АПРИЛСКИ БЕБЧЕТА 2023

• 54 852
  • 622
  •   1
Отговори
# 510
А сгъваем ли ще вземате ?[/b]
И аз реших, че е по-добре да вземем. Този, който е към кошарата ми се видя страшно твърд.
Здравейте ! Искам да попитам според вас дали е удачно да вземем сгъваем матрак за кошарата ? Мъжът ми смята ,че ще е по-добре ,тъй като може да ни се наложи често да пътуваме и да не заема много място.

# 511
Да, харесах и взех този https://www.hippoland.net/lorelli-classic-sgavaem-matrak-air-com … -120-6-sm-2003014, че и ние често ще сме в движение 🙂
А сгъваем ли ще вземате ?[/b]
И аз реших, че е по-добре да вземем. Този, който е към кошарата ми се видя страшно твърд.
Здравейте ! Искам да попитам според вас дали е удачно да вземем сгъваем матрак за кошарата ? Мъжът ми смята ,че ще е по-добре ,тъй като може да ни се наложи често да пътуваме и да не заема много място.

# 512
Здравейте ! А да ви попитам на каква нощна лампа сте се спрели ?  Аз мисля да е солна лампа ,но все още съм в чуденка .

# 513
Здравейте ! А да ви попитам на каква нощна лампа сте се спрели ?  Аз мисля да е солна лампа ,но все още съм в чуденка .
Без нощна лампа ще е, тъй като ще спи в нашата стая, а ние спим на тъмно. Купили сме играчка с бял шум и светещо коремче и мисля, че е достатъчно.

# 514
То и нашето ще спи при нас ,но да свети нещо поне в началото докато свикна ,че имам бебе Simple Smile , а и да съм по-спокойна като се буди .

# 515
И нашето бебе ще е при нас в началото, но и на мен ми се искаше да имам лампа. Вчера взехме от Икеа една, която се закача за повърхност с щипка и може да се насочва. Пробвах я и ми се струва добър вариант в нашия случай.

# 516
Лампа си трябва. Някаква с убита лека светлина. Иначе нищо не се вижда, особено, ако сте с пердера тип блек аут.

# 517
Под солната лампа сложете подложка. Разтапя се от пряка слънчева светлина или ако е близко до източник на топлина.
Аз от предните деца имам облачето на фишър прайс. Пак ще си го ползвам ☺️

# 518
Имаме ли вече подранили априлчета?
Аз съм с термин между април и май и снова между двете теми. Тук гледам е затишие.

# 519
Във фейсбук групата има доста подранили бебенца.
Моят термин е 3 май, но ще раждам края на април, планово секцио.

# 520
Мойто бебче се появи на 27.03.бях планово секцио, иначе термина ми беше за 05.04.🙂Малко по малко бебчетата започват да идват 😀

# 521
Честито funn ❤️
Гушкайте се много! Лъжа е, че гушкането разглезва.
Аз съм в готовност за номер 3 . От вчера ми пада тапата. И започнах да дишам по-свободно. Коремът леко ми се е смъкнал. Но не усещам контракции.

# 522
Честито funn
☺️☺️
Бъдете здрави!
На мен ми спряха магнезия, по принцип аз съм с термин 29-ти,но сега се чудя кога ли ще ни изненада бебчо ☺️🤗
Имам си някакво предчувствие, че ще е по Великден 🤭

# 523
Благодаря ви много момичета! Още сме в болницата, нагаждаме се. Опитвам на всяко хранене да давам от гърда, дано дойде и кърмата. После дохранвам с мляко. Трудно ми е , уча се как да го гледам това малко съвършенство. Вчера ме беше страх и да го гушна толкова мъничък. Първо ми е и съм в напълно нова ситуация. ☺️

# 524
Благодаря ви много момичета! Още сме в болницата, нагаждаме се. Опитвам на всяко хранене да давам от гърда, дано дойде и кърмата. После дохранвам с мляко. Трудно ми е , уча се как да го гледам това малко съвършенство. Вчера ме беше страх и да го гушна толкова мъничък. Първо ми е и съм в напълно нова ситуация. ☺️
Аз от сега съм изпаднала в ужас как ще се справям, а и за капак постоянно слушам от страни,, Ау ще видиш сега като родиш'', "Дано не е ревливо, че няма да спиш по цели дни и нощи", "кърменето боли" ... 😬
Опитвам да игнорирам подобни изказвания, ама някой хора много наглеят.... 🤬

Пожелавам ти бързо да се нагодите и да имате най-прекрасните моменти ☺️

Общи условия

Активация на акаунт