АПРИЛСКИ БЕБЧЕТА 2023

• 55 133
  • 622
  •   1
Отговори
# 405
Да от момента на прегледа не съм ставала от леглото спазвам всичко което ми е казала, но изчетох всичко възможно в интернет за тази диагноза защото много се страхувам да не загубя бебето та ме интересуваше каква е вериотноста това да се случи 😔 иначе ще лежа ако трябва и до термина
Аз съм с плацента тоталис + контракции, по цял ден лежа и си пия хапчетата. По-добре не чети, а слушай доктора какво ти е казал, защото всеки случай е индивидуален, а и от опит казвам, че четенето само влошава нещата. Трябва да си максимално спокойна, да лежиш повечко, а и в твоя случай има голяма вероятност да се вдигне. Пожелавам ти успех и на финал едно здраво бебче! ❤️

# 406
Здравейте, мами, терминът ми е на 03.05.2023г. и очакваме момиченце. Казаха ни, че вървим с 2 седмици напред, има ли и други майки в това положение, или само моето бебче расте толкова бързо? Grin  Също така има ли майки, родили в близките 1-2 години в АВИС Медика - Плевен при доктор Цвик, защото смятам там да родя естествено и какви са цените там? Благодаря предварително за мненията! Simple Smile

Последна редакция: ср, 21 дек 2022, 10:12 от _vickyyyyyy_

# 407
Здравейте, мами, терминът ми е на 26.04.2023г. и очакваме момиченце. Казаха ни, че вървим с 2 седмици напред, има ли и други майки в това положение, или само моето бебче расте толкова бързо? Grin  Също така има ли майки, родили в близките 1-2 години в АВИС Медика - Плевен при доктор Цвик, защото смятам там да родя естествено и какви са цените там? Благодаря предварително за мненията! Simple Smile

Аз също като вас вървя леко напред, даже терминът ми го издърпаха за 12.04, също чакаме момиченце. Не е повод за притеснение, понякога може и да не са измерили точно, а и щом лекарят не е споменал, значи няма нищо притеснително 🤗 Но, аз се следя там на частно, тъй като не съм от Плевен, и ще е планирано секцио при д-р Панева (Бързашка), та за цени… Ако си ви следят там по здравна каса е едно, ако се следите на частно като мен, друго.

# 408
Здравеей! Същата дата ми е термина и аз чакам момиченце🤍 и при мен със седмица напред върви, не мисля че е нещо ненормално. Лека бременност!

Здравейте, мами, терминът ми е на 26.04.2023г. и очакваме момиченце. Казаха ни, че вървим с 2 седмици напред, има ли и други майки в това положение, или само моето бебче расте толкова бързо? Grin  Също така има ли майки, родили в близките 1-2 години в АВИС Медика - Плевен при доктор Цвик, защото смятам там да родя естествено и какви са цените там? Благодаря предварително за мненията! Simple Smile

# 409
Здравейте 🤗
Отдавна се каня да се включа. Моят термин е за 29.04.23,вече съм в 21 г. с и снощи получих втвърдяване на корема или така наречените Бракстън Хикс контракции, но без болки /за около минута/. Чух се с гинеколога, не каза че е притеснително щом ме е отпуснало веднага, ще ме види утре, тогава си ми е редовната консултация. Чудя се не е ли рано да ги усещам?

# 410
Може да си се претоварила нещо. Почивай си повече.

# 411
Може да си се претоварила нещо. Почивай си повече.
А дали може да е нещо от нерви? 🤔 Бях  ядосана през деня... ☹️

# 412
Възможно е, затова се успокоявай.Не се претоварвай, аз като усетя, че се уморявам сядам по - малко, че почва кръста да ме боли. То понякога няма как да не се нервира човек, но гледай по-бързо да минава и да не се напрягаш❤️

# 413
Възможно е, затова се успокоявай.Не се претоварвай, аз като усетя, че се уморявам сядам по - малко, че почва кръста да ме боли. То понякога няма как да не се нервира човек, но гледай по-бързо да минава и да не се напрягаш❤️
Благодаря много за милите думи! ☺️❤️

# 414
Здравейте 🤗
Отдавна се каня да се включа. Моят термин е за 29.04.23,вече съм в 21 г. с и снощи получих втвърдяване на корема или така наречените Бракстън Хикс контракции, но без болки /за около минута/. Чух се с гинеколога, не каза че е притеснително щом ме е отпуснало веднага, ще ме види утре, тогава си ми е редовната консултация. Чудя се не е ли рано да ги усещам?

Както ти писаха другите мами, повече спокойствие и почивка - което е трудничко с бушуващите хормони 😅
С втората ми бременност бях така - към шестия месец контракции. Предписаха ми магнезии.
Сега го почнах от 4-ти месец.
Като отидеш на преглед ще видят шийка на матка и имаш ли контракции.

# 415
Здравейте 🤗

Както ти писаха другите мами, повече спокойствие и почивка - което е трудничко с бушуващите хормони 😅
С втората ми бременност бях така - към шестия месец контракции. Предписаха ми магнезии.
Сега го почнах от 4-ти месец.
Като отидеш на преглед ще видят шийка на матка и имаш ли контракции.
Аз тъкмо вляза да пиша. Нямам контракции, днес доктора ме преглежда и ми изписа Магнерот да пия. И той каза повече почивка и и спокойствие 😂
Мъжо най си го отнася от хормоните, ама търпи горкия 😂

# 416
Късмет имаме с тези търпеливи татковци ❤️
Наскоро гледах клипче с Виктор-ергенът и въздишам "ех, сладур си, но надали ще ме вземеш с две деца и трето напът"
Мъжът ми (седеше до мен): Да те взима. Аз ще си гледам децата.

# 417
Късмет имаме с тези търпеливи татковци ❤️
Наскоро гледах клипче с Виктор-ергенът и въздишам "ех, сладур си, но надали ще ме вземеш с две деца и трето напът"
Мъжът ми (седеше до мен): Да те взима. Аз ще си гледам децата.
А моя сигурно ще каже: Каквато си проклетия на мен ще останеш никой няма да те вземе 😂😂

# 418
Здравейте,момичета! Малко глупаво може да ви се стори питането ми,но случайно да се усетили,че ставате по-поддатливи на т.нар.уроки. Снощи бяхме на гости при роднини, та като се прибрах, нямаше такова главоболие и рев,голям рев,без причина. Та,вие пазите ли се от "лошите очи" по някакъв начин?

# 419
Здравейте,момичета! Малко глупаво може да ви се стори питането ми,но случайно да се усетили,че ставате по-поддатливи на т.нар.уроки. Снощи бяхме на гости при роднини, та като се прибрах, нямаше такова главоболие и рев,голям рев,без причина. Та,вие пазите ли се от "лошите очи" по някакъв начин?

Не си по-податлива на уроки. По-тревожна и чувствителна си от хормоните.
Усетиш ли, че нечия компания ти е неприятна - зарязвай без притеснение.
Сега за празниците, роднините много ме натовариха. По-конкретно една от бабите, която Вече Е решила как ще се казва бебето.
Отговорът ми беше, че не е нейна работа да мисли за име.
Обвиниха ме, че се държа неуважително?!?!
Сега ги оставих да си празнуват без мен. Бясна съм.
И предни години е имало неприятни за мен изказвания, напътствия и т.н., но от уважение съм си мълчала. Сега не мога да го търпя.
Събиранията с бабите ги правя само заради децата. Те се радват - глезотии, подаръци, ох на баба сладките ....
И все пак, на Бъдни вечер трябва да сме със семейството 😒

Общи условия

Активация на акаунт