Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 125 - август 2022)

• 103 688
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 1 035
Другата седмица ще има нови награди в Coca-Cola App 🎁

( Да видим този път какво са измислили ) 🤔

# 1 036
Поне 80% от участниците в жилет са измамници, следях играта и постовете, пък така написани и нетагнати, ако 5 човека от всички си получат наградата и са играли честно пак ще е добре, но според правилата останалите награди ще се използват за бъдещи активности и никой няма да разбере колко са получените.

# 1 037
Може ли имейл на Хайнекен, къде им пишете?

# 1 038
Поне 80% от участниците в жилет са измамници, следях играта и постовете, пък така написани и нетагнати, ако 5 човека от всички си получат наградата и са играли честно пак ще е добре, но според правилата останалите награди ще се използват за бъдещи активности и никой няма да разбере колко са получените.
Да видим дали ще си спазят правилата.Брой тагвания ,толкова бележки. Или пак с фалшиви профили и фалшифицирани бележки ще вземат наградите. Ще следя какво се случва.И сега даже ще напиша една жалба до комисията .Резерви не виждам.
Печеливш с руско име се е тагнал сам себе си един път и втори път своя роднина,като не е успял и да я тагне.Какви са тези правила😡

Последна редакция: пт, 19 авг 2022, 14:32 от avtomivka

# 1 039
И да има резерви няма да разберем дали първоначално изтеглените са си взели и не наградите, пълна пародия е тази игра.

# 1 040
Здравейте, многократно проверих за локации от играта на VIDAS и там е посочен БИЛА Меден рудник, в който такава марка няма и не е имало нивга. Как следва да се постъпи с тази заблуждаваща информация ?

# 1 041
В Жилет ме няма, ама и аз купих продукти Жилет преди да видя, че играта се провежда във Фейсбук. Имах ги записани в продуктите за купуване за игри, но ако бях обърнала внимание, че е във Фейсбук въобще нямаше да се включа. Аз от предни техни игри помня, че с СМС се регистрираха бележките. Влючих се, де, след като бях купила вече Жилет, ама сега ме е яд. Не съм разглеждала подробно списъка с печелившите, но един участник с руско звучащо име се е тагнал сам себе си. Видях и някакви нови „звезди” Врабчеви, които се бяха тагнали цялата рода поне 20 пъти Simple Smile Те не са изтеглени, ама ми стана смешно ...

# 1 042
В Жилет ме няма, ама и аз купих продукти Жилет преди да видя, че играта се провежда във Фейсбук. Имах ги записани в продуктите за купуване за игри, но ако бях обърнала внимание, че е във Фейсбук въобще нямаше да се включа. Аз от предни техни игри помня, че с СМС се регистрираха бележките. Влючих се, де, след като бях купила вече Жилет, ама сега ме е яд. Не съм разглеждала подробно списъка с печелившите, но един участник с руско звучащо име се е тагнал сам себе си. Видях и някакви нови „звезди” Врабчеви, които се бяха тагнали цялата рода поне 20 пъти Simple Smile Те не са изтеглени, ама ми стана смешно ...
                                                                  И в играта на Пантен в Инстаграм, ситуацията е подобна да не кажа същата.

# 1 043
                                  И в играта на Пантен в Инстаграм, ситуацията е подобна да не кажа същата.
Аз там участвах и се надявам да проверят всички бележки, ако човекът е направил повече тагове. И дано все пак имат резерви де.

# 1 044
На жилет в последния ден на играта коментарите се увеличиха почти със 100, а това са една четвърт от участниците. Що за тъпотия да не се регистрира част от касовата бележка, запалих аз, толкова е измама всичко в играта.

# 1 045
  • При децата ми
Има ли игра на "Самърсби" в момента?

# 1 046
Има ли игра на "Самърсби" в момента?

Има в Кауфланд https://somersbypromo.bg/

# 1 047
На жилет в последния ден на играта коментарите се увеличиха почти със 100, а това са една четвърт от участниците. Що за тъпотия да не се регистрира част от касовата бележка, запалих аз, толкова е измама всичко в играта.

Аз включих мъжът ми с 1 бележка. Не печели. Здраве да е. Но все пак си направих труда да прехвърля всисчки участници в word документ и с търсачка да видя на всички броя тагвания. Писах коментар. Дано наистина бъдат дисквалифицирани измамниците и честни хора да спечелим.
Иначе агенцията е читава. От Лили и Swiffer спечелих Airpods.

Последна редакция: пт, 19 авг 2022, 16:11 от marryn4eto

# 1 048
Аз се надявам, че агенцията няма да има пропуск в запазването на всички коментари, защото след обявяването веднага някой може да изтрие 3 от 4 свои коментара примерно.

# 1 049
Стана ясно какво ми носи Лео експрес - дъската от Верея.
Изненадващо голяма е, направо си е огромна за разлика от куфарите на Стела Joy

И сега, докато пиша се сетих, че не си взе кода куриера, та му звъннах да се върне.

Общи условия

Активация на акаунт