АПРИЛСКИ БЕБЧЕТА 2023

• 55 146
  • 622
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте, някоя от вас де е, или да е била с предлежаща плацента тоталис?
И евентуално какво казват докторите за този вид плацента?

# 376
Мами, някоя дама случайно да е правила фетална в Марковс, пуснаха ли съпрузите в

Здравейте, аз бях преди 2 седмици и дамата преди мен беше с мъжа си.

На мен ми дадоха час за там за 28.11 - 20-та седмица. Надявам се живот и здраве да ме пуснат и мен с моя мъж ☺

# 377
Posh95 и аз съм за 28.11 Simple Smile може да се засечем Simple Smile

# 378
Аз съм на 22.11 там. Последно чух, че пускали татковците и силно се надявам, иначе нашият много ще се разочарова. Дано ни ги пуснат, че и те са хора 😂да си видят децата 😂.

# 379

Много ще се радвам ☺ аз съм от 12:00

# 380

Много ще се радвам ☺ аз съм от 12:00

Аз от 11ч ,ама ще се видим със сигурност Simple Smile

# 381
А много мами сме на 28.11 само ,че аз съм с късен час Sad
Дано да ги пуснат, много ще се радвам.
До колкото разбрах давали диск със запис, но друго си е да са с нас.

# 382
Здравейте, дами! Тези от Вас, които ще правят втората фетална морфология в Марковс, биха ли споделили актуални цени в момента?

# 383
  • София
Здравейте, дами! Тези от Вас, които ще правят втората фетална морфология в Марковс, биха ли споделили актуални цени в момента?

190 лв. независимо от специалиста

# 384
  • София
А в Токуда?

# 385
Мами, разбрахте ли вече пола? На нас още в 3-тия лекарката, която ме следи на частно ми каза, че е на 90% сигурна, че е момиче, а миналата седмица потвърди на 100% 😃Надявам се, че можем да вярваме, ама някак си си мисля, като отидем в марковс, дали няма да ни вземат да ни изненадат с момче? Макар, че пък от началото бях сигурна, че е момиченце 😄 И има ли някоя от вас пък с предна бременност, при която да са сменили предположението за пола?

# 386
Бях там на първата, пускат бащата. Диск не са дали ами парола за достъп до тяхната платформа, където бяха качени снимките. То вече съвременните компютри нямат и четци за диск.
Цената беше 150лв., не знам защо за втората се вдига на 190лв . 🫤
[/b]

# 387
Здравейте,
Чакам бебче #3 през април '23 ❤️
Ще се радвам да споделям с вас опита си.
Единственото общо за тези три бременности е, че рева за Всичко - реклами, плачещи деца, безгрижни младежи... От тъга или радост,  все ще се разплача.

# 388
Добре дошла 🤗
И аз съм с #3 🤪

# 389
Здравейте, някоя от вас де е, или да е била с предлежаща плацента тоталис?
И евентуално какво казват докторите за този вид плацента?

Здравей,
Позната беше с предлежаща плацента и за това трябваше да роди секцио. Друго специфично не знам.

Общи условия

Активация на акаунт