Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 125 - август 2022)

• 103 515
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 840
На Швепс като се наклони бутилката и се завърти,май се вижда дали има код. Ние купихме един нар,който нямаше,но преди да го отворя опитах да видя дали има. Не че ще тръгна да въртя бутилките и да зяпам,но наистина е много тъпо измислена играта.

# 841
Потвърждавам, и на Фибела , и на Швепс, игрите са пълен минус.

# 842
Вчера във фейса видях игра на Веко, на измама ми прилича...доставка на следващия ден? и куп други странности, бяха се включили от различни държави,  над 10000 участника...
Скрит текст:

# 843
Да, Beko се пише с едно “о”. Страницата е написана с две “о”-та.

# 844
# 845
  • Б
За играта на Fustea , кода за регистрация в приложението на Кока Кола  къде се намира? Под капачката няма. Днес звънят за хавлиите на Хел.

# 846
За играта на Fustea , кода за регистрация в приложението на Кока Кола  къде се намира? Под капачката няма. Днес звънят за хавлиите на Хел.

Чайовете нямат код, не се регистрира.
Играта е с диаманти само, т.е. не е необходима покупка на чай.

# 847
Да споделя разочарованието си от играта на Фибела с главата.... Е, няма по-голяма тъпотия!!!
Да така и аз не го разбрах ,но разбрах едно ,че повече няма да им участвам с тъпата игра

# 848
  • софия
Купила съм швепс 1.25 л, но нямат кодове. По какво се различават тези за играта?
Hа капачката пише J Schweppe, на етикета "Открий тайната на изискания коктейл" -  Приложение 2 има снимки
Да, ама само на теория. Просто си е тото да уцелиш код.
Скрит текст:
Много тъпо. Аз вчера взех 2 бутилки и на отворената имаше.
Някой писал ли им е за това, че има обозначени бутилки за играта без кодове?

# 849
Наградите на Швепс се падат трудно, аз имам бармаски сет, спечелен след регистрация на доста кодове. Сега опитвам за коктейлната кутия, ако стане. Бях писала и преди - капачките с код са по-светло жълти. Вземете си капачка с код и сравнявайте. Случайно открих този факт, когато видях разликата в кутиятя, в която събирам капачките за рециклиране. Ако желаете, опитайте и споделете дали съм права.

# 850
Така е! Тези с код не са толкова ярко жълти.

# 851
  • София
Аз пия Розовия тоник, капачките са Черни, при тях няма как да се види разлика, за съжаление.

# 852
  • софия
Аз пия Розовия тоник, капачките са Черни, при тях няма как да се види разлика, за съжаление.
Точно от розов тоник имах код. От Била го купих, ако има значение.

# 853
  • Пловдив
Имам питане относно игрите в Метро.
Няма значение на кое име/фирма е картата - важно е името на регистрацията.
Успех!

# 854
Точно от розов тоник имах код. От Била го купих, ако има значение.
А на моя нямаше 🤷♀
И в този от Лидл също нямаше.

Общи условия

Активация на акаунт