспаха на сина ми. Много са хубави, не бях купувала нищо на Superfit.
Блузата- голяма и обикновена. Връщам.
Якето също ми е голямо, но ще го предложа на майка ми. За цената си е хубаво. Остава за сега.

Суичъра... Остава. На мен ми допада дължината.
Грейката е свръх дебела. Малка ми е, а само с тениска я пробвах. За - 50 градуса, ще е перфектна. Ще я връщам.
Кройката на якето ми харесва. Леко вталено. Отговаря си на размера. Остава.

# 21
  • гр. София
Момичета, има ли инфлуенсърски код за над 100 лв?

# 22
Азалия, розовите Раvement бях сложила в любими, гледах ги, гледах ги и не ги поръчах накрая. 🙄
Ами... Не искам да те разочаровам, но можеш само да съжаляваш. 😊

# 23
Момичета, има ли инфлуенсърски код за над 100 лв?
SIMEONA15 валиден още 37ч.

# 24
Азалия, ех, лоша си 🤪
Пълнолуние, ако е само заради деколтето остави си я и си я носи. 🤪
Имах блуза с подобно деколте, сега съм си я оставила някъде из гардероба само за спомен, защото вече не мога да я нося.

# 25
Днес и утре има код - 15MARTA

# 26
  • гр. София
Благодаря. Поръчах си 2 артикула.

# 27
  • София
Момичета, от вчера като се опитам да добавя в кошницата продукт ми изписва "за съжаление изникна неочаквана грешка. Продукта не беше добавен в кошницата". Това от компютъра.
От телефона става. Ако изчистя кеша, ще ми се загуби ли всичко от любими?

# 28
Asmegin, аз досега не съм попадала почти на нищо читаво от Синсей, и чаршафите които поръчах ги върнах. И вече се отказвам от поръчки от този сайт.

# 29
Lemy, чаршафите им са с компромисно качество, а домашни потреби за мен са си ок. Естественно, имам едно на ум. Но дрехи - твърдо не Simple Smile

Момичета, имам питане, връщали ли сте артикул в найлон, който не е за съответна дреха? Искам да върна почти цялата вчерашната неуспешна пратка, но на едната от роклите съм й затрила найлона някъде и не мога да го намеря. Досега не съм го правила, и се чудя, някой има ли подобен опит?

Общи условия

Активация на акаунт