АПРИЛСКИ БЕБЧЕТА 2023

• 54 850
  • 622
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте, момичета! Аз също идвам тук, макар че ми е много притеснено предвид факта, че имам една загуба зад гърба си. Благодаря и за приема във фб групата. Понеже още не съм казала в работата си и се притеснявам да пиша там, нали групата като е лична, никой не може да види, ако пиша и коментирам там?

Иначе съм 4+4 г.с. днес, уикенда ще ходя на лекар, за да коментираме терапията ми (с тромбофилия съм). Забременях ин витро, от втори трансфер, върнаха ми 3 размразени 3-дневни ембриончета. Много се надявам на двечки Heart
Здравей! ФБ групате е изцяло тайна! Не се притеснявай! Само мен като админ могат да ме видят, но името на групата "423" не говори , че е група за бременни, та.......... никой извън нея не е на ясно какво се пише вътре! Добре дошла при нас и успешна и безпроблемна бременност ти желая!

# 91
Здравейте, момичета! Следя ви от първите страници, но изчаках да мина 2 прегледа, за да се запиша с термин 2 април. Второ детенце ще ми е.
Ще се запиша и във ФБ групата. С майките от първия път заформихме много приятна компания. Надявам се и сега да е така.

Пожелавам на всички лека бременност и да гушкаме пухкави априлски вързопчета Heart

# 92
Хей мацки и аз се включвам, от вчера и днес с положителни тестове. 4+4г.с. Още не съм ходила на лекар, но смятам другата седмица да го направя, дано да има някакви часове, ако не в България.

# 93
Хей мацки и аз се включвам, от вчера и днес с положителни тестове. 4+4г.с. Още не съм ходила на лекар, но смятам другата седмица да го направя, дано да има някакви часове, ако не в България.
Ти къде си ?

# 94
Ти къде си ?

В Австрия съм.

# 95
Здравейте,момичета
Записвам се и аз плахо и още не мога да се зарадвам напълно, понеже имам 2 загуби...След 2ри опит инвитро видях отново + и сега си чакам прегледа на 23.08, когато ще съм 6г.с + Дано всички сме с щастлив финал. Simple Smile

# 96
Момичета, снощи ме събуди срязваща болка в десния яйчник. Едно безсъние ме гони, не спя, защото ме болят яйчниците. Това нормално ли е? Някоя има ли представа? ❤️😔

# 97
Здравейте,момичета
Записвам се и аз плахо и още не мога да се зарадвам напълно, понеже имам 2 загуби...След 2ри опит инвитро видях отново + и сега си чакам прегледа на 23.08, когато ще съм 6г.с + Дано всички сме с щастлив финал. Simple Smile

Дано всичко бъде наред, аз  съм в 7гс . Първа бременностт и ми е много притеснено и в същото време толкова щастлива.

# 98
Аз от време на време имам някакви "промушвания" в яйчниците,но чак режеща болка не.. ако продължи по-добре отиди на лекар за твое успокоение.
Момичета, снощи ме събуди срязваща болка в десния яйчник. Едно безсъние ме гони, не спя, защото ме болят яйчниците. Това нормално ли е? Някоя има ли представа? ❤️😔

# 99
Аз от време на време имам някакви "промушвания" в яйчниците,но чак режеща болка не.. ако продължи по-добре отиди на лекар за твое успокоение.

Най-скоро след 2 седмици мога да ида, за това реших да ви питам. От седмица не мога да спя, уж съм в началото, но накъдето и да се обърна усещам страшен дискомфорт. Понеже не мога да отида все още на лекар, реших да ви питам тук.

# 100
И аз бях така в началото. Сега е малко по-добре.  Все още имам лек дискомфорт и се будя  на всяко завъртане , но се свиква 😉

# 101
Здравейте момичета , как се справяте с умората и непоносимостта към храната ? Влизам в 8ма седмица и умората ме съсипва

# 102
  • София
Здравейте момичета , как се справяте с умората и непоносимостта към храната ? Влизам в 8ма седмица и умората ме съсипва
Ако не сте хоум офис, помислете дали да не си вземете болничен/отпуск. Аз си лягам да си почивам доста често, а относно храната, наблягам на плодовете.

# 103
За умората и аз се опитвам да почивам повече. Взех си болнични, аз работя на каса с хора и тази седмица вече ми е много трудно. Постоянно ме кара да седна, а ако не успея почва да ми се повдига... За храната ми е трудно да му хвана цаката, хем съм гладна, хем ми се гади... Накрая стоя гладна и с гадене 🤷‍♀️. Опитвам се по - леки неща да ям като салата, плодове, варени картофи. И по малко, защото прядеш ли край, пак започва да ми се гади..
  Иначе днес бяхме на преглед и чухме сърчицето ❤️❤️❤️Невероятно чувство...

# 104
Мен сега ме наплашиха, че може да е извънматочна бременност, ще се застрелям!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт