Звездни компромати - Август'22

• 336 129
  • 3 213
  •   1
Отговори
# 2 610
Бил Клинтън също е бил близък с Епстийн. Над 50 пъти е летял до частния остров на Епстийн, където са се случвали оргиите и експлоатацията на непълнолетни. Има и снимки на частния самолет на Епстийн "Лолита", който също е бил място за секс партита.

Че те чуждите планети искат да ги покоряват заради ресурсите им. Много им пука за човечеството.Joy

# 2 611
Аз за Хилъри не знам, за Клинтън четох че и той е учавствал в партитата с децата. Гняс долна. Нищо чудно и старчето на ВС да е бил снабдител прикривайки се зад марката. Че то от там ако не намериш девойки, от къде.... Уж като рекрутъри на ВС, а то какви рекрутъри.

# 2 612
  • София
Уж съм наясно горе-долу със скандала, но не разбирам ролята на Лима в него.

# 2 613
Може да са ги отклонили и известните модели към острова, кой знае и да са я предупредили и да се е "пенсионирала". И аз не съм на ясно дали моделите които ние познаваме са били замесени. Не можах да разбера от филма. Не се намекна сякаш. Но може и да не съм разбрала. Бях потресена като цяло от чутото и видяното.

Последна редакция: чт, 25 авг 2022, 23:43 от vici75

# 2 614
Аз за Хилъри не знам, за Клинтън четох че и той е учавствал в партитата с децата. Гняс долна. Нищо чудно и старчето на ВС да е бил снабдител прикривайки се зад марката. Че то от там ако не намериш девойки, от къде.... Уж като рекрутъри на ВС, а то какви рекрутъри.
100% e рекрутвал собственика на "Виктория Сикретс". Затова и така се покри.
Лима може и да не е участвала пряко, но не може да не е знаела какво се случва според мен. А и по формата на Гилейн Максуеъл може и известни моделки да са набирали момичета...знае ли човек.

# 2 615
Аз не вярвам да имат нещо общо. Тях ги наемат, разкарват се по подиума и това е. Но кой знае.

# 2 616
Аз не вярвам да имат нещо общо. Тях ги наемат, разкарват се по подиума и това е. Но кой знае.
Да бе, то и Амбър Хърд уж беше само актриса, пък излязоха снимки как е посещавала секс партита в Холивуд, че даже май е участвала в тях, дрогирала непълнолетни момичета и ги вкарвала и тях там. Та какво остава за моделите.

# 2 617
По принцип е така. Но детайлите се губят. Във филма показаха една кандидат моделка, много красива жена беше, на която са ѝ казали че набират за ВС. А в същото време, тоя Епстин я вика в хотелската си стая, да я рекрутва. Те не е вдянала въобще че това е клопка. Имаше и още някакво момиче художничка. Тя пък била с обещание за лятна работа ли да го кажа на бг. В крайна сметка е стояла заключена в къщата му в Охайо и само тя си знае какво се е случвало зад стените там. Обаждала се на полиция, но въобще не са я отразили. После се установява, че няма такова обаждане в полицията регистрирано. Моделките са били малко над тийнки по него време, дали въобще са осъзнавали какво става....

# 2 618
В Netflix има за Epstein, сигурно и във filmisub го има: https://www.netflix.com/title/80224905?preventIntent=true. Има и кадри с Бил Клинтън и е обяснена връзката с него, с принц Андрю и др. Не е за всеки обаче...

# 2 619
Ъх, на мен малко в повече ми дойде филма за ВС, макар че там няма нищо кой знае какво. Но самите факти и предполагаемите действия са отвратителни. Аз се бях настроила за моменти зад сцената около ВС, моделите и шоутата, а в крайна сметка получих филм за Епстин. МНого ме изненадаха.

# 2 620
Бен и Дженифър
Скрит текст:

Анджелина Джоли
Скрит текст:

Дуа Липа
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 26 авг 2022, 12:55 от lilyofthevalley

# 2 621
Ким Кардашян

Скрит текст:

Джесика Алба

Скрит текст:

# 2 622
  • При семейството си
За Бен и Дженифър…ми отвратително е. Всяка тяхна крачка е придружена от охрана, камери, телефони…и без да си зависим, ще се изнервиш и нацупиш.

# 2 623
Е какво значи отвратително е, ще кажеш, че не е свикнал да го снимат, 20 години вече. Славата си има цена... Това цупене е хем незряло, хем тъпо, хем смешно

# 2 624
  • Glasgow
Някой тук постваше преди аутфитите на звездите, кое откъде, може ли помощ за на Анджелина панталонът

Общи условия

Активация на акаунт