АПРИЛСКИ БЕБЧЕТА 2023

• 54 912
  • 622
  •   1
Отговори
# 105
Sandra, няма ли как да отидеш на преглед? Обади се на лекаря или пък в някой спешен кабинет? Ти била ли си на преглед до сега? При първият преглед се ходи за да се види дали ембриона е в матката.

# 106
Sandra, няма ли как да отидеш на преглед? Обади се на лекаря или пък в някой спешен кабинет? Ти била ли си на преглед до сега? При първият преглед се ходи за да се види дали ембриона е в матката.

Не живея в България. Последно ходих в България миналата година. Иначе вчера звънях на няколко гинеколожки, приемат чак от септември. Днес няма никъде никой, евентуално от вторник, ако въобще има часове. Побъркала съм се. Имам някакви спазми с яйчниците, било то ляв или десен и не мога да си запазя час за преглед. Не знам такива спазми нормални ли са или не? 😔😔😔

# 107

Не живея в България. Последно ходих в България миналата година. Иначе вчера звънях на няколко гинеколожки, приемат чак от септември. Днес няма никъде никой, евентуално от вторник, ако въобще има часове. Побъркала съм се. Имам някакви спазми с яйчниците, било то ляв или десен и не мога да си запазя час за преглед. Не знам такива спазми нормални ли са или не? 😔😔😔
Нормални са. Не се притеснявай.  Пий но шпа ако имаш.

# 108
Нещо друго, което искам да питам. При всички ви ли е имало кратко прокървяване няколко дни преди цикъла, защото при мен нямаше и все още няма пу пу!  Извинявам се, че така питам, но предвид ситуацията, освен от вас, за сега няма откъде да получа необходимата информация. ❤️ Силно се надявам всичко да е наред. Това забавяне на прегледа ме притеснява още повече.

# 109
Не е задължително да има кървене, при повечето даже май няма. Имала съм само пмс симптоми около цикъла...

# 110
Не е задължително да има зацапване. Възможно е, но не е задължително.

# 111
Благодаря ви много, успокоих се малко, че в чужбина часовете за лекари не са много от днес за утре и се бях притеснила. За сега нямам спазми в яйчниците, не знам въобще дали е от там, защото четох че те спират да произвеждат естествено яйцеклетки, само съм подута много. Четох, че за извънматочната бременност са доста по-сериозни симптомите. Да се надявам, че всичко ще е наред. Благодаря ви!  ❤️

# 112
Момичета бихте ли ми казали, ако знаете дали може да се яде риба?

# 113
Да, но не всеки вид, трябва да има ниско съдържание на Меркурий в нея, може най-вече сьомга и риба тон, доколкото прочетох.

# 114
Рибата тон не, тя е сред рибите с най-много тежки метали. Общо взето колкото по-малка е рибата, толкова по-добре. Херинга, сардини, аншоа, пъстърва са с по-малко тежки метали.
Ето една инфографика

# 115
Рибата тон не, тя е сред рибите с най-много тежки метали. Общо взето колкото по-малка е рибата, толкова по-добре. Херинга, сардини, аншоа, пъстърва са с по-малко тежки метали.
Ето една инфографика

[/quote
Риба тон от консерва може.

# 116
На мен ми казаха - риба тон само от консерва . Като цяло риба не повече от 2 пъти седмично.  Сьомга,  пъстърва,  лаврак.

# 117
Да, моят лекар направо ми каза да се въздържам от риба Simple Smile И АРТ лекарката ми беше на същото мнение. Така че аз за себе си съм решила, че ще си я спестя. Не че съм и фен и по принцип.

# 118
  • София
Да, но не всеки вид, трябва да има ниско съдържание на Меркурий в нея, може най-вече сьомга и риба тон, доколкото прочетох.

Меркурий е планета, живак е това за което се притесняваме 🤣

# 119
Да, моят лекар направо ми каза да се въздържам от риба Simple Smile И АРТ лекарката ми беше на същото мнение. Така че аз за себе си съм решила, че ще си я спестя. Не че съм и фен и по принцип.
Това пък за сефте го чувам. Доколкото знам  е полезно  да се консумира  1-2пъти седмично

Общи условия

Активация на акаунт